- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.421
Maşallah nede güzel konuşmuşsun çok saol güzel düşüncelerin için benim yaşama hevesim bile gitti inşallah iyileşicrm bende bebeğimle birlikte tekrardanCanımmm sonunda öğrendingüzel haberlerle gelmene çok sevindim sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim verdiyse vardır bir bildiğielbette kolay değil 4. Çocuk fikrine alışmak ben 2. İçin ne kadar çok düşündüm. Eşim bazen 3. Falan diyor yok artık diyorum. Ama karnına düşmüş bir kere canından can olmuş. Rabbim verirse 3yu afallarım ama yapacak bir şey yok derim. Gebeliginden zevk almaya çalış, kendini ve bebeğini üzülüp de strese sokmanın sadece zararı olur. Ne güzel bir can daha yeşerteceksin sağlıkla al kucağına inşallah
çok teşekür ederimMaşallah sağlıkla büyüsünben kendim için de erkek hissediyordum zaten tutturamadığım buradan belliydi.
Çok şükür canım haftalardır bunu bekliyordum bütün arkadaşların haberleri gelince ekstra daha da sevinip heyecanlanıyordum ❤Canımmm sonunda öğrendingüzel haberlerle gelmene çok sevindim sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim verdiyse vardır bir bildiğielbette kolay değil 4. Çocuk fikrine alışmak ben 2. İçin ne kadar çok düşündüm. Eşim bazen 3. Falan diyor yok artık diyorum. Ama karnına düşmüş bir kere canından can olmuş. Rabbim verirse 3yu afallarım ama yapacak bir şey yok derim. Gebeliginden zevk almaya çalış, kendini ve bebeğini üzülüp de strese sokmanın sadece zararı olur. Ne güzel bir can daha yeşerteceksin sağlıkla al kucağına inşallah
Merhaba
Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum
ANNE ADI
YAŞ ŞEHİR/ÜLKE KAÇINCI ÇOCUK BAŞLANGIÇ KİLO SAT KESE KALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩ TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Y YagmurrTanem 37 İstanbul 2. 59 20 Eylül 6 6+6 5 Temmuz lady peacock 39 İstanbul 2. 30 Eylül 5+3 6+3 7 Temmuz @Eldorin 35 İzmir 2. 72 23 Ekim 8+0 8+0 1 Ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 26 1. 70 29 Eylül 5 6+1 Erkek 13 Temmuz @Taranta babu 34 Manisa 1. 67 4 Ekim 5+1 6+4 Erkek 11 Temmuz @birmucizeistiyorum 33 İstanbul 2. 11 Ekim Kız ve Erkek (İkiz) 17 Temmuz Umutdolu1903 35 İstanbul 18 Ekim @ozzge1 32 Almanya 1. 65 7 Ekim 4+4 6+4 14 Temmuz @beyons 37 1. 68 14 Ekim 6+4 Erkek 23 Temmuz @YAZ YAZ 33 1. 12 Ekim 5+3 22 Temmuz @muallime5353 35 Artvin 2. 1 Ekim 5+3 6+1 Erkek 8 Temmuz @Artemis580 33 Sivas 3. 76 22 Ekim Erkek 30 Temmuz @sirinemm1 26 İzmir 2. 60 11 Ekim 5+2 6+5 18 Temmuz @gul1620 33 Diyarbakır 3. 63 Erkek 4 Temmuz @PenceredekiKiz 32 Ankara 1. 55 3 Ekim 6+0 6+0 Erkek 10 Temmuz @ogretmenkls 26 İstanbul 1. 69 13 Ekim 5+3 6+5 Erkek 20 Temmuz @Huri92 32 Kocaeli 1. 61 24 Ekim 4+0 26 Temmuz @dafdt 42 İstanbul 3. 23 Ekim 4+4 Kız 30 Temmuz @ozmut 34 İstanbul 1. 60 26 Eylül 4+4 6+0 Erkek 3 Temmuz @RosaLx 41 İstanbul 1. 52 10 Ekim 6+1 17 Temmuz Nurella42 26 Konya 1. 65 8 Ekim 5+4 Erkek 15 Temmuz @Elo16 29 Bursa 3. 80 26 Ekim Erkek 2 Ağustos A acemianne92 32 Eskişehir 2. 54 5 Ekim 7+6 7+6 12 Temmuz @hanfendi25 31 İstanbul 3. 80 5 Ekim 11 Temmuz tilyam 30 Gaziantep 2. 72 24 Ekim 30 Temmuz @sondanbironceki 36 Ankara 1. 28 Eylül 5+3 6+3 5 Temmuz @lavienroselove 29 İstanbul 2. 12 Ekim 5+2 19-25 Temmuz H Haticcee 31 Bursa 2. 90 22 Ekim Erkek 29 Temmuz @24eylul 26 1. 40 16 Ekim 4+6 6+4 Erkek 23 Temmuz @dloss 34 Muğla/İstanbul 1. 103 24 Eylül 6+1 7+3 1 Temmuz @birkizannesi0310 32 Ankara 1. 64 08 Ekim 5+0 14 Temmuz @Flyflyars 37 3. 9 Ekim 6+0 6+6 15 Temmuz @pepsi 34 İstanbul 1. 39.2 29 Eylül 4+5 6+1 6 Temmuz @hati hati 28 1. 59 3 Ekim 5+3 6+0 Erkek 10 Temmuz @Reed Flowers 29 İstanbul 1. 50 23 Ekim 5+0 30 Temmuz Umutvari 32 Ankara 1. 46 24 Ekim 5+1 5+6 Kız 2 Ağustos @badamgul 31 57 6 Ekim 5+2 6+0 12 Temmuz @Sootica90 34 Katar 2. 18 Ekim 6+6 @ozgesel 30 1. 82 9 Ekim 5+1 7+0 Kız 16 Temmuz @bilge4848 29 1. 72 11 Ekim 6+1 6+1 23 Temmuz @Yosun gozlu 35 Yunanistan 2. 85 25 Eylül 5+0 7+0 Erkek 1-7 Temmuz aryakusum 25 İstanbul 2. 69 30 Eylül 4+3 7+4 @Sifonella 35 İstanbul 3. 1 Ekim 5+2 7+3 @Minelsu66 26 82 5+3 @dlrss 28 İngiltere 1. 63 17 Ekim 6+0 6+0 21 Temmuz @mercanAyda 22 Diyarbakır 1. 74 20 Eylül 5+3 6+4 Erkek 30 Haziran-2 Temmuz @elif_197 26 Kocaeli 1. 74 23 Ekim 5+0 @cicipamuk 22 İstanbul 1. 74 22 Ekim 5+1 Kız 31 Temmuz @cokyenianne 30 2. 54 26 Eylül @Deniz ada0101 26 Kıbrıs 1. 30 Eylül 5+1 7+5 11 Temmuz @kayra1209 İstanbul 2. 24 Ekim Erkek 31 Temmuz @oylamabaslay 34 İstanbul 1. 66 24 Eylül 5+4 7+4 Erkek 1 Temmuz @modegiirll 33 İstanbul 1. 58 13 Ekim 4+4 6+4 Erkek 20 Temmuz @masal_01 30 Ankara 7 Ekim Erkek @essanli 32 2 Ekim 9+4 @gunguzel1 23 Zonguldak 1. 56 16 Ekim 5+2 7+3 Erkek 26 Temmuz @Hayirligunler678 24 Karabük 15 Ekim 5+0 6+0 @minimey 35 Çanakkale 3. 14 Ekim 8+1 21 Temmuz @Amine2001 23 İzmir 48 5 Ekim 4+5 6+2 resport 25 Bursa 2. 12 Ekim 6+0 17 Temmuz Vaalbara 29 İstanbul 2. 68 3 Ekim 6+0 6+6 Erkek 10 Temmuz @pirelideve 30 İstanbul 2. 63 7 Ekim 4+4 6+3 Kız 14 Temmuz @fundaslansu 27 İstanbul 1. 64 22 Ekim 4+5 7+5 Erkek 27 Temmuz @gldnskr 23 Nevşehir 79 9 Ekim 4+1 8+1 Kız/Erkek (İkiz) 27 Temmuz @Susuuuu 26 Ankara 43 6 Ekim 4+3 6+2 13 Temmuz @Ttn 31 İstanbul 1. 90 4 Ekim 5+3 6+4 K KrrraliceyiiiCekkkk 22 Sivas 1. 65 19 Ekim 6+0 7+2 Erkek 26 Temmuz @Tuniko 30 İstanbul 1. 53 20 Ekim 4+5 6+5 @Irmakkk 34 Kanada 2. 67.5 14 Ekim 8+0 8+0 21 Temmuz @Prensesin Annesii 27 İstanbul 2. 57 25 Ekim 6+3 6+3 30 Temmuz @elifizm 27 1. 5 Ekim 5+6 6+3 Erkek 12 Temmuz
Kızlar günaydınnnBen doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış
Günaydınnnbende 17+2 de bu sabah öğrendim, bizim de kızımız oluyorrr
Cinsiyetler belli olmus. Maşallah hepsineEvet kızlarrr ben geldimmmm
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı
Cinsiyeti sorduk ve cinsiyetimiz erkekkızıma erkek kardeş geliyor
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk @Taranta babu sende kız hissetmiştin
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah
Ayrıntılı ultrason için 20 haftadan sınra perinatolojiden randevu alırsın dedi
Üçlü test yaptırmak istiyor musun dedi
hayır dedim direk tekrar kafamı allak bullak etmek istemiyorum
Elenatal 2 ye devam ve demir ilaçlarına devam
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Evet benden bu kadar güzel anneler
Ah bacım. Gel sarılayım sanaEwet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorumbeş kilo almışım başından bu yana biraz çabuk ve hızlı kilo alıyorum bende gebeliklerimde ama açda uyuyamıyorum napıyım bu arada kıyamam ya neden ağlıyorsun inanki benim ağlamam gerekir bende çok ağladım ilk aylar artık alıştım çünkü bu dördüncü bebek hiç istemiyordum artık zorda olsa kendimi alıştırdım
Rota vb özel yapılan aşıları yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum. Gerekli olsa zaten devlet aşı takvimine geçer.Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Hadi bakalımKızların sayısı hızla artmaya başladı. Sanırım bu sene erkek senesi değil kız senesi olacak ne diyorsunuz
Ben de bi yerde şey okumuştum. Kaçıncı haftadaysanız onu 4e bölüp ayı bulabilirsiniz diyordu. Ben 18 haftalık hamileyim suan, 4,5 aylık gebeyim diyorum. Sanırım Dr lar arasında da bu konuda muhalefet varŞöyle bir şey var bende bundan bakıyorum
Ben yukarıda yazdığım mantıkla 16. Haftada girdim diye düşünüyorum. Ama bu konu tartışmalı dediğim gibi.Kızlar dördüncü aya kaçıncı haftada giriyoruz hesaplamalar karışıyor bende
Evet sitelere de baktım farklı farklı bişeyler yazıyorCinsiyetler belli olmus. Maşallah hepsinesağlıkla gelsin hepsi
Son günlerde kızlar atağa mı geçti ne ?
Erkekler tabi kendini daha önce belli ediyor ama son eklenenlerle sanki 2024ün erkek yılı namı az sarsıntıya girdi gibi
Ah bacım. Gel sarılayım sana
Annem der ki, bi ruh ezelde yaratıldıysa “kalû bela zamanında”, o sıvı taşa bırakılsa vakti gelince o bebek dünyaya gelir. İhtimaller, oranlar, mümkünatlar sadece teferruattır.
Biz 5 kardeşiz. Sonuncuya hamile kaldığında annem en küçüğümüz bir yaşındaymış. Öylesine istememişler, aldırmayı düşünmüşler vs. Şimdi sor, en çok sevilen o tekne kazıntısı eşek sıpasıdır
Rota vb özel yapılan aşıları yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum. Gerekli olsa zaten devlet aşı takvimine geçer.
Hadi bakalım
Ben de bi yerde şey okumuştum. Kaçıncı haftadaysanız onu 4e bölüp ayı bulabilirsiniz diyordu. Ben 18 haftalık hamileyim suan, 4,5 aylık gebeyim diyorum. Sanırım Dr lar arasında da bu konuda muhalefet var
Ben yukarıda yazdığım mantıkla 16. Haftada girdim diye düşünüyorum. Ama bu konu tartışmalı dediğim gibi.
Karışık ya.. Benim dediğim mantıkla da tam olmuyor. 40 haftalık hamile on aylık gebe oluyoEvet sitelere de baktım farklı farklı bişeyler yazıyor
Bazı ayların 4 hafta, bazı ayların 5 hafta çekmesiyle alakalı tam ay hesaplaması yapılamıyorKarışık ya.. Benim dediğim mantıkla da tam olmuyor. 40 haftalık hamile on aylık gebe oluyo
Bi de şu var. Sonuçta hafta, sata göre belirleniyor. Misal benim sat 30 Eylül. Tahmini 14 ekimde döllenme olsa, beklenen adet tarihi olan 30 Ekimde 4 haftalık hamile oluyorum. Ama bebek rahme düşeli en fazla iki hafta oldu.
Bu durumda şu an 18 haftalık 4,5 aylık gebeyim diyorum da, 18 hafta 4 aya tekabül eder. Neyse fazla düşünmeyelim. Sözelciyim ben. Devrelerim yanacak
MaşaAlllah Rabbim sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsinEvet kızlarrr ben geldimmmm
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk @Taranta babu sende kız hissetmiştin
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Çok geçmiş olsun ben bekarken de burun kanaması için gittim. kılcal damarın birinde hafif sorun var diye kibrit gibi bi şey(?) sokup yakmıştı damarı sonra kanamam olmadı. Üstünden 5 6 sene geçmiştir.Sana yazdıktan bi saat sonra deli gibi burnum kanamaya başladı. Kuzenimle görüntülü konuşuyorduk bi anda her yer kan oldu o da şaşırdı. Bu sefer çok da zor durdurdum . Hemen tansiyonumu ölçtüm 9-5 çıktı. Doktorumu aradım. Tansiyonun normalde hiç korkma dedi. Demek ki tansiyon kaynaklı değil muhtemelen kolçak damatlar genişlediği için oluyor KBB ye gidersen ufak bi işlemler kılcal damarlara işlem uygularlar merak etme dedi. Eğer her gün kanamaya devam ederse KBB ye git ama arada kanıyorsa gerek yok dedi
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, büyüt inşallah ♡Evet kızlarrr ben geldimmmm
17+5 ten bildiriyorum
Ben hekimin, 3 yaşında bir kızım var. Hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım. Ergenlikte hpv de yaptıracağım. Rotadan menenjitten yoğun bakıma düşen bebekler gördüm. Aşılı çocuklar hafif bir ishal şeklinde atlatirken aşısız çocuklar solup gidiyor. Bazi şeyler başa gelince anlaşılıyor. Allah hepsini korusun ama tedbir almakta fayda var bence. Pediatrist hekim arkadaşlarımız da önerdi biz yaptırdık. Aşı takvimine girmeme nedeni muhtemelen maliyet. Hekimler girmesi gerektiğini düşünüyorKızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Çok teşekkür ederim doktorum da öyle söyledi. Eğer kanamalar sürekli hale gelirse mecbur gidip yaktırırım :) zaten demir depoları hızlı bir şekilde boşalmaya başladı durduk yere kan kaybetmeyelimÇok geçmiş olsun ben bekarken de burun kanaması için gittim. kılcal damarın birinde hafif sorun var diye kibrit gibi bi şey(?) sokup yakmıştı damarı sonra kanamam olmadı. Üstünden 5 6 sene geçmiştir.
Sevgili tilyamın dediği gibi ben de tüm aşıları yaptırmayı planlıyorum. Gebelik öncesi evlendiğim zaman hpv aşımı da yaptırmıştım. Hatta kısırlık yapıyor vb. Söylemler vardı ama ben yaptırdım şimdi çok şükür bu gruptayımCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, büyüt inşallah ♡
Ben hekimin, 3 yaşında bir kızım var. Hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım. Ergenlikte hpv de yaptıracağım. Rotadan menenjitten yoğun bakıma düşen bebekler gördüm. Aşılı çocuklar hafif bir ishal şeklinde atlatirken aşısız çocuklar solup gidiyor. Bazi şeyler başa gelince anlaşılıyor. Allah hepsini korusun ama tedbir almakta fayda var bence. Pediatrist hekim arkadaşlarımız da önerdi biz yaptırdık. Aşı takvimine girmeme nedeni muhtemelen maliyet. Hekimler girmesi gerektiğini düşünüyor
Ben de üzerine çok düşündüm ve şuna vardım; Son adet tarihi ve döllenme arasını yaklaşık 10 gün diye hesapladıkları için hamilelik süresine o yüzden 9 ay 10 gün deniliyor sanırım . Normalde 9 aylık hamilelik yaşıyoruz ama tam bilinemediği için evrensel olarak adet tarihini baz alıyoruz, bu yüzden de hamilelik süresine mecburen 10 gün daha ekleyerek bu süreyi 9 ay 10 gün olarak hesaplamış oluyoruz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama firkimce böyle birşey yapılıyor işte benceKarışık ya.. Benim dediğim mantıkla da tam olmuyor. 40 haftalık hamile on aylık gebe oluyo
Bi de şu var. Sonuçta gebelik haftası, sata göre belirleniyor. Misal benim sat 30 Eylül. Tahmini 14 ekimde döllenme olsa, beklenen adet tarihi olan 30 Ekimde 4 haftalık hamile oluyorum. Ama bebek rahme düşeli en fazla iki hafta oldu.
Bu durumda şu an 18 haftalık 4,5 aylık gebeyim diyorum ama bu formülle 18 hafta 4 aya tekabül eder. Neyse fazla düşünmeyelim. Sözelciyim ben. Devrelerim yanacak
Ahahhahah kesinlikleKızlar göbişleriniz sabah inik geceleri arşa çıkmış oluyor mu sizin de
Sana anlık resim atıyorum.Kızlar göbişleriniz sabah inik geceleri arşa çıkmış oluyor mu sizin de
Kızım şuan 6 aylık özel ve devlet tüm aşılarını yaptırdım şükür bir problem yaşamadım. Tabiki herkes de farklı etkiler olabilir.Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Kesinlikle yaptıracağım. Kızımda da rota, menenjit ve diğer aşıları yaptırdım. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Olmasın da.Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah15+5 ten bildiriyorum. Bende az önce cinsiyeti öğrendim. Kızım olacak inşallah
İnşallah bebeginle beraber hepsi geri gelecek.Maşallah nede güzel konuşmuşsun çok saol güzel düşüncelerin için benim yaşama hevesim bile gitti inşallah iyileşicrm bende bebeğimle birlikte tekrardan
Hiç sorma aynen öyle oluyor yaKızlar göbişleriniz sabah inik geceleri arşa çıkmış oluyor mu sizin de
Ayy şuan 9 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi öyle bi göbek su içsem şişiyor gibiKızlar göbişleriniz sabah inik geceleri arşa çıkmış oluyor mu sizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?