- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.381
maalesef o sebeple firma arıyorum Ankarada ya da İstanbuldaBen kendi yaptirdigim yerle ilgili sonuclara guvenemedigim için tavsiye etmek istiyorum ama kadın doğum doktorlarına gidip kartını brosurlerini bırakıyorlar doktoruna fetal DNA yaptırmak istediğini soyle tavsiye edicektir bir firma.
Merhaba bu ayrintili ultrason dediğiniz organ taraması mi oluyor? Çocuğun kromozomal bir rahatsizligi varsa ortaya çıkar mı?Canm empati yaparak yazıyorum inan ki eğer aldırmak gibi bir düşüncen yoksa çünkü ben yapamazdim Rabbime bırakır kurcalamazdim zaten 20. Haftada ayrıntılı ultrason var onda da netlesiyo emin ol bide bu ikili tarama testi aşırı derece güvensiz bir test hep yanlış sonuç hep bir risk veriyo yanlış hiç moralini bozuk akıllı bebisini üzme
Evet bir kaç saattir giriş yapamadım yeni baktım sayfa ya geride kalmışBakım yapmasalardı keşke..
Zamanda geriye götürmüşler siteyi
13 ocakta kalmış sayfa
Ayy bende diyorum noldu bende mi var anormallikBakım yapmasalardı keşke..
Bende bu haftalarda öğrenmiştim cinsiyeti ama erkek olduğu için çabuk belli etti pipi ayan beyan ortadaydıKızlar daha fazla sabredemediğim için sabah cinsiyet öğrenmeye gideceğim doktora. 14+5'teyiz, sizce erken mi cinsiyeti net olarak öğrenmek için? Haftaya perşembe günü gitmem lazımdı ama bir hafta erken gitmiş olacağımm ne diyorsunuz öğrenebilir miyim
Hamilelikte vücudumuzdaki kan miktarı 40%-50% arasında artış gösteriyor bu da damarlardaki basıncı artıyormuş. Bu basıncın etkisiyle burun kanaması yaşanıyor. Burda da yanlış hatırlamıyorsam birkaç arkadaş yazmıştı. Normal bir durum yani ama siz içinizin rahat etmesi için doktorunuza sormayı ihmal etmeyin.Günaydın burun kanaması yaşayan var mı acaba 1 haftadır 3.ye burun kanaması yaşadım doktora daha çıkmadım da endişelenmeli miyim?
GünaydınnnKızlar günaydınnnBen doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış
Oh ohh işte böyle yalnız birakmayin biz kız anneleriniKızlar günaydınnnBen doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış
Sağlıkla gelsin minik kızın hayırlısıyla kucağına al inşallah canımGünaydınnnbende 17+2 de bu sabah öğrendim, bizim de kızımız oluyorrr
Evet ismim değişmiş bende diyorum nolıyor mesajınızı görünce anladımBakım yapmasalardı keşke..
BendeGünaydın kızlar, ben de siteden ban yediğimi düşündüm
Ben 10 haftayken erkek olduğunu öğrendim gösterdi pipisini hala erkek diyorlar bence şansını deneKızlar daha fazla sabredemediğim için sabah cinsiyet öğrenmeye gideceğim doktora. 14+5'teyiz, sizce erken mi cinsiyeti net olarak öğrenmek için? Haftaya perşembe günü gitmem lazımdı ama bir hafta erken gitmiş olacağımm ne diyorsunuz öğrenebilir miyim
Yaaa hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minik prensesGünaydınnnbende 17+2 de bu sabah öğrendim, bizim de kızımız oluyorrr
Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar günaydınnnBen doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?