İyi geceler tatlı anneler

geçen gün e nabizdan gebelik haftasina bakılıyor denmişti burada bende baktım ama gebelige dair bir bilgi girilmemiş. Özel hastanede takibim yapılıyor ve akıllı asistandan baktığımda tanıları hep karın ağrısı, mide bulantısı, düzensiz adet vs vs diye girmişler bu konuya sinir oldum Allah korusun dışarıda tek başımayken acil bir durum yaşasam bişey olsa devlet hastanesine goturseler yanlış bi ilac uygulansa falan diye aklıma neler geldi biraz da kuruntu yaptım tabi ama başımıza ne gelicek bilemeyiz.
Önceki gebeliğimde daha 7. Haftadan aramışlardi beni sağlık ocağından bu defa daha hic aramadılar aklıma o geldi. Doktorum gebe diye işlememişki sisteme nereden bilsin sağlık ocağı hemşiresi gebe olduğumu.
Bugün gittim hem ilacımı yazdirayim hem oraya da kaydımı yaptırayım diye.
Hemşire bildirimimi yaptı ama geç bildirdiği için performans düşüklüğü diye bir ceza yedi sistemden kızın maaşından 3000 tl kesinti olacakmış. Çok üzüldüm Hemşire için onun bi suçu yok çünkü bilseydim daha erken giderdim. Aile hekimimle görüştü düzeltilme şansı varmış sanırım bakalım perşembe günü kontrolüm var gidince doktoruma da soylicem birdahaki muayenelerimde tanı neyse onu girsinler ne saçma bisey.