2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
İkili test e nabızda grafik çalışıldı diyor ama tam sonuç göremiyorum acaba hastaneden istesem çıktı verirler mi devlette yaptırdım

İkili test e nabızda grafik çalışıldı diyor ama tam sonuç göremiyorum acaba hastaneden istesem çıktı verirler mi devlette yaptırdım
E nabizda görünmüyor zaten doktora düşüyor, doktor sonuca bakar elimde olsun dersen istersin doktordan, hayırlısı olsun, inşallah güzel sonuçlar almissindir

Kızlar malum biz yaz anneleri olacağız, hastanede giyeceğimiz doğum sonrası vs pijamalarımızı nasıl seçmeliyiz sizce? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi

Ben ilk kıyafetlerimiz müslin olsun istiyorum ona göre modeller bakıyorum. Kendim için kısa kollu pijama takımları bebişko için bolca zıbın kısa tulum akşamları ve dışarı çıkmalae için bir kaç takım almayı düşünüyorum. Bolca müslin battaniye örtü almayı planlıyorum. Bunlara ek bir tanede 10 lu hastanr çıkışı alsam tamamdır. 9 yıl öncede temmuz bebeğim olmuştu istanbul şartlarında bunlar yeterli olacaktır bizim için.

İlk kızımda eşimle isimlerimizden güzel içimize sinen bizide yansıtan bir isim koymuştuk , 2. erkek olursa aklımızda yine isim vardı 2. kız olunca işler karıştı isimlerimizden bir isim daha çıkmıyor çocuga şimdiden haksızlık yapıyoruz diyorum isim bulmak çok zor çok

Çıktı veriyorlar canım ama doktor kontrölüne gidersen zaten direk sistemde görünüyor onlar sana söylerler ama yine de bende bakmak istiyorum dersen de çıktısını alabiliyorsun perinatolojiden ben oradan almıştım

Yaaa aramıza bir kız daha katılıyorrrr hayırlı olsun kuzucumm
Evet ya ben de bekliyordum çok şaşırmadım o yüzden Zaten iki buçuk saat bakınca cinsiyeti görmek için ben anladım kız olduğunu erkek olsa yan pozisyondan bile belli oluyor pipişkolar

Benim cinsiyet henüz net değil ben sadece erkek hissediyorum eğer ki cuma günü kendini gösterirse yazarım olur mu

Kızlar malum biz yaz anneleri olacağız, hastanede giyeceğimiz doğum sonrası vs pijamalarımızı nasıl seçmeliyiz sizce? Tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Ben gçeen sene temmuz da doğum yaptığımda normal kısa kollu almıştım zaten sabahlıklar hep uzun kollu oluyor üşürsem onu giyerim diye. Birde çantaya ince bir hırka atmıştım ne olur ne olmaz diye. Bana herkes gecelik al pijama alma demişti. Ben bir tane düğmeli pijama takımı almış bulundum o yüzden onu da koydum valize ama iyiki koymuşum. Benim sezeryandı sonrasında sadece üst giydiler bir süre alt giyme dediler. Önden düğmeli bir pijama ilk an için çok rahat olmuştu ama sonrasında yürüyüşe kalkarken vs hep gecelik ile gezdim. Birde ben korseyi daha ilk yürüyüşe kalkarken giymiştim korsesiz kaldıramadım kendimi çantanda bulunsun derim

Ne güzel bilgiler vermişsiniz. Korse ilk günden takılabiliyor mu? Sezaryenle doğum yapınca ameliyatlı olacağız, nasıl takıyoruz korseyi?

Yaaa hayırlı olsun canım kız istiyordun sanırım
Sağlıkla al kucağına inşallah
Alintilamisim cevap vermemişim evet kuzum ya ne yalan soyliyim gercekten içimden kız istiyordum öğrendiğim andan itibaren de kızım diye seslenesim geliyordu

Hatta bugün doktor bakarken daha öğrenmeden "hadi kızım ya göster kendini" diyecek oldum da susturdum kendimi

Kızlar temu kullanan yada düşünen var mı bebeğe bir kaç parça seçtim ücretsiz olması için iki kişinin daha desteği lazım link bıraksam tıklar mısınız? Aynı kampanyaya katılan varsa oda bana linkini atsın bende yardımcı olurum ☺
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!

Ben 12 sene Temmuzda doğum yapmış biri olarak; o zaman da hava çok sıcaktı. Bunaltıcı sıcaktı. Ama hastaneler klimalı. Belli bi ısıda. Biri sabahlıklı iki gecelik, bi de pijama takımı almıştım. Birer tane hastaneye götürdüm. Sezaryen olunca ben gecelikle çok rahat ettim. Alttan sadece kulot üste ince gecelik. Memeler meydanda zati

Pansumana geldiklerinde rahatça bandajı açıp baktılar bakımını. Evde de devamlı gecelikle gezdim. Ama tedarikli olmakta fayda var.
Hastanede en az bir takım gecelik ve pijama takımı olmalı.

Korseye gelince; doğum yaptıktan 7 gün sonra kontrole gitmiştim.Dr dikişlere baktı. İltihap enf. Yok korseni giy dedi. Ama ben sıcaktan giyemedim. Bu sefer ins giyerim. Çünkü doğumdan sonra üstümde hiç hamilelik kilosu kalmadığı halde fena halde göbek kalmıştı. 4 ay salona gidip zorla erittim o göbeği.

Bu bakımdan korse tavsiyesi varsa paylaşın.

Temu kullaniyorum balım ben sıkıntı yaşamadım kullanmayan birinin indirmesi lazım bu linkle, ben güzel ürünler aldım bugüne kadar problem yaşamadım ama açıklamayı çok iyi oku ölçü ebat nedir tam açıklaması nedir bak görsele aldanma eşim yüzde yüz indirimde açıklamaya bakmadan gitmiş matkap seti almış aklınca eve geldi matkap çıkartması şimdi bensiz alışveriş yapmıyor çıkartmayı da dolaba yapıştırdım ders olsun diye sakın kimseye anlatma diyor daha önce de soranlar oldu forumda anlattım yani dikkatli olmakta fayda var bende baktım bir sürü ürün çok şeker parçalar var arasam bulamazdim sevemiyorum abartmamk için eleme yapacağım karar veremiyorum

Ne kadar içten dua ettiysen kabul olmuş
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Ne güzel oğluna bir kız kardeş geliyor bizimde tam tersi oldu kızıma erkek kardeş geliyor farklı duygular gerçekten birine kızım diye seslenirken şimdi diğerine ise oğlum diye sesleneceğim
Ben hala alışamadım tabi duruma ama adapte olacağım yavaşla

Ne güzel bilgiler vermişsiniz. Korse ilk günden takılabiliyor mu? Sezaryenle doğum yapınca ameliyatlı olacağız, nasıl takıyoruz korseyi?
normalinde doktorum takma dedi. Ertesi gün takmamı söyledi. Ama ben organlarım düşüyor hissi ile kalkamadım taktırdı o zaman şok kolay oldu herşey. Çok sıkan korselerden almamıştım ben kilot şeklinde olanlardan almıştım canım acır diye düşünüp :) giyiliyor hiç sorun olmuyor ama diğer belden direk fazla sıkı olanlar var interntte görüyorum onlar nasıl olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…