- 29 Ocak 2021
- 374
- 623
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.901
vucudumun bebeğime hazırlandığını bilmek beni de çok mutlu ediyorArkadaşların da dediği gibi 20 ila 24. haftaya kadar olabiliyormuş. Randevu almak için görüştüğüm doktor en iyi muayene zamanının kiloya da bağlı olduğunu söyledi. Annenin kilolu olması durumunda 22. haftayı beklemeyi tercih ederiz dedi. Yoksa 20. haftadan itiraben randevu verebiliyorum dedi.
Y YagmurrTanem sizi merak ediyorduk, geçmiş olsun, kolaylık diliyorum her şey için. Göğüsler konusunda benim de durum benzer, çok değişiklik oluyor, kendimi tanıyamıyorum, çok acayip ama ilk hamileliğim olduğu için güzel geldi bana sanki, anne olmaya doğru evrilmek
80 geçerim diye düşünüyorum şuan 71 imAynen öyle ya gıcık oluyorum bende bozuluyorum. Neden abuk subuk konuşuyorsun yani neden. Bende sürekli söylüyorum çocuk neyi duyarsa öyle bilir diye. Tabi ki olur illa ki kıskançlık vs. Ama biz kiskandirmamak için elimizden geleni yapıyoruz sevsin sahiplensin diye uğraşıyoruz. Saçma sapan konuşmalar. O yüzden ne kızımı ne kendimi insan içine sokmak istemiyorum ama mecbur oluyoruz bazen işte
Aynen vitaminler bana da iyi geldi yaiştah desen benim de arttı bakalım kaç kg gitcez doğuma çok şükür şimdi çok seviyor inşallah hep böyle gider. Amin, İnşallah tertemiz sonuçlar alırız hepimiz de sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı ben sormadım doktor kendisi dedi plesanta aşağıda ama ilerleyen haftalarda yukarıya çıkar.diye. inşallah çıkar çok kafama takıyorum.cunku..
Ayyy hiç sorma benim de yapmak istediğim bu. Yani çocuk hevesle kardeşim olacak diyor sen kıskançlık diyorsun nasıl bir cahillik nasillll
Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda düzelirprilami neden kesmedin hala bulaniyor mu miden
Y YagmurrTanem i etiketleyip yazıyoruz canım bende yazmamışım yeni farkettimCinsiyetleri nasıl ekleyebiliriz acaba
Benimde öyle simsiyah birde kocaman oldu normal canım merak etmeKızlar birde göğüs uçlarım aşırı siyahladı ve siyah kısım genişledi bu kadarı normal mi bilemedim kızımda hiç böyle olmamıştı hafif kararma olmustu sadece
Teşekkür ederim benimkide Erkek sanırım erkek yılı bu seneY YagmurrTanem i etiketleyip yazıyoruz canım bende yazmamışım yeni farkettim
Y YagmurrTanem benimde erkek cinsiyeti müsait oldukça yazarsın listeye canım
Yaaa sağlıkla al kucağına oğluşunu canımTeşekkür ederim benimkide Erkek sanırım erkek yılı bu sene
beni etiketleyip yazabilirsinizCinsiyetleri nasıl ekleyebiliriz acaba
Yaaa çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun inşallah ağrın varsa istersen bir görün acile git yada kendi doktoruna görünmen daha iyi olurhenüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Tüm sonuçlar çok güzel çıksın inşallah… çok geçmiş olsun dikkat ethenüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Geçen seneyle karşılaştırınca kız senesi sayılabilir bence bu seneTeşekkür ederim benimkide Erkek sanırım erkek yılı bu sene
Kızlar çoğunluk cinsiyeti öğrendi gibi. Beni aldı bi isim telaşıbi oğlum var ömer asaf ismi. İkinci oğluşum olacak. İsim olarak yiğit tuna ismini beğeniyorum bir de aklımda cihan emre ismi var. Sizin beğendiğiniz isimler varmı. İlk oğlumda 8 ay kerem koyacağım diyip ömer asaf koymuştum. Son anda aceleyle karar vermek de istemem tüm hayatı boyunca kullanacak yavruşum. Fikirlerinizi merak ettim ay isim konuşcak hale gelmek de ayrı heycanlandırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?