- 6 Haziran 2024
- 215
- 304
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.481
Benim Liv doğum paketinin içinde hamile yogası var her hafta zoom üzerinden bir hocayla birlikte yapıyoruz. Yoga-pilates karışımı bir şey. Epey hareketler yaptırıyor. 32. Haftasında olanlar var nasıl yapıyorlar o hareketleri bilmiyorum bana yapamazmışım gibi geliyor karınları kocamanKızlar spor yapan var mı aranızda?
Benim aldıgım siyah ama şimdi dışarısı için ince evde giyiyorum haziran da dısarda da giyilir
Youtubeda hamileler için olanlardan açıp yapıyorum sabahları arada dans ediyorum zumba yapardım hamile kalmadan önce hafifçe yapmaya çalışıyorum mutlu ediyor beniKızlar spor yapan var mı aranızda?
Hangi Liv’de dogum yapacaksiniz? Ben de Lii dusunuyorum, hekimlerini arastiriyorum.Benim Liv doğum paketinin içinde hamile yogası var her hafta zoom üzerinden bir hocayla birlikte yapıyoruz. Yoga-pilates karışımı bir şey. Epey hareketler yaptırıyor. 32. Haftasında olanlar var nasıl yapıyorlar o hareketleri bilmiyorum bana yapamazmışım gibi geliyor karınları kocamanAma alıştıkları için rahat görünüyorlar bu çok hoşuma gitti. Arada katılamadığım haftalar da oldu fark bariz anlaşılıyor yapabildiğim haftalar karnım midem çok daha rahat oluyor ve insanı inanılmaz rahatlatıyor nefes egzersizleriyle yaptığı telkinler.
Dün detaylı çekildi diyordunuz bu o mu?Arkadaşlar merhaba biz 15. Hafta da renkli ultrason çekildi bebeğime ama 18. Haftada yapılıyormuş bebeğime zarar verir mi çok korkuyorum neden yaptı bilmiyorum
Ben de üstüne tunikle birilerinin yanında da giydim belimi rahat ettiren bişey çünkü hamile kotu bile rahat gelmıyo banaAnladım teşekkür ederim. Tesettürlüyüm zaten ev içi ve elbise altı olarak düşündümince olması daha iyi olur gebeliğin sonuna kadar kullanabilirim.
Gecen e bebekte öyle bi atlet gördüm içi kaplı gibi önü düğmeli emzirmek için çok iyi gelmişti ama beden s kalmıstı dedim bu bana hayatta olmaz bıraktım yoksa atlet almayı düşünüyorum ben sütyen üstüne atlet fln giyemem o sıcaklarda bu daha evde pratik geldiGünaydın herkese,
Kızlar konu emzirme kıyafetleri.
Piyasada emzirme sütyeni ve emzirme atleti var. Bizimkiler Temmuz bebesi. Şimdi sütyen alıp korse takmak mı mantıklı yoksa kaplı atlet almak mı mantıklı? Ayrıca ne kadar büyük almalıyız şu an 80B ise ben onu neye göre seçeyim mesela? Linkleriniz varsa yollayın gelsin.
Tecrübesi olanlar, çok araştıranlar, yorumlarınızı bekliyorum bebeklerim.
Herkesin kendi tercihi ama atletin surtunmeleri çekilir gibi olmayacak göğüs agrisiyla uç açısıyla sudyende sürtünme min. Bir deee emzirirken öyle ter atacaksiniz ki lohusayken atlet mallet üst üste durulur mu bilmiyorum kışın doğurdum üstsüz duracaktım utanmasamGünaydın herkese,
Piyasada emzirme sütyeni ve emzirme atleti var. Bizimkiler Temmuz bebesi. Şimdi sütyen alıp korse takmak mı mantıklı yoksa kaplı atlet almak mı mantıklı? Ayrıca ne kadar büyük almalıyız şu an 80B ise ben onu neye göre seçeyim mesela? Linkleriniz varsa yollayın gelsin.
Hayır detaylı dediğim ön detaylı ultrasonmuş benim bildiğiniz renkli birDün detaylı çekildi diyordunuz bu o mu?
Resmen renkli de çekildi bugün bi kaç kişiye söyledim fotoğrafı da gösterdim 20. Haftadan önce yapılmaz niye yapıldı diye söyledi banaDün detaylı çekildi diyordunuz bu o mu?
İlk kez duydum renkli ultrason diye bir şey. Tecrübeli arkadaşlarım yazarlar okuyuncaResmen renkli de çekildi bugün bi kaç kişiye söyledim fotoğrafı da gösterdim 20. Haftadan önce yapılmaz niye yapıldı diye söyledi bana
İkiside lazım olabilir sanki. Şimdi korse olayıyla düşündümde çıplak tene korse terletebilir atlet üstüne takmak daha mantıklı sankiGünaydın herkese,
Çok çok geçmiş olsun canım benimKızcelerim selamlar, ben birkaç gün önce akıntımın yogunlasıp artması ve dün başlayan kasık ağrısı ile bugün esimin hastanesinde bi doktora gittim. Kendim de tit bakıp idrar yolu enfeksiyonunu görmüştüm zaten. Bir sürü ilaç yazmış. Kendi doktorum bu kadar yazar mıydı emin olamadım başlamaktaçok şükür bebisim iyidi büyümüş hareketliydi. 16+4 üm ben hareketlerini hissetmeye başladım dedim barsak hareketidir o 20-24 haftada hissedersin dedi. Bu zaten ikinci bebek bence barsak hareketi filan değil bu arada daha önce barsagimda böyle şeyler yoktu yani ne bileyim. Kızımı da 17-18 hf arasında hissetmiştim. Zaten sürekli değil ama hissediyor gibiyim.Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizi?
Canım şimdi şöyle bir şey var herkesin rahat edebileceği şey ayrı. Ben ilkinde 2 atlet 1 emzirme sütyeni almıştım atlet daha rahat olur gibi gelmişti. Ama öyle olmadı. Sütyen daha rahat geldi bana. Atlet sıyrıldı sıyrıldı yukarı gitti iki farklı beden almıştım ikisinde de aynı oldu. Göğüslerim büyükken böyle oldu. @Vaalbaraya su konuda katılıyorum sütyende sürtünme yaşamadım o yüzden uçları çok acımadı. Atlet ne zaman giysem daha çok sürtünüp acıdı. Ben pişman oldum keşke hepsini sütyen alsaydım.dedim. ama atletle rahat eden de çok. Belki marka bile farkediyordur, bilmiyorum. Ben hayatta atletsiz duramam. Yaz kış hiç farketmez o atlet benim belimi saracak sütyen üstüne atletciyim benGünaydın herkese,
İlk kez duydum renkli ultrason diye bir şey. Tecrübeli arkadaşlarım yazarlar okuyunca
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBenimde 12. Haftadan itibaren her gittigimde once renksiz sonra renkli bakiyor doktor hatta her cikista renkli bir fotosunu veriyor bize.Endiselenicek bir durum degil bence diye dusunuyorum K kadingibikadiinnn
Ben şu tam boy elbise ve eteklerin linki varsa alırımHer ne kadar pantalon büyük rahatlıksa da elbise etek dişil enerjiyi artırıyor. Benim de vazgeçilmezim.
Benim elbise ve etekler sana gelmez bacım. Ben tesettürlü olduğum için hepsi tam boy. Kısıtlı modelden mecburi tercihler yaptım.
Bahar sezonu gelsin. Hoş varmış ama floral desenli uçuş uçuş elbiseler al.Hoş sanayide giyilmez ama bakarsın hava güzel olur bayramda şıkır şıkır giyersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?