- 22 Kasım 2023
- 1.175
- 640
- 43
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.341
Yok canım normal kontrlde detaylıya mart ortası giricem sanırımNasıl oldu öyle detaylı da mı çıktı canım
Hala var, sol ayağım kalkmıyor direkt sol kasıkta tepki veriyor bikac haftadır aynı şeyi yasiyorum bende şükür kontrollerde sıkıntı yok ama canımı acitiyor, hep olan ağrıların kramplarin yaninda bı acayip acı bu, donmek falan çok acı veriyor, sol ayağımı kaldırıp merdiven çıkmak çok zorluyorKızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
Tecrübe güzel şey yaAy helallik ne demek bildiğim her şeye atlıyorum, ilk seferki ne yapacağını bilmez hallerimi düşününce belki herşeye yorum yapıyorum diye sıkılıyor da olabilirsiniz
Aynen aynennn özellikle bir ayağımı kaldırırken canım çok acıyor. Az önce çorap giyiyordum giyemedimHala var, sol ayağım kalkmıyor direkt sol kasıkta tepki veriyor bikac haftadır aynı şeyi yasiyorum bende şükür kontrollerde sıkıntı yok ama canımı acitiyor, hep olan ağrıların kramplarin yaninda bı acayip acı bu, donmek falan çok acı veriyor, sol ayağımı kaldırıp merdiven çıkmak çok zorluyor
Gebelikte bence aşırı olmadığı sürece ağrılar sorun değil bende çok yaşıyorum geceleri heleki karın ağrısı kemik kaburga ağrısı vs.Aynen aynennn özellikle bir ayağımı kaldırırken canım çok acıyor. Az önce çorap giyiyordum giyemedimçok erken başladı yaa. Nerede bizim balayı 2. Trimesterimiz
Pijama falan giyemiyorum iç çamaşırı giyemiyorum eğil doğrul falan hareketlerim.kisitlanoyor resmen, rahat yüzü yokAynen aynennn özellikle bir ayağımı kaldırırken canım çok acıyor. Az önce çorap giyiyordum giyemedimçok erken başladı yaa. Nerede bizim balayı 2. Trimesterimiz
Evet. Yazılanlardan bi kafa karışıklığı old anladığım için parantez içi ekledim.21+2 22. Hafta mı oluyor kız ben onu bilmiyorum
Benimde karnımın alt kısmında çok ağrı oluyor uzanıp tekrar kalmak işkence orada ki acıyı tarif edemem ve bazen de ayakta durmak zorluyor ama bende sağ sol ağrıları olmadı pek birde bu aralar göğüs ağrım çok arttı kızlar ya resmen dokunamıyorum sabahları kalktığımda çok fena sizlerde hala göğüs ağrısı var mıGece kuşları, bıdı bıdı konuşuyorsunuz, yatmadınız mı sizzzz?
Akşam yemekten sonra bi ağırlık çöktü. Şöyle 20 dk dalmışım. Ondan sebep bu saate kadar uykum gelmedi iyi mi ?.. Bir örgüm vardı günlerdir sepette bekleyen onu bitirdim. Gündüz resim atarım.
O sol ayağa vuran kasık ağrısı bende de var. Az önce oturduğum koltuktan öyle zor kalktım kitopuk dikeni gibi, ilk kalkma anında ciddi acı veriyor. Sonra sonra biraz açılıyor. İç çamaşırı giyeceğim zaman sağ ayakta sorun yok, ama sol ayağımı tek seferde geçiremiyorum. Yürürken ayakta dururken sol ayağıma yük geldiği zaman vajinanın sol tarafına bıçaklar batıyor. Dinlenmeyle tamamen geçiyor gibi sonra ne oluyorsa yine hortluyor.
Hayırlı ramazanlar herkeseRamazan ayımız mübarek olsun.
Rabbim, layıkıyla bu günleri idrak edip hakiki bayrama ulaşanlardan eylesin
Şu günlerin hürmetine evlerimize huzur, muhabbet, bereket ve afiyet versin. Bu bebekleri sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere bizi ulaştırsın.
Gece kuşları, bıdı bıdı konuşuyorsunuz, yatmadınız mı sizzzz?
Akşam yemekten sonra bi ağırlık çöktü. Şöyle 20 dk dalmışım. Ondan sebep bu saate kadar uykum gelmedi iyi mi ?.. Bir örgüm vardı günlerdir sepette bekleyen onu bitirdim. Gündüz resim atarım.
O sol ayağa vuran kasık ağrısı bende de var. Az önce oturduğum koltuktan öyle zor kalktım kitopuk dikeni gibi, ilk kalkma anında ciddi acı veriyor. Sonra sonra biraz açılıyor. İç çamaşırı giyeceğim zaman sağ ayakta sorun yok, ama sol ayağımı tek seferde geçiremiyorum. Yürürken ayakta dururken sol ayağıma yük geldiği zaman vajinanın sol tarafına bıçaklar batıyor. Dinlenmeyle tamamen geçiyor gibi sonra ne oluyorsa yine hortluyor.
Bende de tekrar başladı o göğüste sızı gibi ağrı gibi değişik bişeyler dokunamıyorum sankiBenimde karnımın alt kısmında çok ağrı oluyor uzanıp tekrar kalmak işkence orada ki acıyı tarif edemem ve bazen de ayakta durmak zorluyor ama bende sağ sol ağrıları olmadı pek birde bu aralar göğüs ağrım çok arttı kızlar ya resmen dokunamıyorum sabahları kalktığımda çok fena sizlerde hala göğüs ağrısı var mı
Ha-ri-kaaaaa!
Canım o ağrı bende de mevcut bebek solda ağrı da solda canım acıyor otur kalk çorap çamaşır giy derken zor oluyor ama napalim artık katlaniyoruz. Milletin içinde kötü oluyor ay diye bagirasim geliyor bazen kalkarken falanKızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
Benim de randevum bu pazartesi 21+3 oluyor benzer şeyleri söyledi doktorBen 20+3 güne randevu aldığımda doktorum demişti ki daha beyin ve böbrek gelişimi tamamlanmamış oluyoruz 1 hafta sonrasına al. O nedenle 21+3'te gideceğim.
Ben mesela sol ayağıma çorap giyemiyorumKızlar bu arada benim göbek deliğimin 3-4 parmak altında sol tarafta bi ağrım var. Özellikle yatarken sağdan sola dönerken falan çok ağrı yapıyor. Son kontrole gittiğimde de aynı ağrı vardı ve bebek oradaydı. O yüzden mi bilmiyorum bazen endişe veriyor. Sizde böyle ağrılar yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mı 18. Haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?