- 10 Aralık 2017
- 2.313
- 8.919
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #8.641
Kızlar günaydın,
1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancak sırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey.
 sırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey. 
 Darısı tüm bekleyenlere olsun

1 saattir detaylı muayenedeyiz çok şükür kızımın her şeyi yolunda ancak
 sırt üstü yatıyor inatla, suratını inceleyemedik görsel de alamadık haliyle ama önemli değil haftasıyla uyumlu her şey.

. Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?
. Ee ben sırf kereviz yiyorum resmen onunla yaşıyorum sürekli canım istiyor. İlk gebeliğimde de çooook yemiştim nedense hamile olunca bi kereviz yiyesin geliyor anlamıyorum neden. Ne zararı varmış ki ?

inşallah doğum izinlerinde artış sağlarlar. Diğer türlü resmen bebeği 4 aylıkken bırakıp işe gitmemiz talep ediliyor inanılır gibi değil
 inşallah doğum izinlerinde artış sağlarlar. Diğer türlü resmen bebeği 4 aylıkken bırakıp işe gitmemiz talep ediliyor inanılır gibi değil maşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı.
 maşallah Allah hepimize sağlıkla almayi nasip etsin evlatlarımızı.