Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bol su iç. Mide bulantısı için yeni bir şey keşfettim. Çin yağı diye aktarlarda bir yağ var yağ dediğime bakma nane esansı. Kötü koku duyunca midem bulanacak gibi olduğunda burnumun kenarlarına sürüyorum. Wix gibi. Hem nefesim açılıyor hem bulantım kısmen geçiyor. Bir doktorda dinlemiştim. Sevdiğiniz bir kokuyu burnunuzun kanatlarına sürün diyordu. Aklıma direkt Çin yağı geldi. Siz başka kokuları seviyorsanız onu da deneyebilirsiniz.
Gebelikte sevdiğüm hiç bir koku yok. Hemde hiç

Evet mesai saatleri çok etkili muhtemelen. Bilmiyorum Türkiye'de devlet hastaneleri bana pek güvenli ve ilgili gelmiyor. Şehir hastanesine giderken her muayenede farklı bir asistan vardı. Artık özel bir doktorla anlaştım. Kendimi kötü hissettiğimde sorularıma birebir cevap verdi. Bunlar daha önemli şeyler bence
Bence doktor çok çok önemi bazen devletteki çok iyi olabiliyor özelden. Özele gidiyorsanız özellikle çok iyi seçin benim geçen ay kuzenim doğurdu özel hastanede, ziyarete gitmiştim doktoru geldi direk yargılayıcı sözlerle biraz dayanamadın açılman olacaktı normal olsaydı keşke vs kız sezeryan oldu yani mesela bunu demenin ne anlamı var dimi doğum olmuş önemli olan ikisininde sağlıklı olması, şekli değil bence. Doktorunuz içinize sinmiyorsa kesinlikle değişin herkese önerim 💐

Erkek gibi geliyor
Birkaç kez gözüktü gibi oldu ama net değil
Muhtemelen erkektir
Senin bir hissin var mı ☺️
Ben ilk zamanlar kız hissediyordum, 10 yaşında bir kızım var ama onda ki hamileliğim ile bu hamileliğim arasında aşırı fark var birde tüm çevrem erkek diyince sanırım kafam karıştı gibi oldu :)

Kizlar yaglanmaya basladimiz mi ben bi kadin dogumcunun esi var ozgebank diye instada onun kullandigi yag vardi bio-oil onu aldim sabah aksam kullaniliyormus ama bn haftada.anca 1.suruyorum😅aylar ilerledikce sıklaştiririm artik

Ben ilk zamanlar kız hissediyordum, 10 yaşında bir kızım var ama onda ki hamileliğim ile bu hamileliğim arasında aşırı fark var birde tüm çevrem erkek diyince sanırım kafam karıştı gibi oldu :)

Ben de kim ne derse etkileniyorum, özellikle eşimden 😄
Pazartesi kesinleşirse haberdar et canım

Valla ben yönetemedim sonuç çıkana kadar hep kaygılıydım, eşime kızıyordum hatta niye bu kadar rahatsın diye. Sonuç çıktığında yeni uyanmıştım zaten her şeyin iyi olduğunu anlayınca oturdum hüngür hüngür ağladım. O beklemenin bir patlaması oldu bende ☺️ Yine de içini ferah tutmaya çalış her şey güzel olacak şeklinde aşıla kendine ben yapamadım belki sen başarırsın canım inşallah çok güzel gelsin sonuçların 🙏🏼
Biz de tam olarak böyleyiz, habire eşime çatıyorum. Pozitif düşünüyorum, hep dua ediyorum ama gönlümün bir yani hep şüphede. Çok teşekkür ederim, inşallah 🫂💙

Kizlar yaglanmaya basladimiz mi ben bi kadin dogumcunun esi var ozgebank diye instada onun kullandigi yag vardi bio-oil onu aldim sabah aksam kullaniliyormus ama bn haftada.anca 1.suruyorum😅aylar ilerledikce sıklaştiririm artik

Ben iki doktora gidiyorum
Biri 12+2 de gittiğimde Pregnicy jel, Neutrogena kuru ciltler için jel- krem ve Mustela çatlak kremi önerdi
Diğerine pazartesi günü soracağım
Pazartesi 14 haftalık oluyorum
Onun da önerdiklerine göre haftaya alıp başlayacağım

Benim cildim çatlamaya çok meyilli o yüzden ben başladım. Bio oil catlak yağı kullanıyorum. Biraz önce de çatlak kremi sipariş ettim mamaaura aldım 6. aya kadar bu ikisini kullanacağım son 3 ay lierac alacağım ☺️ Valla benim karnım hemen çıktı artık hangi kıyafet giyersem giyeyim belli oluyor. Pantolonlarımın hepsini yazliklarla birlikte kaldırdım çünkü hiçbirisi olmuyor giyebileceğim hamile pantolonu ve eşofmanlar aldım daha rahat ediyorum şuan. 🤭

Ayy kızlar fetal dna için kan verene kadar süreci gayet rahat sürdürüyordum, dün kan verdiğimden içim hep bir kaygılı. Ya bi şey varsa diye düşünmeden edemiyorum, siz bu süreci nasıl yönettiniz 🥹
Benim de pek yönetebildiğim söylenemez , 10 gün önce kan verdim sonuçlar bugün geldi çok şükür temiz, ama geçen on gün o kadar zordu ki.. Yapabildiğim tek şey dua etmek ve iyi düşünmeye çalışmaktı. Tabi kaygı, korku, panik bunları da yaşadım. Bebeğimin ultrasondaki kıpır kıpır hareketlerini düşünüp sakinleştim, sürekli dua ettim. Merak etme canım seninde sonuçların tertemiz gelecek Allahın izniyle, sakin ve pozitif kalmaya çalış🙏🏻🌼

Back
X