- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.721
OyyyKızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmekkızımın ilk alışverişi oldu böylece
Valla bende bayıldım kuzum inşallah sağlıkla gelsin de giysin cicilerini kızımOyyyzıbına bayıldım çok duygulandım
Sağlıkla giysin hepsini inşallah minik kuş
Sağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremsesKızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmekkızımın ilk alışverişi oldu böylece
Yaaa ne kadar tatlı babanKızlar bakın babam bugün benim meleğime neler almış. O kadar mutlu oldum ki görünce. Dedesi dayanamadı başladı alışverişe dedi. Güzel moral oldu onu bunların içinde düşünmekkızımın ilk alışverişi oldu böylece
Amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz sağlıkla gelsin de giysin kuzum benimSağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremses
Amin inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsin de giysin cicileriniYaaa ne kadar tatlı babanmaşallah sağlıkla giysin güzel kızında inşallah
Birebir yaşıyorum. Bence bebek, idrar kesesini eziyor. Dirseğini çarparsın, sinire gelir de hani elektrik çarpması gibi bir his olur ya aynısını yaşıyorum. İçim eziliyorKizlar çok garip bir şey diyeceğim ama vajinamin 3;4 parmak ilerisinde titresim elektrik çarpması gibi bı his oluyo çocuğun hareketlerinden bağımsız ama bildiğin titriyor geçecek diye bekledim ama sabah uyandığımdan bu yana devam ediyo varmı böyle garip bişey hisseden 3 5 sn sürüp geciyo
Benim de sanki trambolinde gibi pıt pıt zıplıyor aşağı vurarak bı acayip hisBirebir yaşıyorum. Bence bebek, idrar kesesini eziyor. Dirseğini çarparsın, sinire gelir de hani elektrik çarpması gibi bir his olur ya aynısını yaşıyorum. İçim eziliyorgarip bi his. Mesanem üstünde horon tepiyor çocuğum
Ben de artık bahar gelsin istiyorum :) valla soğuk kar doyduk sanki.Ben baharın geleceğine olan inancımı kaybettim Ela....
Ayyyy :)Ben baharın geleceğine olan inancımı kaybettim Ela....
Çocuk yapılması isteniyorsa olmalı, çoğu annenin endişesi bu çocuğumu sonra kime bırakacağım.Ücretli izin süresinin 12 ay olması konusu gündemde ama kimbilir ne zaman....
Gerçekten mi? Olsun inş ya 3 aylık bebeği nereye bırakalım rapor almak doğru değil ücretsiz izin de herkesin imkanı yok lütfen olsunÜcretli izin süresinin 12 ay olması konusu gündemde ama kimbilir ne zaman....
İnşallah teşekkür ederim aynı yastaymisizHayırlı ramazanlar güzel kadınlar <3 Allah tutuğunuz oruçları, dualarımızı kabul etsin
Ramazanları çok severim oruç tutamayınca teraviye gitmeye çalışıyorum ruhuma iyi geliyor <3
Biraz geriden okuyorum , ben cevap yazana kadar konu değişmiş oluyor kusura bakmayın.. Dualarımdasınız Allah kimseyi evladı ile sınamasın..
hati hati ve lady peacock benimde vajinamı içerden biri kaşıyor gibi
Çok güzel kahvaltılar yapıyorsunuz kızlar, siz yazdıkça ben şevkleniyorum :) Sağlıklı bebişer kucağımıza alırız inş :)
A acemianne92 Bende toksoplazma teşhisi kondu , 15 haftalıkken belirti yokken doktor normalde sağlık bakanlığı takipten çıkardı ama biz bir bakalım dedi süprizz , 33 yaşındayım bugüne kadar kapmamışım hamileliğimde kapasım gelmişbenimde sınavım bu dedim, biraz gerginim sizide çok germemek için çok yazmıyorum ama herşeyin sorunsuz güzel olacağına inanıyorum <3 Sende kapmamışssındır usg yanılmasındır inş , süresi stressiz sağlıklı geçirirsin
Günaydınhayatbeninedenyoruyosun günaydın nasıl geçti gecen?
E bi kaç hafta farkettirmez ki, uzun olması lazım ki deysin yapıldığına.. çocuk teşviki için de gözle görülür olması lazım. Ücretli + ücretsiz de ise döndüğümde çocuğum rahatlıkla kendini ifade etsin, kendini koruyabilsin istiyorum, yada bir kreşe gidebilsin, etrafında olan bileni anlasin ve anlatsin.Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.
Kızlar genelde temmuz ve ağustos gruplarında gidip geliyorum, eldorini göremiyorum şu sıralarEldorin ses ver
Canlarım çok teşekkür ederimEvet normalde bir iki konuda yazardı bende farkettim dedim sanırım ağustos grubunda çoğunlukla ondan kaynaklı düşündüm
Umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?