2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Oyyyzıbına bayıldım çok duygulandım
Sağlıkla giysin hepsini inşallah minik kuş

Sağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremses

Yaaa ne kadar tatlı baban maşallah sağlıkla giysin güzel kızında inşallah

Sağlıkla gelsin de şıkır şıkır giyinip gezsin, küçük piremses
Amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz sağlıkla gelsin de giysin kuzum benim
Yaaa ne kadar tatlı baban maşallah sağlıkla giysin güzel kızında inşallah
Amin inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsin de giysin cicilerini babam öyledir ya Allah başımızdan eksik etmesin abimin kızında da böyleydi kaç sene önce öğrenir öğrenmez aldı aldı koydu, benim büyük cimcimede de öyleydi aldı aldı koydu sağolsun. Ayakkabisina kadar bornozuna kadar almıştı düşünebiliyor musun torun de otur izle adam sevincine duramiyor benim de moralimin bozuk olduğunu anlayınca sanırım kaç gündür bugün almış gelmiş o kadar iyi geldi ki ama bunları görmek dedim kendi kendime kızım dogacak sağlıkla giyecek bunları inşallahh

Kizlar çok garip bir şey diyeceğim ama vajinamin 3;4 parmak ilerisinde titresim elektrik çarpması gibi bı his oluyo çocuğun hareketlerinden bağımsız ama bildiğin titriyor geçecek diye bekledim ama sabah uyandığımdan bu yana devam ediyo varmı böyle garip bişey hisseden 3 5 sn sürüp geciyo

Birebir yaşıyorum. Bence bebek, idrar kesesini eziyor. Dirseğini çarparsın, sinire gelir de hani elektrik çarpması gibi bir his olur ya aynısını yaşıyorum. İçim eziliyor garip bi his. Mesanem üstünde horon tepiyor çocuğum

Benim de sanki trambolinde gibi pıt pıt zıplıyor aşağı vurarak bı acayip his

Hayırlı ramazanlar güzel kadınlar <3 Allah tutuğunuz oruçları, dualarımızı kabul etsin
Ramazanları çok severim oruç tutamayınca teraviye gitmeye çalışıyorum ruhuma iyi geliyor <3

Biraz geriden okuyorum , ben cevap yazana kadar konu değişmiş oluyor kusura bakmayın.. Dualarımdasınız Allah kimseyi evladı ile sınamasın..

hati hati ve lady peacock benimde vajinamı içerden biri kaşıyor gibi

Çok güzel kahvaltılar yapıyorsunuz kızlar, siz yazdıkça ben şevkleniyorum :) Sağlıklı bebişer kucağımıza alırız inş :)

A acemianne92 Bende toksoplazma teşhisi kondu , 15 haftalıkken belirti yokken doktor normalde sağlık bakanlığı takipten çıkardı ama biz bir bakalım dedi süprizz , 33 yaşındayım bugüne kadar kapmamışım hamileliğimde kapasım gelmiş benimde sınavım bu dedim, biraz gerginim sizide çok germemek için çok yazmıyorum ama herşeyin sorunsuz güzel olacağına inanıyorum <3 Sende kapmamışssındır usg yanılmasındır inş , süresi stressiz sağlıklı geçirirsin

İnşallah teşekkür ederim aynı yastaymisiz şimdi benim bebeğin o beynindeki sıvı büyümesine sebep ne onu bilmiyoruz dün kan verdim haftasonuna kadar çıkacak. Doktor enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi toxoplasma dışında bir kaç hastalik daha saydı. Ama hangisi daha belli değil. Enfeksiyon kaynaklı olmayada bilirmiş. Bakalım sonuç çıkınca anlayacagiz. Allah'tan dün sınırın altinda ölçtü sınıra yakın tabi ama hala iki doktor takipte kalacaklar. İnşallah yukselmez. Çok geçmiş olsun canım benim sana da. Peki hala hastalık vücudunda mi yani bir şekilde geçmiyor muymus ilaç, takviye vs. ? Yoksa geçti mi? Doktorun ne dedi? Estağfurullah sıkmak ne demek dertlerimizi döküyoruz buraya çareler arıyoruz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.. ben bilerek araştırmadım o hastalığı araştırmaya kalksam bir sürü şey çıkar karşıma iyice panik olurum diye. Ama anlatırsan sana Dr tarafından söylenenleri sevinirim

Günaydın gecen güzel gecti de gündüzüm pek iyi degil sanırım kol hareketsiz kalinca ağrı yapmaya başlıyor. Gece yatana kadar gayet iyiydim suan biraz morarmış bir yerin sızlaması gibi agri var ama iyiyim çok şükür kullanıyorum kolumu inatla kitlenmesin iyice diye :)

Dört gözle düzenlemeyi bekliyorum. İnşallah bize denk gelir. Hatta ücretli izin 1 yıl olacak felan diyorlar. Mümkün mü acaba :) keşke inşallah amin.
E bi kaç hafta farkettirmez ki, uzun olması lazım ki deysin yapıldığına.. çocuk teşviki için de gözle görülür olması lazım. Ücretli + ücretsiz de ise döndüğümde çocuğum rahatlıkla kendini ifade etsin, kendini koruyabilsin istiyorum, yada bir kreşe gidebilsin, etrafında olan bileni anlasin ve anlatsin. tüm annelerin korkusu bu ücretli kısa maddiyat mi bebek mi insanlar arada kaliyor

Kızlar genelde temmuz ve ağustos gruplarında gidip geliyorum, eldorini göremiyorum şu sıralar Eldorin ses ver

Evet normalde bir iki konuda yazardı bende farkettim dedim sanırım ağustos grubunda çoğunlukla ondan kaynaklı düşündüm
Umarım iyidir
Canlarım çok teşekkür ederim

Annem ne yazık ki hastanede neredeyse bir aydır ben de yanında kaldım bir süre. Beyninde tümör çıktı ve operasyon geçirdi. Tam iyilesecek dedik yarası enfeksiyon yaptı tekrar ameliyat geçirdi.

Bu arada ben de tabi hem çocuk hem annem hem hamilelik derken biraz helak oldum.

Artık ben başa çıkamayınca anneme hastanede refakat edebilecek birini ayarlamak zorunda kaldık. Bakalım daha da yolumuz var sanirim ama bu hamileliğimin tadını çıkarmayı çok isterken çok başka şeyler geldi başıma

Ama iyiyim çok şükür. Bebislerim bile bana çok destek oldular sağolsunlar. İnşallah güzel günler gelir de daha çok buralarda olabilrim

Ne tatlisniz çok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…