2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dün otobüste açık ayakkabı giyen bi kadın görmüştüm. Garipsemiştim

Bugün tshirtle askılı ile gezenleri görünce demek yazlıkları indirme vakti geliyor
İndirilsin artık yaz gelsin Ben yaz insanıyım ya vallahi bu kış aylarını evde geçirmekten bunaldım hamilelik nasıl geçti onu bile anlamadım evde oturmaktan

Dün otobüste açık ayakkabı giyen bi kadın görmüştüm. Garipsemiştim

Bugün tshirtle askılı ile gezenleri görünce demek yazlıkları indirme vakti geliyor
Haftaya 10 derece birden düşecekmiş sıcaklıklar. Hatta Ankarada kar bekleniyormuş acele etmeyelim

İndirilsin artık yaz gelsin Ben yaz insanıyım ya vallahi bu kış aylarını evde geçirmekten bunaldım hamilelik nasıl geçti onu bile anlamadım evde oturmaktan
Hormonlardan şakır şakır ter attığın, buharlastigin vakit gorcem ben seni yaz insanı

Kızlar bende şiştim şiştim gerildim iyice az önce de karşıma bu video çıktı atayimda beraber gülelim dedim sizde zaten bunlari konuşmussunuz

Yiyemediğimiz günlerin acısını çıkarıyoruz sanki

Önceki gebeliğimde benim amniyo sıvısı da fazlaydı gebelik şekeri tanısı alıp diyete başladığımda normal düzeye geldi

Çok sevindim güzel haberlerle gelmene canım benim sağlıkla gelsin de minik gerisi onemli değil artık

Kızlar sabah tekrar detaylı doktoruna gideceğiz dualarınızı beklerim. İnşallah beyindeki o değer sınırın daha da altına düşmüştür ben stresten mahvoldum 2 haftadır. Bebeğim iyi diye düşünmek istiyorum öyle geçiriyorum kalbimden ama bir yandan da endişe etmeden yapamıyorum. Dualarınıza talibim. Sabah erkenden gideceğiz bakalım ne diyecek.

Hiçbir sıkıntı yok diyecek inşallah

Endişe etmeni anlıyorum güzel düşünelim güzel olsunn

Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin canım stres yapma sakin ol düzelir merak etme

Yarın güzel haberlerini alıcaz inşaAllah. Minik kuş sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsin

Dualarım sizinle arkadaşım yarın buraya çok güzel haberler verdiğin mesajlarınla dönüş yap inşallah

Ahh ahh gebeliği bilmeden aldım tonla siparişi, ilk üç ay bulantidan bakamadım öremedim, şimdi de sürekli oturamiyorum, beş dk beş dk otur kalk yapıyorum, inşallah iki aya bitiririm, yetismezse de gidip edebimle kv.me yaptiricam hepsini

Yarına sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberlerini inşallah güzel haberler alacaksın gönülden inanıyorum dualarım seninle bacım

Dualarım seninle canım güzel haberlerle geleceksin inşallah

İnşallah canım Güzel haberlerle döneceksin dularım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…