2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sağlıkla giysin inşallah minik kuzu
Ayy ben daha hiç bir şey almadım ne kendime ne oğluma bu ne rahatlık böyle sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum
Ya ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim.

Çok teşekkür ederim kuzum
Aynı dediğin yer canım ekstra Toto ve bacak benimde
Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağıma

O şekilde yatabiliyorum bir tek ama uyanınca yine sağa dönük buluyorum kendimi yarın kontrolüm var soracağım bakalım bunu

Canlar son günlerde özellikle gece burnum çok tıkandığı için ağzımdan çok nefes alıyorum. Derin nefes aldığım an (ki bu bende genelde sabaha karşı oluyor) ciğerime kadar yanma hissediyorum sonra astım krizi gibi öksürük başlıyor çok uzun sürmüyor 20 sn falan ama çoğalmaya başladı. Gün içinde herşey süt liman var mı aynı şekilde derin nefes alırken yanma öksürük yaşayan ?

Canım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etme

Hamdolsun bacım. Çok sevindim.

Canım Umutvari magnezyum günde 2 kere mi kullanıyorsunuz 1 kere mi? Benim ilk hamileligimde yaşıyordum aynı seyleri..şimdi de var ama magnezyumu aksatirsam oluyor 1 kere kullanmam.yetiyor şimdilik. İlkinde adım atamıyordum doktora söyledim magnezyumu 2 ye çıkarmıştı öyle rahatlamıştım. Yetmiyor olabilir

Kızzz Umutvari bugün yiyebildim sonunda avokadoyu yarısını limon, tuz, zeytinyağıyla karıştırdım ezdim. Ekmeğe sürdük sürdük yedik kızım da çok sevdi valla anne bu çok güzel diyor şükür dedim yedim hoşuma gitti tadı başta biraz soğuk ama girince alışıyorsun

Darısı başıma hiç denemedim daha

Bu arada yazamadım. Gözün aydın bacım. Güzel haberlere çok sevindim. Elhamdüliiah

Galiba ilk gebelik olunca net hareketlerini hissediyoruz ama bı kaç haftaya sanırım bizde artık net bı şekilde bebeğimizin hareketlerini hissederiz

Darısı başıma hiç denemedim daha

Bu arada yazamadım. Gözün aydın bacım. Güzel haberlere çok sevindim. Elhamdüliiah
Sağol bacım benim amin inşallah şimdilik güzel inşallah sonuna kadar da böyle devam eder takipte kalacağız valla böyle bol limonla yapınca lezzetli oldu limonsuz hiç bir şeye benzemez onu anladım inşallah en kısa zamanda denersin sende seversin bence bacım

Anladığım kadarıyla bu haftalarda başlıyor bu ağrılar ve devam ediyor doğuma kadar. Herkeste varmış magnezyum da kullanıyorum ancak hiç etki etmedi resmen. Dinlenmekle geçmiyor yani böyle rahim ya da kasık aprısı değil de daha çok hamlamışım gibi bir ağrı. Umarım bir yolu vardır çünkü dediğin gibi yürürken ben de çok komik oluyorum. Ayakkabı çorap giyemiyorum iki gündür

Polen alerjisi için ne yapacağız inan hiç bilmiyorum. Gebelikte nefes almak zaten zor bi de alerjiyle birleşince perişan olduk doktorum burnumun içine sürmem için Nazal nem diye bi krem verdi. Alerjiyi için etkili değil ama içeriyi nemli tutuyor böylelikle kuruyup kanamıyor en azından. Onun haricinde yazın anca bitiyor bende bu alerji. Bizde doğum yapmadan bitmiş olur merak etme
Canım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etme
evet canımcımm özellikle çorap ve ayakkabı giyerken oluyor yürürken biraz bacaklarımı açmam gerekiyor. Dinlenince geçen bi ağrı değil ama kasık ağrısı gibi de değil. Bildiğin sanki oradaki kaslarımı çok kullanmışım da spor falan yapmışım ertesi gün bakmamış gibi bir ağrı
ben magnezyumu bir kullanıyordum ağrılarım çok olduğu için doktorum ikiye çıkaralım dedi. Artık iki kullanıyorum ama magnezyumun hala referans aralığının altında
ay resmen bir haftadır beklediğim günnnn afiyet bal şeker olsun arkadaşım. Artık ara ara ye. Ben bazen üzerine susam çörek otu falan da atıyorum. Eşim avakado için şey diyor. Tadı yok biz onu baharatla tatlandırıyoruz ben de o yüzden ara ara aklıma ne gelirse katıyorum. Geçen nar ekşisi falan kattım düşün

Ay bu problem bende de var hatta dün eşim neden ağır hareket ediyorsun ağır tonajlı kamyon gibi dedi salma kendini dedi sabahında 20 bin adım atmıştık çarşıda dolanmıştık normal değilmi ağır hareket etmek ay bir zoruma gitti o an öküz müsün sen demişim o anlamda demek istemedim diyor ama laf ağızdan çıktı bi kere anlayışsız bi adam da değil ama

Demek ki magnezyumdan kuzum çok emiyor bebeler magnezyumu valla yatakta sağdan sola dönemez neredeyse ağlayacak seviyeye gelirdim. Muhtemelen ondan acıyor agriyor senin de. Nar ekşisi mi hiç ikisini yan yana düşünemedim şimdi bak valla ancak olgunlaştı kız ne avokado almışım valla haftası geldi ancak yedim doğru demiş eşin valla öbür türlü hiç bir şeye benzemiyor çünkü ama limonla iyi oldu eşime dedim artık alırsın bana bundan diye alırım alırım sen ye yeter diyor sağolsun

İlk değil ama benim de bir haftadır falan dışarıdan net görünüyor

Tamamdır bu kodlardan bahsedeyim teşekkür ederim. Geçen ay hiç ücret ödemedim, eczacı bu ay raporun sonlanıyor dedi. Kadın doğum değil de kalp damar hastalığı için kod girmesi gerekiyormuş. Neyse düzelttireyim dedim ama hepten iptal olmuş raporum. Önceki hamileliğimde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım

Benzer sorunları yaşıyoruz sanırım tekrar bi gideyim düzelttirmeye. Niye işlerini düzgün yapmazlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…