- 25 Nisan 2021
- 3.211
- 6.550
- 108
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.821
Ya ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim.Sağlıkla giysin inşallah minik kuzu
Ayy ben daha hiç bir şey almadımne kendime ne oğluma bu ne rahatlık böyle sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum
Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağımaAynı dediğin yer canım ekstra Toto ve bacak benimde
O şekilde yatabiliyorum bir tek ama uyanınca yine sağa dönük buluyorum kendimiYa ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim.
Çok teşekkür ederim kuzum
Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağıma
Canım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etmeKızlar bende de bi çeşit ağrı var yaklaşık 4-5 gündür. Tam böyle vajinanın üstü gibi mi diyeyim. Afedersiniz tam üstte kılların çıktığı yerde ağrı var. Daha çok kas ağrısı gibi. Hani bi hareket yapmışım da oradaki kaslarım kemiklerim ağrıyor bi kaç güne geçer gibi bi ağrı. Ama geçmiyor 5 gün oldu. Hatta ilişki esnasında acaba kendimi mi çok kastım ondan mı oldu dedim ama bekliyorum kaç gündür gram azalma yok ağrıda. 20. Haftalarında böyle bi ağrı hisseden oldu mu hiç
Hamdolsun bacım. Çok sevindim.Canım çok sağol üç gün önce enfeksiyonu temizlemek için yeniden operasyona aldılar. Ama genel durumu çok şükür iyiye gidiyoryara yeri inşallah bir iyilesir toparlarsa kemoterapi başlayacak. Evine bir gelsin, am tikli konuşsun da gerisi hallolur çok şükür
CanımBende de polen alerjisi var ve geçen yaz sonunda alerjimi unutarak Bursa'daki çok büyük bir parkın bitişiğine taşındımBu ay ölüyorum alerjiden. Göz kaşıntısı, hiç durmayan hapşırık burun akıntısı ve geniz akıntısı... Ne yapacağız biz bu alerjiyle nasıl geçecek bu yaz ve doğumdan sonra naparım hapşırık ve öksürükle nasıl başedicem Bir çözüm önerisinde bulunursa doktorun lütfen beni de haberdar et. 10 gün sonra doktor kontrolüm var ben de soracağım bakalım ne diyecek doktor.
Aynı ağrı yaklaşık 1 aydır var. Çok korktum başladığında, doktoruma söylediğimde enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama birşey çıkmadı çok şükür. Artık bebeğin hızla büyüdüğü için ağrılar normal diyerek magnezyum yazdı. Kullanıyorum magnezyumu ama bir faydasını görmedim maalesef. Bacaklarımı kaldıramıyorum ayakta çorap giyemiyorum, alt giysini giyip çıkaramıyorum, yatakta oturarak dönmek zorundayım yatarken dönersem kemiklerim kırılıyor sanki. Bir de yürürken çok acıyor, bacaklarımı açarak yavaşça yürüyebiliyorum. Kısa dönemli birşeydir diyordum ama burdaki arkadaşlar ağrıların gittikçe daha da artacağını söylüyorlar.
Kendi annem bile artık abartma olur o kadar falan demeye başladı ama acının boyutu çok büyük ve asla anlamıyorlar. Kemiklerim kırılıyor sanki. Ben abartmıyorum, sadece fazla hassas bir yapım var sanırım
1 aydır iyi gelecek bir çözüm yolu bulamadım bulursam haberdar ederim canım...
Darısı başıma hiç denemedim dahaKızzzUmutvari bugün yiyebildim sonunda avokadoyu yarısını limon, tuz, zeytinyağıyla karıştırdım ezdim. Ekmeğe sürdük sürdük yedik kızım da çok sevdi valla anne bu çok güzel diyor şükür dedim yedim hoşuma gitti tadı başta biraz soğuk ama girince alışıyorsun
Galiba ilk gebelik olunca net hareketlerini hissediyoruz ama bı kaç haftaya sanırım bizde artık net bı şekilde bebeğimizin hareketlerini hissederizPeki silikonlu göğüste daha büyüme olur mu acaba? Bilginiz varsa çok merak ediyorum. En büyük korkum süt kanalları ile ilgili ama yıllar öncesinde doktor süt kanalları kapanmadı demişti umarım öyledir. Göreceğiz.
Bunu söylediğiniz çok iyi oldu. Bu hafta tetanoz aşısı için sağlık ocağına gidecektim ama henüz ben de hareket hissetmiyorum. Erteliyim bari.
Sağol bacım benim amin inşallah şimdilik güzel inşallah sonuna kadar da böyle devam eder takipte kalacağızDarısı başıma hiç denemedim daha
Bu arada yazamadım. Gözün aydın bacım. Güzel haberlere çok sevindim. Elhamdüliiah
Anladığım kadarıyla bu haftalarda başlıyor bu ağrılar ve devam ediyor doğuma kadar. Herkeste varmışBende de polen alerjisi var ve geçen yaz sonunda alerjimi unutarak Bursa'daki çok büyük bir parkın bitişiğine taşındımBu ay ölüyorum alerjiden. Göz kaşıntısı, hiç durmayan hapşırık burun akıntısı ve geniz akıntısı... Ne yapacağız biz bu alerjiyle nasıl geçecek bu yaz ve doğumdan sonra naparım hapşırık ve öksürükle nasıl başedicem Bir çözüm önerisinde bulunursa doktorun lütfen beni de haberdar et. 10 gün sonra doktor kontrolüm var ben de soracağım bakalım ne diyecek doktor.
Aynı ağrı yaklaşık 1 aydır var. Çok korktum başladığında, doktoruma söylediğimde enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama birşey çıkmadı çok şükür. Artık bebeğin hızla büyüdüğü için ağrılar normal diyerek magnezyum yazdı. Kullanıyorum magnezyumu ama bir faydasını görmedim maalesef. Bacaklarımı kaldıramıyorum ayakta çorap giyemiyorum, alt giysini giyip çıkaramıyorum, yatakta oturarak dönmek zorundayım yatarken dönersem kemiklerim kırılıyor sanki. Bir de yürürken çok acıyor, bacaklarımı açarak yavaşça yürüyebiliyorum. Kısa dönemli birşeydir diyordum ama burdaki arkadaşlar ağrıların gittikçe daha da artacağını söylüyorlar.
Kendi annem bile artık abartma olur o kadar falan demeye başladı ama acının boyutu çok büyük ve asla anlamıyorlar. Kemiklerim kırılıyor sanki. Ben abartmıyorum, sadece fazla hassas bir yapım var sanırım
1 aydır iyi gelecek bir çözüm yolu bulamadım bulursam haberdar ederim canım...
evet canımcımm özellikle çorap ve ayakkabı giyerken oluyor yürürken biraz bacaklarımı açmam gerekiyor. Dinlenince geçen bi ağrı değil ama kasık ağrısı gibi de değil. Bildiğin sanki oradaki kaslarımı çok kullanmışım da spor falan yapmışım ertesi gün bakmamış gibi bir ağrıCanım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etme
ben magnezyumu bir kullanıyordum ağrılarım çok olduğu için doktorum ikiye çıkaralım dedi. Artık iki kullanıyorum ama magnezyumun hala referans aralığının altındaCanımUmutvari magnezyum günde 2 kere mi kullanıyorsunuz 1 kere mi? Benim ilk hamileligimde yaşıyordum aynı seyleri..şimdi de var ama magnezyumu aksatirsam oluyor 1 kere kullanmam.yetiyor şimdilik. İlkinde adım atamıyordum doktora söyledim magnezyumu 2 ye çıkarmıştı öyle rahatlamıştım. Yetmiyor olabilir
ay resmen bir haftadır beklediğim günnnnKızzzUmutvari bugün yiyebildim sonunda avokadoyu yarısını limon, tuz, zeytinyağıyla karıştırdım ezdim. Ekmeğe sürdük sürdük yedik kızım da çok sevdi valla anne bu çok güzel diyor şükür dedim yedim hoşuma gitti tadı başta biraz soğuk ama girince alışıyorsun
Ay bu problem bende de var hatta dün eşim neden ağır hareket ediyorsun ağır tonajlı kamyon gibi dedi salma kendini dedi sabahında 20 bin adım atmıştık çarşıda dolanmıştık normal değilmi ağır hareket etmekAnladığım kadarıyla bu haftalarda başlıyor bu ağrılar ve devam ediyor doğuma kadar. Herkeste varmışmagnezyum da kullanıyorum ancak hiç etki etmedi resmen. Dinlenmekle geçmiyor yani böyle rahim ya da kasık aprısı değil de daha çok hamlamışım gibi bir ağrı. Umarım bir yolu vardır çünkü dediğin gibi yürürken ben de çok komik oluyorum. Ayakkabı çorap giyemiyorum iki gündür
Demek ki magnezyumdan kuzum çok emiyor bebeler magnezyumu valla yatakta sağdan sola dönemez neredeyse ağlayacak seviyeye gelirdim. Muhtemelen ondan acıyor agriyor senin de.Anladığım kadarıyla bu haftalarda başlıyor bu ağrılar ve devam ediyor doğuma kadar. Herkeste varmışmagnezyum da kullanıyorum ancak hiç etki etmedi resmen. Dinlenmekle geçmiyor yani böyle rahim ya da kasık aprısı değil de daha çok hamlamışım gibi bir ağrı. Umarım bir yolu vardır çünkü dediğin gibi yürürken ben de çok komik oluyorum. Ayakkabı çorap giyemiyorum iki gündür
Polen alerjisi için ne yapacağız inan hiç bilmiyorum. Gebelikte nefes almak zaten zor bi de alerjiyle birleşince perişan oldukdoktorum burnumun içine sürmem için Nazal nem diye bi krem verdi. Alerjiyi için etkili değil ama içeriyi nemli tutuyor böylelikle kuruyup kanamıyor en azından. Onun haricinde yazın anca bitiyor bende bu alerji. Bizde doğum yapmadan bitmiş olur merak etme
evet canımcımm özellikle çorap ve ayakkabı giyerken oluyor yürürken biraz bacaklarımı açmam gerekiyor. Dinlenince geçen bi ağrı değil ama kasık ağrısı gibi de değil. Bildiğin sanki oradaki kaslarımı çok kullanmışım da spor falan yapmışım ertesi gün bakmamış gibi bir ağrı
ben magnezyumu bir kullanıyordum ağrılarım çok olduğu için doktorum ikiye çıkaralım dedi. Artık iki kullanıyorum ama magnezyumun hala referans aralığının altında
ay resmen bir haftadır beklediğim günnnnafiyet bal şeker olsun arkadaşım. Artık ara ara ye. Ben bazen üzerine susam çörek otu falan da atıyorum. Eşim avakado için şey diyor. Tadı yok biz onu baharatla tatlandırıyoruz ben de o yüzden ara ara aklıma ne gelirse katıyorum. Geçen nar ekşisi falan kattım düşün
İlk değil ama benim de bir haftadır falan dışarıdan net görünüyorKizlar ilk gebeligi olup bu haftalarda hareketleri dışardan görenler varmı ben daha bı kaç gün önce görmeye başladım hatta video çekip babamiza da gösterdik çok heyecanlı ve bı o kadar güzel bı dönemmiş
Damla olan mı haftada iki ?Bende kullanıyorum aynı gün değil d vitamini zaten haftada 2
Evet ben ben benKizlar ilk gebeligi olup bu haftalarda hareketleri dışardan görenler varmı ben daha bı kaç gün önce görmeye başladım hatta video çekip babamiza da gösterdik çok heyecanlı ve bı o kadar güzel bı dönemmiş
Tamamdır bu kodlardan bahsedeyim teşekkür ederim. Geçen ay hiç ücret ödemedim, eczacı bu ay raporun sonlanıyor dedi. Kadın doğum değil de kalp damar hastalığı için kod girmesi gerekiyormuş. Neyse düzelttireyim dedim ama hepten iptal olmuş raporum. Önceki hamileliğimde hiç böyle sorunlar yaşamamıştımGünaydın ben kullanıyorum. Başta çok sıkıntı yaşadım raporu sekreterlere yazdırdıklarından eksik ya da yanlış yazmışlardı. Raporu bi eczacının söylediği şekilde düzelttirdim. Sorun kalmadı. Ayrıca doktor ilacı yazarken de belirli kodlar z33 z22 gibi bunlara göre yazmalı. 20 kutu ilaca bile 1000 tl ödeme çıkıyor nerdeyse o da 40 gün yetiyor raporsuz almak çok çok fazla olur. Eczacıya sorup raporunu düzelttirmeni tavsiye ederim canım. Doktorlardan daha iyi biliyor onşar drlar öyle yazıp geçiyor
Benzer sorunları yaşıyoruz sanırım tekrar bi gideyim düzelttirmeye. Niye işlerini düzgün yapmazlar kiSelamlar ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Raporda bazen sorun oluyordu. Devlet hast. farklı farklı doktor baktığı için bazıları olması gerektiği gibi yazamıyor ilacı almaya gittiğimde sorun oluyor düzelttirmek zorunda kalıyordum. Alırken de ücret ödüyordum en son oksapar almıştım 4 kutu mu 3 kutu mu neydi 500 civarı ödemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?