2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bazen okkalı bı küfür dile kadar geliyor da ya sabır deyip devam edecek gücümüz var şükür, yoksa insanın dilinden neler çıkacak

Ben asm ebemizden den devam ediyorum. Kalça usg için çocuk doktorundan randevu aldım onun dışında ters giden bi durum olmadıkça çocuk doktoruna gerek yok bence. Rutine asm bakıyor. Gerekirsede yönlendiriyor.

Ciddi bi şikayet durumun yok çocuk Dr una gitmek için ama gidebilirsin tabi. İçin rahatlayacaksa.
Yaaa bana her ağlaması annieğğğ der gibi geliyor
Yalnız değilim o zaman

Bizimki de “nneeeğ” diye ağlıyor. Ben de anne dediğini düşünüyorum

Benim mantığıma göre ben görev vermeden düşünme zekası ya da kapasitesi yok mu emzirme dışında her şeyi yapabilirler ama ihtiyaç anında müsait de değil. benden daha çok depresyona girmiş gibi uyuyor hep, gırtlaklıcam o olacak. Bugün tok olarak verdim uyutsun da ben de uyuyayım diye 5 dk sonra ağlıyor ya diye bana geri getirdi. Ağlıyor mu Allah Allah çok ilginç…
26sında kalça ultrasonu var o zaman onu da bir göstereceğim inşallah kötü bişey çıkmaz

Birkaç saniye tutuyo tabi ama çok uzun değil. Hamur gibi. Ayaklarını önüne atıp durmuyor yani. Yüzüstü yaptırınca hiç hoşuna gitmiyor

Boynunu çeviriyor birkaç saniye tutabiliyor hemen düşüyor yine. Tmmtime hoşuna gitmiyor ağlıyor hemen

Boynunu çeviriyor birkaç saniye tutabiliyor hemen düşüyor yine. Tmmtime hoşuna gitmiyor ağlıyor hemen
Karşısına otur göz hizasına yakın bı şekilde konuş sesler çıkar dikkatini çekmeye calis, bikac dk süreci uzatirsin dikkatini çekersen bakmaya çalışıp başını da kontrol etmeye çalışır, yapmıyorsa doktora bı danisirsin, ne kadar bı süreçte tutmaya başlar ne kadarı normal bilemiyorum

Nacizane tavsiyem kızlar, her bebek sevmez aynı tepkiyi vermez belki ama ayaklarını bir yere dayayarak yatırın ki oradan kendilerini itmeye çalışsınlar, ben ilk haftalardan itibaren yapıyorum oğlumda da yaptim, itiyor kendini, gün geçtikçe daha iyi itiyor, karnının üzerine yatirdigimda da kendini itiyor o arada iyi gaz cikariyor gibi geliyor bana

Ya ben de acemiyim bilmiyorum ama gelen tüm büyüklerim öyle söylüyor yok efendim neden ayaklarının üstünde durmuyor neden boynunu daha tutamiyor hamur gibi bu acaba sorun mu var tarzında. Aklim bulandı

Ya ben de acemiyim bilmiyorum ama gelen tüm büyüklerim öyle söylüyor yok efendim neden ayaklarının üstünde durmuyor neden boynunu daha tutamiyor hamur gibi bu acaba sorun mu var tarzında. Aklim bulandı
Ayakta nasıl duracak ki bizim de hamur gibi, kurbağa bacaklı öylece yatıyor, ne olacak ki bır buçuk iki aylık çocuk yani bu, büyükler falan çok takılma sen, doktora sor aklına takılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…