- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #15.361
Riricim hız kesmeden aile üye sayısını arttırıyor hay maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riricim hız kesmeden aile üye sayısını arttırıyor hay maşallah
Geçmiş olsun canım yorma kendini dinlendir vücudunuTeşekkürler kuzum 3 hafta ilerden ölçtülercuma doktor randevum onda belli olur artık
Son gittiğimde kendi doktorum 10 gün kadar önden gidiyo demişti aslında ama 3 hafta bana da biraz şov geldi
Bence böyle daha iyi olacak bacım. Yani şekerin ne ölçüde yükseldiğini ve gebeliğine etkisini objektif göreceksiniz. Kafanız da rahat olur.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün başka bir devlet hastanesine gittim ama bebeğin kilosu çok önde gidiyomuş 2 hafta kadar. Daha önceki doktorum insülin direncim yüksek olduğu için şeker yükleme istememişti sadece açlık tokluk kanına bakmıştı açlık yüksek çıkmıştı. Bugün ki doktor bir hafta düzenli şeker ölçümü yapıp dahiliyeye gideceksin dedi birazdan cihaz almaya gidicem. Ama o bir hafta ölçümde dikkat ederek mi beslenicem yoksa her zaman ki gibi mi beslenicem birde ilk lokmadan bir saat sonra yeter mi yoksa iki saat sonrasınıda ölçmelimiyim
Çok sağol ladym evet mesajın geldi hepsini kaydediyorum inşallah bebiş için de benim için de hayırlı olur iki kiloya çok az kalmış daha 29+4 bugün baya korktum doğrusuBence böyle daha iyi olacak bacım. Yani şekerin ne ölçüde yükseldiğini ve gebeliğine etkisini objektif göreceksiniz. Kafanız da rahat olur.
Sana özelden atayım bendeki listeleri. Sabah öğle akşam aç karnına ölçüm yapıyorsun. İlk lokmayı ağzına attıktan tam bir saat sonra tokluk şekerini ölçüyorsun.
Öğle ve akşam açlık şekerini ölçmek için, en az iki saat bi şey yeme.
Yaaa resmen hamile kaldıktan sonra sahiplenmişsiniz valla iyi cesaretçünkü tuvalet eğitimi filan beni çok yormuştu
Benim kızım 4 yaşında ve gerçekten onlarda da tam bir bebek gibi biz sahiplendiğimizde 2 aylıktı 2.5 yaşına kadar evin tek bebeği oydu2.5 yaşında oğlum doğdu başta alışamadı depresyona girdi evde en sevdiği benken ben sürekli bebekle ilgilenip sevince bana küstü yanıma çok yaklaşmadı alışması nerdeyse 2 ay sürdü
Bebeğimizi hep sevdi ama sürekli de kıskandı tam kardeş işte
Şimdi oğlum 1.5 yaşında tam bir canavar gibi evde oyuncak oynamıyor sürekli kızımın peşinde bi rahat vermiyor.
Canım kızım diyor, sarılıyor
Aslında hayallerimden bile güzeller ama lucky çok rahatsız çünkü kafa dinleyim diye yatınca bile dibinde bitiyor
Evet kurutma makinesi çok güzel çamaşırlardaki tüm tüyü topluyor, normalde yıkanıp kuruyunca çamaşırdaki tüyler çok toplanmaz hep odaya uçar ama kurutmadan kuruyunca onu direk makine topluyor
Plesenta iyi derken canım aşagıdamıydı gelişimde mi sorun vardı31 haftadan selamlar canımlar
Kadın doğum kontrolünden geliyorum şükür herşey yolunda plesanta iyi bebiş popo aşağıda şimdilik ölçümleri güzel kilosu 1640 gr Yüzünü falan gördüm çok tatlı bir şeydi Allahımrenki ultrason değildi ama böyle bile görünce burnunu yüzünü çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağımıza nasip etsin bütün bebişlerimizi
![]()
Merhaba çok geçmiş olsun. Son doktor kontrolümden sonra korkunç bir grip oldum ben de hala tat alamıyorum tedavi de uzayınca ateş şiddetli öksürük çok uzun sürdü. 3 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde bebiş 180 gram almış üç haftada ben tabi çok üzüldüm. Ben de bir kilo vermişim. Doktor normal olduğunu söyledi toparlar dedi siz de içinizi ferah tutun lütfen.Merhaba kizlar uzun zamandir okuyorum ama yazamiyorum. Deprem sonrasi bizi tasinma telasi aldi. Anca gecen hafta uygun ev bulabildik ve tasinma planladik fakat o arada domuz gribi oldum1 haftadir cok agir gecti. Simdi tekrar tasinma telasina odaklandim. Cuma gunu tasinacagiz kismetse
bugun dr kontrolum vardi en son 23 nisanda gitmistim 2 haftada 176 gr almis.biraz kilo alimi dusuk geldi. 31+3 deyim suan 1483 kg.hastaliga , strese bagli olarak biraz etkilenmis olabilir dedi. 10 gun sonra kontrol edelim boyle mi devam edecek diye. Birde kotu senaryo olarak rahimdeki perdeden dolayi plasentadan tam beslenemiyor olabilir dedi buyudukce. Suan icin tabii ufak bir ihtimalmis.Genel olarakta en basindan beri bebek hep alt sinirlarda geziyordu dedi ama bu kadar bir az kilo alimi olmamisti simdiye kadar ve hep normal diyordu simdi biraz canim sıkıldı
![]()
Merhaba ben de ecopirin kullanıyorum 32. Haftada keseceğim dedi doktorum.Kızlar günaydın son iş günlerim çok şükür bu cuma izne ayrılıyorum bende artık beni de zorlamaya başladı çünkü gece ağrılardan uyuyamaz oldum sabah uyanıp okula gelmek zulüm oluyor maalesefSizlere bişey sormak istiyorum sabahları coraspirin akşamda sulandırıcı iğne kullanıyorum 32. Haftada hapı keseceğiz dedi doktorum aramızda kullanan varsa onlar ne zaman bırakacaklar acaba hapı bilgi alabilir miyim. İğne doğuma kadar devam bu arada onu bırakmıyoruz
Maşallah kontrollerden yüzler gülerek çıkmak muhteşem bir duygu çok şükür . Ben 29. haftadayım doğru düzgün yüzünü göremedim kordonların gölgesinde kalıyor hep ama sağlıklı olduğu için mutluyumPlesenta iyi derken canım aşagıdamıydı gelişimde mi sorun vardı
Güzel haberler vermene çok sevindim daim olsun bende haftaya gidiyorum nasip olursa bakalım kaderim nasil bir dogumdan yana olacak![]()
Sen doğum konusunu buraya da aç, yakında ilk çocuk olanların en büyük derdi olacak, ben de son dönem uyku uyuyamamistim, ya anlamazsam diyeMerhaba ben de ecopirin kullanıyorum 32. Haftada keseceğim dedi doktorum.
Benim aldigimdan yok ama aynı modelden farklı magazlarda var, temudan alışveriş yapıyorsan bı bakabilirsin balım ya da bu tarz birşey işini görür kaymaz toplanmaz, modelini atayım tekrardan, yaz bebesi olmasalar daha basene kadar olan boydan modelleri varda o lohusayken oluşan sicaklamayla temmuz sıcağı birleşince dusunemiyorum boydan yapışan sıkan birşey giymeyiKIZLAR ALDIĞINIZ KORSELERİN LİNKİNİ BEKLİYORUZ HALA PAYLAŞMADINIZ![]()
Ay ben yanlış almışımBenim aldigimdan yok ama aynı modelden farklı magazlarda var, temudan alışveriş yapıyorsan bı bakabilirsin balım ya da bu tarz birşey işini görür kaymaz toplanmaz, modelini atayım tekrardan, yaz bebesi olmasalar daha basene kadar olan boydan modelleri varda o lohusayken oluşan sicaklamayla temmuz sıcağı birleşince dusunemiyorum boydan yapışan sıkan birşey giymeyi
Benimkinin modeli bundan
Eki Görüntüle 3588376
Niye yanlış olsun kız sağlam birşeyse iş görür deee çok dik durmaya zorlarsa senide biraz sıkıntı çıkabilirAy ben yanlış almışımyanlarında demirler vardı içten düz tutsun diye
Yok kuzum yigen giydi aldığımı bu korse elbise altında dahi rahatsız eder dediNiye yanlış olsun kız sağlam birşeyse iş görür deee çok dik durmaya zorlarsa senide biraz sıkıntı çıkabilir![]()
Çok şükür daha iyiyim teşekkür ederim bugün herhangi bir ağrım olmadı ama ayakta fazla kalınca zorluyor farkettim onuDaha iyi misiniz?
Haftaya 32.hafta muhtemelen gitmicem artık yani 32de çalışamaz alıp evde olabildiğince dinleneceğim. Çok küçük olduğu için biraz ben de gerildim açıkçasıİşte yine gidip baktırmak iyi oluyor böyle durumlarda en azından önlem almak gerekiyor peki doktoruna da göründün mü? Rapor yazsınlar bence belli ki bir hassasiyet oluşmuş hiçbir şeyi düşünme sadece yat dinlen Rabbim en güzel şekilde doğru zamanda doğurmayı nasip etsin ben bile panikledim sancı var yazınca![]()
Evet evet kesinlikle yormamak lazım demek ki hep birlikte inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artıkGeçmiş olsun canım yorma kendini dinlendir vücudunu
Bu süreçler güzellikle geçsin minnoşlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza
Biraz cefa sonra bol bol sefa Allahın izniyle inşallah![]()