- 14 Kasım 2024
- 252
- 393
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #15.921
Kız sürekli yat yat adam bunalıyorAy benimki asla yatmayı sıkıntılı görmüyor yorma, yürüme, ayakta kalma, çok oturduğunda ise uzan ayaklarını dik diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sürekli yat yat adam bunalıyorAy benimki asla yatmayı sıkıntılı görmüyor yorma, yürüme, ayakta kalma, çok oturduğunda ise uzan ayaklarını dik diyor![]()
Canım ancak yazabiliyorum. Çok sevindim çok inşallah sağlıkla da vaktinde gelecek bebeğinBugün doktora gittim bebekteki hafta farkının azaldığını herşeyin normal olduğunu söyledi. Suyum da normalmiş ölçümleri haftasıyla uyumlu kilosu da normal dedi . Ciddi ciddi şekerle savaşıp 3 haftalık farkı 2 güne indirdim bu bir zaferdir27. Haftadan beri de hiç kilo almıyorum bence şeker muhabbetinde kilon sabit kalıyorsa korkacak bişey yok demektir . Şeker bana çok şey öğretti yürüyüş yapmaya mecbur kaldıkça bacaklarımın eskiye göre daha rahat açıldığını hissediyorum egzersiz gerçekten çok önemli
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah vaktinde sağlıkla gelecek yavrun stres yapma sakin kal. Zaten artık yavaş yavaş doğuma kendimizi hazırlamalıyız. Her an her şey başımıza gelebilir hepimiz her şeye psikolojik olarak da hazırlıklı olmalıyız. Zaten 40 haftaya bir şey kalmadı çoğumuzun.. Dikkat et dinlenmeye çalış inşallah vaktinde sağlıkla gelecekBenim bugün kontrolüm vardı. 30+2 yim normalde ama bebek 33 haftayla uyumlu çıktı 2200 kilosu, kafası da aşağıdaydı doğum pozisyonuna girmiş. daha önceki sezeryan yerim çok incelmiş kas dokusu kalmamış o yüzden benim için riskliymiş. Zaten çok ağrım var bu hamileliğimde. Nstye soktu sancı çıksaydı akciğer geliştiriciye başlayıp doğum için hazırlayacaklardı ama sancı çıkmadı allahtan. 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Sanırım oydu canım acayip karın ağrısı ve ishal yaptı. Efermag iyi geldi bana ishal yapmadı.Bende magnorm mu ne o muydu acaba sizinki ?
Ahh ahh benim bugün günüm ayakta geçiyor gün içinde ayaklarımı uzatıp oturamiyorum bile. Ayağa kalktigim an bebeği resmen oramda hissediyorum. Yorulunca daha beter oluyor. Eğilmek sıkıntı olmaya başladı özellikle 2-3 haftadır. Öncesi de sıkıntıydı ama şimdi eğilince direk karnımın sağ tarafı sertleşip şişiyor ve çok kötü ağrı saplaniyor. Yardım edenim de yok. Eşim akşamdan akşama, haftasonu ne yapabilirse işte. Bütün gün temizlik,.yemek, kızın peşinde gez derken zor oluyor. Bayramdan sonra dogururum gibi geliyor bu gidişle hadi hayırlısıBende bugün kontrolde sordum zaten doktor kendisi dedi yordun mu kendini diye ayakta kalma aşağıya baskı artar ayakta kaldıkça yorulmanı istemiyorum dedi. Pazar günü sahilde yürüdüm bıçak saplanması vs de oldu bol bol dinlenme ile atacağız dedi.
Kız bende bunaldım ilk zamanlar risk var diye yattım bir bardak bile kaldıramıyordum sonra ilacı vs bıraktım rahat erdim dedim şimdi de yine yat diyorKız sürekli yat yat adam bunalıyorikiz olunca çok zor kalkmak yatmak yürümek temizlik felan da yapamıyor insan
![]()
Ay sorma uykular haram oldu şarkısının vücûd bulmuş hali resmenKız bende bunaldım ilk zamanlar risk var diye yattım bir bardak bile kaldıramıyordum sonra ilacı vs bıraktım rahat erdim dedim şimdi de yine yat diyorofff yani biz tekle zorlanıyorsak seni düşünemiyorum taşıması etmesi dönmesi yatması
Allah yardımcımız olsun son ayları da rahatlıkla atlatalım inşallah temizlik vs de artık bir şekilde kocalar yapacak
![]()
Ahhh çok zor canım valla işin Allah yardımcın olsun olmaz olur mu ben dün 1 yemek 2 ütü yaptım diye geberdimAhh ahh benim bugün günüm ayakta geçiyor gün içinde ayaklarımı uzatıp oturamiyorum bile. Ayağa kalktigim an bebeği resmen oramda hissediyorum. Yorulunca daha beter oluyor. Eğilmek sıkıntı olmaya başladı özellikle 2-3 haftadır. Öncesi de sıkıntıydı ama şimdi eğilince direk karnımın sağ tarafı sertleşip şişiyor ve çok kötü ağrı saplaniyor. Yardım edenim de yok. Eşim akşamdan akşama, haftasonu ne yapabilirse işte. Bütün gün temizlik,.yemek, kızın peşinde gez derken zor oluyor. Bayramdan sonra dogururum gibi geliyor bu gidişle hadi hayırlısı![]()
Ay sorma uykular haram oldu şarkısının vücûd bulmuş hali resmen![]()
Yok bacım yok zaten ikide uyuyorum saat üçte çişe kalkıyorum sonra açıkıyorum sonra midem yanıyor devam ediyor böyledaha da helal olmayacak heralde uykular
![]()
Hahahah bende 12 de uyuyorum 2 de uyanıyorum çişe dediğin gibi bir açlık sanki 3 gündür yemek yememiş gibi sonra su iç sonra yine çiş sabah nefes darlığı ile uyanYok bacım yok zaten ikide uyuyorum saat üçte çişe kalkıyorum sonra açıkıyorum sonra midem yanıyor devam ediyor böyle![]()
Ayy aynı ben maşallahHahahah bende 12 de uyuyorum 2 de uyanıyorum çişe dediğin gibi bir açlık sanki 3 gündür yemek yememiş gibi sonra su iç sonra yine çiş sabah nefes darlığı ile uyan![]()
Dün yiyorum kocam doydu ben doymadım ki diyorum biraz daha yedim doydun mu diyor yani işte dedimAyy aynı ben maşallahyemek yerkende sanki kıtlık çıktı
![]()
Aynı aynı dönere tavuğa bayılıyoruz biz analı kızlı yeterki döner olsunDün yiyorum kocam doydu ben doymadım ki diyorum biraz daha yedim doydun mu diyor yani işte dedim![]()
Şürekli yemek mi yiyorsun yoksa aparatif bişeyleri mi gün içindeDün yiyorum kocam doydu ben doymadım ki diyorum biraz daha yedim doydun mu diyor yani işte dedim![]()
Amin kuzum hepimizin yardımcısı olsun Rabbim inşallah.Ahhh çok zor canım valla işin Allah yardımcın olsun olmaz olur mu ben dün 1 yemek 2 ütü yaptım diye geberdimevet benimde sağ tarafıma toplanıyor sertleşiyor ve dizlerimden eğildiğim için sürekli dizlerim açıyor artık kiloyu kaldırmıyor
ay benimde yapacak kimsem yok kocam yapıyor işte sağolsun haftaya da annem gelecek ütü vs yapmaya dolapları silmeye. Bende bayramdan sonra heralde doğururum öyle hissediyorum
hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsinler
Ayyy bende haftada bir döner yiyorum yaaaAynı aynı dönere tavuğa bayılıyoruz biz analı kızlı yeterki döner olsun![]()
Yok sürekli yemiyorum kahvaltımı güzel yapıyorum öğlen bazen yiyorum bazen meyve yoğurt geçiştiriyorum kahve vs ile de akşam yemek yiyorum ama şu 3/4 gündür sürekli aç hissediyorum tutmasam kendimi fena olurum alır başını gider kilolarŞürekli yemek mi yiyorsun yoksa aparatif bişeyleri mi gün içinde![]()
Siyah palto varda o daha erken haftadaBenim gibi ikiz olan arkadaşlar var mı?![]()
Yok ya etmiyorum dediğin gibi 1/2 ay sonra yatmak uyumak için yalvaracağımAmin kuzum hepimizin yardımcısı olsun Rabbim inşallah.Valla yatmaktan şikayet etmeyin şunun surasinda 1-2 ay içinde yatmak için fırsat arayacaksınız
bana şuan deseler keşke sen yat biz işini hallederiz biraz dinlenmiş olurdum doğuma kadar
işin şakası bir yana sürekli yatmak sıkıcı olabilir belki ama sürekli ayakta kalmak, doğuma yorgun girmek daha zor. O yüzden dinlenebildiginiz kadar dinlenin. İlk doğum öncesi de yardım edenim olmamıştı onda bu kadar zor geçmemişti hamileliğim ama yine de yoruluyordum tabi . İnsan biri ilgilensin istiyor doğum öncesi eviyle falan. Annem babam özürlü dayım var ona bakıyorlar annem doğuma gelebilmişti ancak. Buna da doğuma gelebilir ancak biraz kalır doğum sonrası sonra gider yine. Şükür o kadar var ya sağolsun ne diyim. Başka da kimseden fayda yok. Kendim elimden geldiğince temizlemistim evimi. Ama bunda ciddi anlamda zorlanıyorum aslında yasak da iş yapmam bu kadar gezinmem ama napayım başka da kimsem yok. Yavaş yavaş elimden geldiğince yapacağım yine. Normal günlük işleri yaparken zorlandigimdan dolaba bir şey de yapıp atamadım artık doğum sonrası bulduğumuzu yiyeceğiz bir süre ne yapalım. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler miniklerimiz de bunlar da geçer
![]()