2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim bebeğimde önde gidiyor haftasına göre. Belki tesadüftür bilmiyorum ama ondanda olabileceğini düşünüyorum 🤔
Daha ileri haftalarda yaşayacağımız şeyi biraz daha erken yaşıyor olabiliriz :)

Ben doktoruma önde gitmesi doğumu öne çeker mi dediğim de çekmez demişti hatta hiç öyle erken alırız vs bile demedi ya
Bana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu

Bana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Başka bı problem var mıydı, kusura bakma ben kaçırdım ama oğlumda 34.haftada hem sancım çıktı hem 2cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi o vakte kadar da başka hiçbir belirti yaşamadım, haftası çok önde gidiyorsa tam haftasını elbette beklemezler doktorlar ama inşallah bikac hafta daha sabırla bekler bebişin

Başka bı problem var mıydı, kusura bakma ben kaçırdım ama oğlumda 34.haftada hem sancım çıktı hem 2cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi o vakte kadar da başka hiçbir belirti yaşamadım, haftası çok önde gidiyorsa tam haftasını elbette beklemezler doktorlar ama inşallah bikac hafta daha sabırla bekler bebişin
Sancısı old yazmıştı ama imza verip çıkmıştı hastaneden. Ben açılma old hatırlamıyorum. Bi de bebek iri demişti 2600 sanırım.

Of ben onun göbüşünü yermmmmm🥰🥰🥰Ya aslında bizim traş makinemiz var evde bi kaç sefer denedik. Ama uzun tüylü kedimiz çok cıvık 😂 eşim onun için bu sıvı diyor 😀😀 eti çok yumuşak o yüzden makine kapar diye korkuyoruz. Veteriner de anestezi ile yapmak istiyor. Çok anestezi almasını istemiyorum. Ne olacak bilmiyorum ama doktor 2 hafta önce ev işi yapma sakın dedi. Ve eşim haftada bir ev süpürüyor bi de robotu çalıştırıyoruz asla tüy yok şu an 😀
Ahhahahha iyiymiş cıvık😂😂😂aman Allah korusun ya insan dayanamaz riske atamaz. bizimki asla durmuyor normalde taratmıyor bile kendini bırak traş etmeyi yani imkansız dursa bende evde en azından azar azar alırım daha mantıklı çünkü o gün geldi sakinleştirici vermişler içim acıdı haline dayanamadım valla. Ayyy bana da bugün dedi asla ayakta kalmıyorsun diye 2 gündür iyiyim dşye ev işi ütü yemek vs çok ayakta kaldım adam direk anladı çok mu ayakta kaldın dün dedi evet dedim kalmıyorsun başımıza iş alma dedi😕😕 bende traş olduğundan beri süpürmedim bilerek bekliyorum bakalım ne kadar tüy çıkacak tam traş olduğu gün süpürdüm😂 ay bizde de eşim yapıyor valla ben artık yine elimi eteğimi çekiyorum yapacak bir şey yok😅

Hangi kamerayı aldınız canım benim, ben de bakıyordum
Biz de altı aylık bebekleri olan arkadaşımızın evinde görüp "Xiaomi Akıllı Kamera C400" aldık. Sesi de çok iyi alıyordu gördüğümüz kadarıyla. İnternete bağlanması beni de korkutuyor, beşik yatak odasında olacak çünkü ama dikkatli olmaya çalışacağız bir süre.

Herkese günaydın annişler ❤️bu gün doktor kontrolüm var. Sanki şeyimin ucunda bebeği hiisediyormus gibiyim böyle bi şey yaşayan var mı ya 😃 bi de bu reflü mafetti beni 😭
Yanlız değilsin bacım ayağa kalkamıyorum artık artık sanki mesaneme sarılıyor sıkıyorda sıkıyor koşa koşa gidiyorum bu gelişte çok az geliyor ama o beni kıvrandırıyor 🤣🤣

Herkese günaydın annişler ❤️bu gün doktor kontrolüm var. Sanki şeyimin ucunda bebeği hiisediyormus gibiyim böyle bi şey yaşayan var mı ya 😃 bi de bu reflü mafetti beni 😭
Bende bugün kontrolde sordum zaten doktor kendisi dedi yordun mu kendini diye ayakta kalma aşağıya baskı artar ayakta kaldıkça yorulmanı istemiyorum dedi. Pazar günü sahilde yürüdüm bıçak saplanması vs de oldu bol bol dinlenme ile atacağız dedi.

Bende bugün kontrolde sordum zaten doktor kendisi dedi yordun mu kendini diye ayakta kalma aşağıya baskı artar ayakta kaldıkça yorulmanı istemiyorum dedi. Pazar günü sahilde yürüdüm bıçak saplanması vs de oldu bol bol dinlenme ile atacağız dedi.
Çok ayakta dursak sıkıntı yatsak sıkıntı 😂😂anlamış değilim 😁

Back
X