- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #15.901
Kızlar ikinci doz tetanoz aşısını oldunuz mu benimde bu hafta olmam gerekiyor da sorayım dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldum haftalar önceKızlar ikinci doz tetanoz aşısını oldunuz mu benimde bu hafta olmam gerekiyor da sorayım dedim
Nur topu gibi kol ağrısı halsizlik geliiyySıra bana geliyyy![]()
Bana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden olduBenim bebeğimde önde gidiyor haftasına göre. Belki tesadüftür bilmiyorum ama ondanda olabileceğini düşünüyorum
Daha ileri haftalarda yaşayacağımız şeyi biraz daha erken yaşıyor olabiliriz :)
Ben doktoruma önde gitmesi doğumu öne çeker mi dediğim de çekmez demişti hatta hiç öyle erken alırız vs bile demedi ya
Açılman mı var ?Bana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Aa açılman ve sancın varsa ondan demiştir bencedeBana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Oldum canım nerdeyse bir ay oldu üzerinden geçeli Nisan ayında yapmıştımKızlar ikinci doz tetanoz aşısını oldunuz mu benimde bu hafta olmam gerekiyor da sorayım dedim
Başka bı problem var mıydı, kusura bakma ben kaçırdım ama oğlumda 34.haftada hem sancım çıktı hem 2cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi o vakte kadar da başka hiçbir belirti yaşamadım, haftası çok önde gidiyorsa tam haftasını elbette beklemezler doktorlar ama inşallah bikac hafta daha sabırla bekler bebişinBana bu bebek durmaz dedi ama sanırım benim hem sancım oluşu hem açılmam oluşu bunu söylemesine neden oldu
Sancısı old yazmıştı ama imza verip çıkmıştı hastaneden. Ben açılma old hatırlamıyorum. Bi de bebek iri demişti 2600 sanırım.Başka bı problem var mıydı, kusura bakma ben kaçırdım ama oğlumda 34.haftada hem sancım çıktı hem 2cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi o vakte kadar da başka hiçbir belirti yaşamadım, haftası çok önde gidiyorsa tam haftasını elbette beklemezler doktorlar ama inşallah bikac hafta daha sabırla bekler bebişin
Bikac hafta daha durursa hicbirsey olmaz inşallah ya, rabbim şifa versin güç versinSancısı old yazmıştı ama imza verip çıkmıştı hastaneden. Ben açılma old hatırlamıyorum. Bi de bebek iri demişti 2600 sanırım.
Ahhahahha iyiymiş cıvıkOf ben onun göbüşünü yermmmmmYa aslında bizim traş makinemiz var evde bi kaç sefer denedik. Ama uzun tüylü kedimiz çok cıvık
eşim onun için bu sıvı diyor
eti çok yumuşak o yüzden makine kapar diye korkuyoruz. Veteriner de anestezi ile yapmak istiyor. Çok anestezi almasını istemiyorum. Ne olacak bilmiyorum ama doktor 2 hafta önce ev işi yapma sakın dedi. Ve eşim haftada bir ev süpürüyor bi de robotu çalıştırıyoruz asla tüy yok şu an
![]()
Biz de altı aylık bebekleri olan arkadaşımızın evinde görüp "Xiaomi Akıllı Kamera C400" aldık. Sesi de çok iyi alıyordu gördüğümüz kadarıyla. İnternete bağlanması beni de korkutuyor, beşik yatak odasında olacak çünkü ama dikkatli olmaya çalışacağız bir süre.Hangi kamerayı aldınız canım benim, ben de bakıyordum
Benimki de vajinayı gerip titrestirip duruyor tuhaf bı hisleHerkese günaydın annişlerbu gün doktor kontrolüm var. Sanki şeyimin ucunda bebeği hiisediyormus gibiyim böyle bi şey yaşayan var mı ya
bi de bu reflü mafetti beni
![]()
Yanlız değilsin bacım ayağa kalkamıyorum artık artık sanki mesaneme sarılıyor sıkıyorda sıkıyor koşa koşa gidiyorum bu gelişte çok az geliyor ama o beni kıvrandırıyorHerkese günaydın annişlerbu gün doktor kontrolüm var. Sanki şeyimin ucunda bebeği hiisediyormus gibiyim böyle bi şey yaşayan var mı ya
![]()
Bize de wifi olmayan kameralar daha mantıklı geldi. Bebevo VM903 aldık. Henüz denemedik ama yorumları iyiydiHangi kamerayı aldınız canım benim, ben de bakıyordum
Bende bugün kontrolde sordum zaten doktor kendisi dedi yordun mu kendini diye ayakta kalma aşağıya baskı artar ayakta kaldıkça yorulmanı istemiyorum dedi. Pazar günü sahilde yürüdüm bıçak saplanması vs de oldu bol bol dinlenme ile atacağız dedi.Herkese günaydın annişlerbu gün doktor kontrolüm var. Sanki şeyimin ucunda bebeği hiisediyormus gibiyim böyle bi şey yaşayan var mı ya
![]()
Çok ayakta dursak sıkıntı yatsak sıkıntıBende bugün kontrolde sordum zaten doktor kendisi dedi yordun mu kendini diye ayakta kalma aşağıya baskı artar ayakta kaldıkça yorulmanı istemiyorum dedi. Pazar günü sahilde yürüdüm bıçak saplanması vs de oldu bol bol dinlenme ile atacağız dedi.
Ay benimki asla yatmayı sıkıntılı görmüyor yorma, yürüme, ayakta kalma, çok oturduğunda ise uzan ayaklarını dik diyorÇok ayakta dursak sıkıntı yatsak sıkıntıanlamış değilim
![]()