2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sosyal medya yalan üstüne kurulu. Bu video kurgu yada reklam olabilir ama normal kullanıcıların takip edilme uğruna olmayan hayatları yaşıyormuş gibi sunduğu bir gerçek. Kimsenin hayatı gerçekten öyle değil. Suni bi dünya. Dolayısıyla ig kullananların hayatlarını onlarla kıyaslayıp mutsuzlastığını düşünüyorum.
Katılıyorum mutsuz ettiğine instagram bi ilüzyon bence de herkes neyi nasıl yansıtmak istiyorsa öyle yapıyor sonra diğerleri de olmayana üzülüyor 😀

Bir otel/hastane reklamı olsa anlarım, reklamının yapılması da gerekir, parası olan insanlar gitsin. Ama zengin biri evindeki yaşamını paylaşmış galiba, böyle şeyleri paylaşmanın ayıp olması gerekmiyor mu? Utanmıyor mu bu insanlar...
Lohusa oteli sanırım ev değil de, bazı ülkelerde var bu uygulama 🤷🏻‍♀️

Azı dişimin kökü çürümüş. 4 gündür hava su değince havaya zıplatıyor :cry: Akşam üstü dişçiye randevu aldım.
Ay geçmiş olsun ya, benimde var bı sıkıntılı dişim arkada acayip hassasiyet var beynim.uyusuyor, erik gördükçe de dayanamıyorum sonrasında hep uyuşuk kalıyor 😂😂 halledicem.insallah doğumdan sonra 🤦🏻‍♀️

Teşekkür ederim yazdığınız için kızlar. İçim rahatladı gerçekten. Henüz uykudan uyandırılmadım bir de öyle versiyonu da mı var? 😂🩷 Canları sağolsun miniklerimizin ne yapalım yeter ki iyi olsunlar da uyumasak da plur artık 🥰
Benm kızım sağ tarafıma yattığımda bu şekilde yapıyor ve dönene kadar asla sakinleşmiyor, anlıyorum ayaklarını koyduğu alan daralıyor istemiyor öyle uyumamı. Sola döndüğüm zaman birazdan durulup sakinleşiyor o şekilde uyuyoruz. Sen de yattığın yönü değiştirmeyi deneyebilirsin canım

Dogurmicam ben tutcam icimde 🙄

Belki bir hastanenin vip odası olabilir ya da eşi çok varlıklı eve iki tane hemşire tutmuşlardır. İnsanın kendini kıyaslamaması lazım ama yine de insan düşünüyor, ben kaynanam gelecek mi gıcık konuşmalarıyla sinirimi bozacak mı kaç gün kalacak bebeğime karışır mı diye strese gireyim, millet orada masajlar, gül banyoları yapsın 😅

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim bugün daha iyi hissediyorsun di mi ?🌺

İnsanın kendi Dr u haricinde birinden böyle şeyler dıydugunda şok olmaması kaçınılmaz. Ama kendi Dr un zaten nitelikli biriymiş. Bence en iyisini o bilir. Dr lar da korkutup kontrol altına almayı bi yol belirlemiş. Belki senin kaçamak yaptığını, diyete rağmen herseyi yediğini yahut ilacını düzgün kullanmadığını düşünüyor olabilir. O yüzden olabilecekleri en sondan başlayarak söylemiş olabilir.

Bence uygun ilaç ve doz ayarlanamadı. Bu yapılabilse sen de rahatlayacaksın Dr lar da. Denemeden bilinmiyor.

Ayrıca bu 2 saatte 10 hareket olayına ben de katılmıyorum. Durup analiz etmedim ama benimki de düzenli olarak 2 saatte hareket ediyor mu bilmiyorum. Robot mu bunlar ? Bazen çok sessiz oluyor. Bazen de çıldırmış gibi. Şimdi bi de büyüdükçe alanları kısıtlanacak ya, hareketleri şimdiki kadar şiddetli olamayacak. Biz de evham yapacağız.

Sen önceki hamileliğinde de şeker sorunu yaşamışsın. Hem de o zaman sonuçlar daha olumsuzdu diyorsun. Kip dur. Koyverme kendini. Elinden geleni yap, takdiri Allah’a bırak. Rabbim bebeğini ve seni koruyacak 🌺

Bacım doğum kader. Saati şekli hep belli. 30. Haftayı devirdik. Korkuyoruz, hala erken, ama ne zaman olacaksa o zaman olacak. Belirtiler varmış, bunlarla günlerce haftalarca durup sonra doğum yapanlar var. Sen dinlenmeye dikkat et. İns vakitlice gelir bebeğin. 🤲🏼

Gözün aydın. ☺️ Yalnız senin bu bebeğin, annesini korkutması sebebiyle doğduktan sonra poposuna bi tane küçük şaplağı hak etti. Ben diyim 😄

En acısız şekilde dolguları yaptı bacım. Köke sirayet etmemiş dedi. Diğer dişim zaten kanal dolgulu. Muntazam kapattı üstlerini. Diş etim hırpalanmış, kanıyor acıyordu zaten, dişin içine doğru büyümüş. Onu kesti. Ondan sebep sanırım gece boyu bi ağrı oldu hala hafif var ama ins bugün geçer. 🤗
Sağol ladycim ❤️ vallahi onu da hakketti ısırdığı da hakketti o küçük beyfendi 😂😂

Kızlar ben bebek arabası aldım bunu aldım daha önce bunu kullanan var mı ? 🌹

Eklentiler

• IMG_9898.webp
    IMG_9898.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar selam 🙋🏻‍♀️

Yetişemiyorum hızınıza valla 😂 ne güzel sohbet ediyorsunuz. Kaçırıyorum hep 🤦🏻‍♀️

Kaygılı olanlara şöyle soyleyeyim "her şey olacağına varıyor. Biraz akışa bırakmak gerçekten iyi geliyor ❤️ şu an her şey yolundaysa buna odaklanmak en iyisi."

Ben de kontrolden çıktım. Bebek hala makat geliş pozisyondaymis keyfi yerinde ayakları tam mesanemin orda olduğu için tekmeler hep tuvalete gitmek zorunda hissettiriyor beni 🙈 direk mesanemde hissediyorum tekmelerini yumruklarda maşallah güçlü 😊

Rahim ağzını 52 mm ölçtü biraz kaygilanmistim iyi geldi bunu duymak daha yolumuz var demek ki 🥰 boyu uzun bu cadının dedi boyu bir hafta önde gerisi normal 😊 babası da ben de uzunuz ortalamadan genetik ve normal dedi. Haberler böyle şimdilik çok hareketli maşallah 😊

Yediklerine dikkat ediyor musun peki
Seninki ekstra novorapide başlanmış değerler yüksek çıkınca
Bence yapılan diyetle biraz daha dikkat et bir sıkıntı olmayacaktır inşallah bebeişlerimiz iyi olacaktır 🤲🏻🥰
Evet çoğunlukla dikkat ediyorum bugün sabah açlık 123 tokluk 184 çıktı. Kahvaltıda domates salatalık peynir haşlanmış yumurta ve 2 dilim ekmek yedim sadece

Geçmiş olsun yine bir şeker vakası. Gözlerine kadar ilerlemiş mi şeker yani?
Ayakta olduğun sürece hareket izlenmiyor doğru diyorsun ama uzanıp dinlemeye vakit bulmalısın. Bebeğin hareketlerini sırt üstü uzanıp derin nefes alıp nefesi yavaşça verirken hissediyorum ben. 32 de izin versin zaten izne çık kafanı dinle tehdit gibi gelmedi bana. Her şey senin ve bebişin için. Sizin için en rahatlatıcı şey neyse o olur inşallah 🙏
Teşekkür ederim 🙏 Bugün göze gittim gözü etkilememiş çok şükür. Evet izne çıkmak tercih meselesi ama dr tehditvari söyledi, bak çalışamaz veririm ona göre.. tarzında. Benim mesai saatim az öğretmenim o yüzden doğum sonrasına aktarmak istiyorum olabildiğince. Tabi risk faktörünü artırcaksa bebeğimin sağlığı daha önemli

Canım açlıkların biraz yüksek çıkmış ama tokluklar senin elinde bence mideni asla doldurma doymadan kalk ve sonra tekrar ye. Kaçıncı haftadasın bir hafta böyle dene bakalım bazen doygunluk gelmeyince yedikçe yiyoruz onlar bile yükseltiyor mesela bugün tam 1 porsiyon fırında az zeytinyağlı kabak patlıcan kızarttım bol yoğurtla yedim 1 dilim ekmekle ve 143 çıktı. O ekmeği yemeseydim keşke dedim yani biraz aç kalmak lazım herhalde akşam özellikle ☺️
Bugün kahvaltıda domates salatalık peynir yumurta ve 2 dilim ekmek yedim 184 çıktı tokluk sonucum. Bence benim yediklerimden ziyade hala insülinim yetersiz geliyor

Kuzum çok geçmiş olsun öncelikle ama ben perinatologların olayı aşırı dramatize ettiğini düşünüyorum. Bana da saçma sapan şeyler söylediler ama ciddiye almadım. Bence sen de kendini gerip bebeği strese sokma lütfen dualarım seninle inşallah sağlıkla gelecek bebeğin 🙏🏼🙏🏼
Çok teşekkür ederim kesinlikle ben de gereksiz gerdiğini düşünüyorum inan ki yazamadım buraya bana dediği şeyleri arkadaşlar da etkilenmesin diye. Benim önceki hamileliğimde şekerim daha yüksekti insülin dozu yine bir türlü belirlenememişti ama çok şükür sağlıkla doğdu oğlum🙏 işte ister istemez etkiliyor ama söyledikleri. İnşallah hepimiz sağlıkla tamamlayalım bu süreci🙏

Bugün kahvaltıda domates salatalık peynir yumurta ve 2 dilim ekmek yedim 184 çıktı tokluk sonucum. Bence benim yediklerimden ziyade hala insülinim yetersiz geliyor
Aslında bir şey yememişsin ona rağmen yüksek gelmiş canım haklısın umarım dozunu tuttururlar bu sefer içini ferah tut bak hem tecrübelisin bu 2.bebişin❤️❤️

Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim bugün daha iyi hissediyorsun di mi ?🌺

İnsanın kendi Dr u haricinde birinden böyle şeyler dıydugunda şok olmaması kaçınılmaz. Ama kendi Dr un zaten nitelikli biriymiş. Bence en iyisini o bilir. Dr lar da korkutup kontrol altına almayı bi yol belirlemiş. Belki senin kaçamak yaptığını, diyete rağmen herseyi yediğini yahut ilacını düzgün kullanmadığını düşünüyor olabilir. O yüzden olabilecekleri en sondan başlayarak söylemiş olabilir.

Bence uygun ilaç ve doz ayarlanamadı. Bu yapılabilse sen de rahatlayacaksın Dr lar da. Denemeden bilinmiyor.

Ayrıca bu 2 saatte 10 hareket olayına ben de katılmıyorum. Durup analiz etmedim ama benimki de düzenli olarak 2 saatte hareket ediyor mu bilmiyorum. Robot mu bunlar ? Bazen çok sessiz oluyor. Bazen de çıldırmış gibi. Şimdi bi de büyüdükçe alanları kısıtlanacak ya, hareketleri şimdiki kadar şiddetli olamayacak. Biz de evham yapacağız.

Sen önceki hamileliğinde de şeker sorunu yaşamışsın. Hem de o zaman sonuçlar daha olumsuzdu diyorsun. Kip dur. Koyverme kendini. Elinden geleni yap, takdiri Allah’a bırak. Rabbim bebeğini ve seni koruyacak 🌺
Ayy ladycim birebir düşündüklerimi ve hissettiklerimi yazmışsın evet benim diyete uymadığımı düşünüp üstüme geldiler😅 analiz yeteneğine sağlık iyi ki varsın 🥰 yazdıkların çok iyi geldi bana, daha iyiyim çok şükür bugün dünkü şoku atlattım sayılır🌸 sen de iyisindir umarım

Şeker kontrolüm vardı bugün dahiliyeye gittim şükür değerlerim iyi böyle devam et dedi doktorum aynı dozda insülün yeterli kullanmaya devam et arttırmaya gerek yok dedi
Tekrar kontrol için on gün sonraya çağırdı
ahestebirbeste ahestebirbeste haber ver demiştin canım 😘
Çok sevindim canım senin adına inşallah haftaya ben de aynı şeyleri duyarım 🤲🏻 bak benim sonuçlarım şu şekilde

Eklentiler

• IMG_1844.webp
    IMG_1844.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar selamlar nasılsınız? Bebişlerin pozisyonu ne alemde baş aşağı döndü mü artık, benimki hep yanları tekmeliyor gibi geliyor. İlk hamileliğimde bu haftalarda çoktan dönmüştü. Bir dahaki ultrasonda ta 36. Haftada o zamana kadar bekle dur🤷🏻‍♀️
Benimkide solda kafası sağda bacakları :) yan yatıyor sürekli yanlarda hissediyorum hareketlerini doktor bebeğe zararı yoktur ama sana zarar dedi
Anayım ben dedim bana bunlar komaz :D
arkadaşlar biz eşimle bu aralar kordon kanı saklama konusunu araştırmaya başladık allah korusun inşaallah asla gerek kalmaz bu konuda bilgisi olan yada saklamayı düşünen var mı
İlk çocuğumuzda kordon kanını saklıyoruz , bunda o yüzden düşünmüyoruz.

Merhaba canım 32+ 3 deyim bende bugün öyle oldu ya baya hareketsizdi
Doktor artık yerleri dar eskisi gibi kıpır kıpır hareket etmez taklalar atmaz dedi, artık hareketleri gerinme gibi hissedersin dedi.

Back
X