- 8 Ağustos 2011
- 12.745
- 15.290
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #8.241
Ben bildiğim ne varsa, 14 senedir kk’den okuyarak öğrendim. Diğer topikleri okumak faydalı. Her tecrübeden akılda bi şey kalıyor. Yaşasın kkTüm yazılanları tek tek okuyorum. Ama ilk gebeliğim olduğu ve tecrübesiz olduğum için bilmediğim konularda ben cevap veremiyorum. Ama hiç bir yazılanı es geçmiyor dediğim gibi merak ve dikkatle okuyorum. Yazdığım şey yeterince açıktı aslında ama mesela perinatoloji ile ilgili yazdığımda neyi kast ettiğim açık değilse sorulabilirdi. Ben sana yeterince aşinayım lady verdiğin cevapları okuyorum
Arama butonuna “detaylı ultrason” yazarsan kk de bununla ilgili ne kadar başlık ve mesaj varsa listelenir. Hatta üye ismiyle aratırlarsa, misal benim adımla, detaylı ultrasonla ilgili tüm mesajlarıma ulaşılır.
Özellikle bir üyeden cevap almak istiyorsan onu etiketleyebilirsin. Ben de başka topiklere öyle soruyorum. Dönüş daha hızlı olur. Yahut bana özelden de soru geliyor. Hiç tanımadığım insanlar, yazdığım şeyi okuyup aynı şeyi yaşadığında, daha ayrıntı için direkt yazıyorlar. Dönüş de yapıyorum.
Netice-i kelam, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Burada bilgi, tecrübe ve his paylaşımı için bulunuyoruz. Ama ortaya bi soru sordun ve dönüş alamadın diye kırılma. Herkesin kısıtlı enerjisi, kendi hayat gailesi ve koşturması var.
Eklentiler
Son düzenleme: