• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Bende takmıştım bu tutunca kaldirmama olayına, neden yapmıyor diye kurdum kurdum murtlandik, şükür korkacak bir şey yokmuş, kaldırıyor artık, an meselesidir, tutamayacak olsa kafa çevirme kaldırma da sıkıntılı olması lazım

Ay bi ben böyleyiz sanıyordum😂 millet hep 4 saat 5 saat uyuyor yazınca ben dedim bizde bi sorun var 😂mutlaka 2 3 saate bir kalkıyor ve 6 dedin mi ayakta bu sıpa hele dün gece 11 bucuğa kadar uyumadı babası zorla uyuttu 🥺
Ya ara ara yapıyor 4-5 saat uyku, şükürler ediyoruz 😂 onun dışında sürekli mıkır mıkır mıkırdanıyor, on dk on dk şekerleme saatlerce böyle yapıyor, iyice yoruluyor, oyun falan da çok istemiyor, kucakta gezmek istiyor, uyudugunda da 2saat Max. 2bucuk saat dalıyor

Ya ara ara yapıyor 4-5 saat uyku, şükürler ediyoruz 😂 onun dışında sürekli mıkır mıkır mıkırdanıyor, on dk on dk şekerleme saatlerce böyle yapıyor, iyice yoruluyor, oyun falan da çok istemiyor, kucakta gezmek istiyor, uyudugunda da 2saat Max. 2bucuk saat dalıyor
aynı benim kız da öyle.. 4 saat uyudu bi gün şükür namazı kılacaktık😂

Evt yaptırıyorum. Hiç sevmiyor ama. İnşallah ya Dr öyle deyince üzüldüm ve endişelendim.
Dur tahmin edeyim özel doktor değil mi?..:işsiz:
Yani özel olması da aslında belirleyici değil de..
Bana kalırsa bazıları, sırf bi şey söylemiş olmak için bir şeyler söylüyor. Bu fabrika ürünü bir cihaz değil ki; günü gününe haftası haftasına bi şeyleri yapabilsin. Yapamadığından da tak hemen bi sorun olsun. Peh! :KK12:

Tummy time yaptırırken önüne hareketli bi oyuncak koymayı dene. Hani şu kurulan oyuncaklar var yada pilli. Pilli bi araba yada yürüyen bi köpek gibi. Sesli ışıklı olursa daha dikkatini çeker. Onun görebileceği bi küçük alanda ileri geri yada daha düzensiz hareket etsin. Onu takip etmek hoşuna gider.

Bi de eskilerden bi tavsiye. Fış fış kayıkçı oyununu oyna. Dik otururken arkaya doğru belli bi açıda yatırarak ritmik şarkıyı söyle. Bir ileri bir geri kendi vücudunu senin desteğinle dik tutmayı, dengede durmayı öğretecek.💙

Son düzenleme:
Back
X