- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #30.781
Benim bebeğim de 2800 doğdu . Uzun sarılıktan dolayı başlarda baya kilo kaybetti ve geç aldı. Sonra başka nedenden yoğun bakımda kaldı ondan dolayı da verdi. Toparlanıp veriyordu tekrar. Süt+mama gidiyorduk. Mamaız SMA idi doktor Bebelac önerdi. Normal BEBELAC kullandık kilosu arttı.( 3 haftada 750 gr almıştı) Golden Goat denedim kabızlık yapmıştı öncesinde. Hipp ve Aptamilde de fazlaydı kusma.Merhaba hanımlar, 4 aylık kız bebeğim var. Salı günü devlet aşısını oldu. Ondan sonra iştahsızlık ve huzursuzluk başladı. 1 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum ve sütüm tamamen gitti. Ondan önce de azdı zaten. Mama ile ilave yapıyordum. Şimdi tamamen mama ile besleniyor. 4 ay+4 günlük. 5100 çıktı geçen hafta kontrolde. Boyu 61 cm. Dr normal dedi. Sağlık ocağı,kilosu az dedi. 2800 doğmuştu 38. Haftada. Çok iştahlı bi bebek değildi ama aşıdan sonra gitgide azaldı. Sma optipro kullanıyoruz. Başka mamalar da denemiştik. Golden goat kilo aldırıyor diyorlar. Kafam çok karışık. Yardımcı olabilir misiniz? Kilo aldırmak için ne yapmalıyım? Ve demir ilacı kidsfer yazdı. Kaç damla olacağını söylemedi. Bi eczane 1 damla yeter dedi. Diğer eczane kilo başına 1 damla dedi. Net şeyler öğrenemiyorum.![]()
Şuan tekrar durdu kilo alımı çok kusuyor çoklu besin alerjisi çıktı raporla Neocate başladık onu da kusuyor. Bakalım ne olacak.