2025 yılında gebe kalıyoruz kesin bilgi 🙂‍↔️ topiği falan filan

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah Allah'ın izniyle

5 sene oldu mu cidden
Evet ekimde 5.senemi doldurdum. Tabi bu 5 sene hiç kolay geçmedi 28 haftada ikiz erken doğumum var onlara da 2.5 sene sonra tam kavuştum derken kaybettim. 3-4 tane de kimyasal gebeliğim var

Evet ekimde 5.senemi doldurdum. Tabi bu 5 sene hiç kolay geçmedi 28 haftada ikiz erken doğumum var onlara da 2.5 sene sonra tam kavuştum derken kaybettim. 3-4 tane de kimyasal gebeliğim var
Başın sağolsun canım. İnşallah sağlıkla bebeğin gelir. Pıhtılaşma falan mı var neden o kadar kimyasal oldu acaba

Başın sağolsun canım. İnşallah sağlıkla bebeğin gelir. Pıhtılaşma falan mı var neden o kadar kimyasal oldu acaba
Teşekkür ederim canım. Pıhtılaşmaya yatkınlık var hafif iğne olmasada coraspirin kullanmam gerekiyor eğer gebelik olursa ve ben bunu daha yeni öğrendim 5-6 aydır falan

Teşekkür ederim canım. Pıhtılaşmaya yatkınlık var hafif iğne olmasada coraspirin kullanmam gerekiyor eğer gebelik olursa ve ben bunu daha yeni öğrendim 5-6 aydır falan
Anladım canım bazı doktorlar gebelik öncesi de başlatıyormuş kan sulandırıcıyı.

Valla ben çekirdeğimi aldım gelen gideni izliyorum moduna o kadar alıştım ki bi gün hamile kalırsam topluca beni ikna etmeniz gerekecek
Bende sendenim çaktırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…