• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu ya birden bire şimdi gördüm mesajını, hastanede misiniz?
Akşam üzeri götürdük karnım ağrıyor dedi oğlum kusmaya başladı röntgen çekıldı gaz sancısı dedi çok sağol Allah razı olsun 🤲

Aman olmasın inşallah. Bizimki direk 40 derece ateş peşine bulantı ile başladı zaten crp ilk günden de yükselmişti. İnşallah bulaşmaz ama bir evin içindeyiz hayırlısı diyorum sürekli el yıkıyorum. Ama işte inhalasyon ile de bulaşıyor, nasip
Ya ciddi görünüyor. İyi ki emin ellerde. Geçmiş olsun tekrardan. Ben de ayni sekilde surekli ellerimi yıkıyorum. Ellerim çok irite oldu yikamaktan. Zaten ellerimde de egzama gibi şeyler çıktı bu yıl. Misal Yunanistan'da geçti. Demek ki ya burasının suyundan ya da deterjanlardan. Hiç eldiven kullanma alışkanlığım yok, ama kullanmam lazım. Ya akciğerden ya deriden sürekli domestosa maruz kalıyorum.

Çocuğu hasta hanımlar @Serenajp ve @Mirune çok gecmıs olsun sıze de dıkkat edın sıze de gecmesın evde hasta bırısı zor hele kı küçük kuzuysa 🙁 havalar sıcak Allah sıfa versin
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Şimdi daha iyi, inşallah yarın iştahı da açılır. Size de çok geçmiş olsun. Vukuat anlatmışsınız. Herkese bir şeyler olmuş dün, Merkür mü geriledi ne oldu anlamadım 😅 Artık olan olmuş şakaya vuralım biraz

Kızlar bir şey sormak istiyorum bazen benim karnım sertleşiyor sizde de öyle oluyor mu? Bir müddet sonra yumuşuyor ama sertliği çok net hissediyorum kasılıyor sanki

@anatolia-a hiç yazmadın canım merak ettik inşallah iyisindir.
@HAKU95 seni de merak ediyorum canım hiç yazmadın
Ben de merak ediyorum. @HAKU95 ne yaptı acaba? Uzun zamandır yazmiyor.

@anatolia-a da yazmamış bugün. İnşallah iyidir.

Ne demek canım sen iyi ol da.. Hepimiz her gün mutlu olamıyoruz moralimiz bozuk olabiliyor bize yansıtıyorsun diye düşünme lütfen. İnşallah bu gece rahat geçer 🙏🏻

Canım çok çok geçmiş olsun, sende yıprandın tabii hastanelerde inşallah bir an önce atar bir şekilde🙏🏻🙏🏻
Bebişin için de maşallah.
Kendine dikkat et sende, hepimiz bir şeyler yaşıyoruz bu aralar. Benim de eşimin dişi iltihaplı 3 4 gündür perişan olduk valla ağrısı ancak dindi..

@anatolia-a mesajını göremedim hiç merak ettim iyi misin bir haber ver??
Diş ağrısı en kötü ağrılardan biri. Başka şeye benzemiyor valla. Size de geçmiş olsun 🙏

Kızlar bir şey sormak istiyorum bazen benim karnım sertleşiyor sizde de öyle oluyor mu? Bir müddet sonra yumuşuyor ama sertliği çok net hissediyorum kasılıyor sanki
Evet Braxton Hicks kasılması, yalancı kasılma. Doğuma hazırlık. Bana da oluyor, ne zaman başladı hatırlamıyorum. İkinci hamileliğimde çok erken başlamıştı 15. Haftalarda falan.

Evet Braxton Hicks kasılması, yalancı kasılma. Doğuma hazırlık. Bana da oluyor, ne zaman başladı hatırlamıyorum. İkinci hamileliğimde çok erken başlamıştı 15. Haftalarda falan.
Peki normal mi böyle olması?

Erken dıoğum felan yazmışlar tedirgin oldum

Ben de kötü bir akşam geçirdim gün. Finansal anlamda bir darbe yedik. Ben ona üzülürken ağlarken gözüme uyku girmedi ki oğlum uyanıp kusmaya başladı gece. Dün de iştahsızdı ama hasta olacağına yormamıştım. Yani bir gram uyuyamadan gece nöbetine dikildik eşimle. Kaç kez çarşaf, kıyafet değiştirdik haddi hesabı yok. 3 posta çamaşır var şu anda. Sabah 6da hastaneye götürdü, mide bağısak enfeksiyonu geçiriyor.muş.. Bir ilaç verdiler. Şimdi uyuyor, ben uyuyamadım hala, iş de var vs. Neye üzüleceğimi şaşırdım. Gerçekten sayılı zor zamanlarımdan birini geçiriyorum. İnşallah oğlum bir an önce iyileşir de moralimiz yerine gelir.
Cok gecmis olsun aklima salmonella virusu geciren komsu cocuklariniz geldi insallah bir bulas olmamistir Allah sifa versin evladina ♥️ maddi olarakta gercekten gecinmenin bile zor oldugu bu donemde Allahtan kolaylik diliyorum saglik olsun gerisi elbet duzelir sıkmayin caninizi ♥️♥️

Selam kızlar tatsız bi durumda bende oldu maalesef dün esım aksma 9 gıbı yedıgı bırseyle beraber uclu kaplama dışını yuttu ılk şoku atlattıktan sonra soluğu hastanede aldık bır duzıne prosedür sonrası Endoskopı ye karar verıdldı 10 dakka sürmez dediler ama 1.5 saat uğraştılar çıkaramadılar ayakta zor durdum esımın ıcerden gelen seslerını duyduktan sonra🥹 neyse çıktılar saat gecenin 1.30 u oldu ,çıkaramamışlar tomografı cekıldı mıde dışına çıkmış genel cerrahı kararı beklendı yatış vermedıler evde takıp edılecek ama Bız bıttık tabı saat 4 de eve geldık esım hala ıyı degıl bende salak gıbıyım bugün bırde ıs bası yaptım 😕😕
Cok gecmis olsun Allah sifa versin umarim biran once hersey yoluna girer ♥️

Erken dıoğum felan yazmışlar tedirgin oldum
Yok yok. Normal. Vücut prova yapıyor. Olması sağlıklı ve iyi. Hem düzensiz oluyor bu yalancı kasılmalar. Bir de canını acitmiyor. Gerçek kasılma olsa yerinde duramazsin, farkı kesin anlarsın diyorlar. Endiselenme.

Cok gecmis olsun aklima salmonella virusu geciren komsu cocuklariniz geldi insallah bir bulas olmamistir Allah sifa versin evladina ♥️ maddi olarakta gercekten gecinmenin bile zor oldugu bu donemde Allahtan kolaylik diliyorum saglik olsun gerisi elbet duzelir sıkmayin caninizi ♥️♥️
Sağ ol, teşekkür ederim. Benim de aklıma onlar geldi ama Allah korusun öyle olsa ateşi falan olurdu. Şükürler olsun toparladı gibi. Bu geceyi de atlatirsak yarına bir şeyi kalmaz.

@CrueLLa de Vil memeler de karınla beraber büyüyor ve çatlak oluşuyor. Hem karnı, beli, Baldırları, memeleri yağlamak, nemli tutmak lazım her banyodan sonra.

Bu arada Benım tetanoz aşım 10 yıl koruyuculugu olan seklınde yanı ben tüm dozları yaptırmıştım bugün Dr sordu aşıyı hocam Benı aramadılar 10 sene olmadı dedım olsun sen boğmacalı olandan bır doz da olsa vurdur dedı bılemedım ya
Benim dozlarimda tam.doktorum ister vurul ister vurulma dedi bogmacali tetanoz icin.saglik ocaginada bu sekilde soyledim israr etmediler vurulmadim.cunku tetanozda bile cok agrim olur benim butun yan etkileri yasiyorum cesaret edemedim

Sağ ol, teşekkür ederim. Benim de aklıma onlar geldi ama Allah korusun öyle olsa ateşi falan olurdu. Şükürler olsun toparladı gibi. Bu geceyi de atlatirsak yarına bir şeyi kalmaz.
Cok sevindim iyi olmasina ♥️ tekrar gecmis olsun ✨

Canım çok geçmiş olsun inşallah devam etmez sancın da çıkarsın. Burnunu da gösterseydin hazır oradayken. Haber ver bize 🙏🏻🙏🏻
Canım hâlâ yatış yapıyorum dışarı çıkmak aşağı inmek yasak. Bı de kadın doğum hast. Burnum daha olan oldu elimi vurunca Ağrı var az bişey de Kemer var sisliktir diyorlar ama değil geçmez bence.
@anatolia-a sen naptın Insallah önemli bır durum yoktur açılma kontrolünden korkma bana da açıklık kontrolü ilk haftalarda çok yapılmıştı ilk gebelikte
Canım hem sana hem de diğer kızlara cevaben yazıyorum. @WomanPatriot @tweeetyyy

Back
X