Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç adetim düzensiz olmazdı son aylarda ya erken olmaya başladım ya da geç. İnşallahhhhhhh seninde bu şekilde kendini gebeliğe hazırlıyordur
inşallah canımmm benim de hep düzenli işte 2 aydır deniyoruz 2 aydır da adet öncesi uzuun bi kahverengi lekelenmem oluyor daha önce hiç olmayınca garipsedim baya ama inşallah dediğin gibidir

yapay zeka ortalama 4-6 ay arası diyor
evet öyle diyorlar doktorlar hatta 1 seneye kadar normal falan diyor ama sabırsız davranıyoruz işte. saldım ama artık bu aydan itibaren artık ne zaman olursa diye düşünerek davranıcam rahat takılacağım biraz sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünmek yorucu

1 seneyi ben de uzun buluyorum ama ya o yüzden bende 3. Ayda doktora gittim bir sorun varsa ortaya çıksın vakit kaybetmeyelim diye. Ama tabii 1 aydaki ihtimal %30 gibiymis aslında çok dusuk bir ihtimal.

Ben de ilk aylar stres yaptım ama şuan ben de bir süre salacağım. Eskiden hemen teste başlıyordum şimdi gecikme olmadan yapmiyorum diğer türlü çok yorucu

inşallah canımmm benim de hep düzenli işte 2 aydır deniyoruz 2 aydır da adet öncesi uzuun bi kahverengi lekelenmem oluyor daha önce hiç olmayınca garipsedim baya ama inşallah dediğin gibidir
Bu arada bu bana da oldu. Eskiden hiç olmazdı gebelik denedikten sonra bende de 2 gün önceden lekelenme geliyor

Yaptım canım negatif yarın 8. Gün olacak
Benim de bir defa 10 gün gecikmişti mevsim geçişinden falan sanırım sadece 1 defa oldu. Ama bazen diyorum acaba kimyasal denen şey mi oldu garip ama moral bozmak yok devammm ediyoruzzz

Aşkoş bizim bat aynı galiba, benim de regl belirtilerim var hep. Daha test yapmadım, yapay zeka en erken pazartesi sabah yapabilirsin demişti. Ama dayanamayıp yarın sabah yapabilirim ssjsjd

Ay belirti arayan kızlar için bir şey anlatmak istiyorum , az önce kuzenim arıyorlar ısrarla müsait değildim açamadım neyse üst üste arayınca açayım dedim ağlıyor test de atmış hamile ama nasıl ağlıyor nasıl yapacam ben bittim falan gilannnn, 4 aylık bir oğlu var be bu süre içinde 2 kez birlikte olmuşlar sadece ve ikincisi de 2 hafta önce olmuş , diyprum ki hiç mi anlamadın zaten adet düzensizliği vardı diypr hiö şüphelenmedim çünkü eşi içine de yapmamış ya da öyle sandı artık , velhasıl belirti aramaya çok da gerek yok çocuk 3 buçuk aylık olmuş bile

Şaka mı, kız karnındaki mı üç buçuk aylık olmuş

Aşkoş olmadığı için belirti arıyoruz shdjdjdjd

Haklısın canım bekliyoruz bebişten güzeel haberleer aşkıımAmiiinn canım hamişim
Benim 8 yarın yapsam mı diyorummmm ama hiç belirtim yok ya negatif olacak
Ben dpo 6 diye biliyodum kendimi meğersem 7 ymişim bende akıntı ve göğüste ağırlaşma dolgunluk var, arada kasık ağrısı var ama batma gibi değil de daha çok regl ağrısı gibi canımbekle canım 11-12 de yapmayı düşünüyorum ben yapma bekle derim ben

Ohaa ben şok

Aşkoş bizim bat aynı galiba, benim de regl belirtilerim var hep. Daha test yapmadım, yapay zeka en erken pazartesi sabah yapabilirsin demişti. Ama dayanamayıp yarın sabah yapabilirim ssjsjd
Aşkım banada bu gün için iyi bir test görür dedi yarın içinde elverişli bir gün dedi. Yarın misafirim gelecek düğüne gidecek düğün sahibi aile dostumuz biz evlenirken çok iyiliklerini gördük gece yola çıkacaklardı ben size yolluk yapayım dedim yarın yoğun bir günüm yani o yüzden bu gün yaptım hayırlısı kırmızıyı görene kadar ümit var

Hay maşallah ağlamasaydı iyiydi önceden saygınduyuyordum ama artık biraz sinir oluyorum gerçi ilk yalancı pozitifte bende ağlamıştım 3 aylık evlilikte hamilemi kalınır salak mıyım ben diye

`