- Emoji Skoru
- 1.632
- Puanlar
- 48
inşallah canımmmBenim hiç adetim düzensiz olmazdı son aylarda ya erken olmaya başladım ya da geç. İnşallahhhhhhh seninde bu şekilde kendini gebeliğe hazırlıyordur
evet öyle diyorlar doktorlar hatta 1 seneye kadar normal falan diyor ama sabırsız davranıyoruz işte. saldım ama artık bu aydan itibaren artık ne zaman olursa diye düşünerek davranıcam rahat takılacağım biraz sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünmek yorucuyapay zeka ortalama 4-6 ay arası diyor
Yok ilkti canımİkinci bebeği mi istiyorsunuz. Amiin sonsuz bekliyorum.
1 seneyi ben de uzun buluyorum ama yaevet öyle diyorlar doktorlar hatta 1 seneye kadar normal falan diyor ama sabırsız davranıyoruz işte. saldım ama artık bu aydan itibaren artık ne zaman olursa diye düşünerek davranıcam rahat takılacağım biraz sürekli oldu mu olmadı mı diye düşünmek yorucu
Yaptım canım negatif yarın 8. Gün olacakTest yaptınız mı merak ettim
Bu arada bu bana da oldu. Eskiden hiç olmazdı gebelik denedikten sonra bende de 2 gün önceden lekelenme geliyorinşallah canımmmbenim de hep düzenli işte 2 aydır deniyoruz 2 aydır da adet öncesi uzuun bi kahverengi lekelenmem oluyor daha önce hiç olmayınca garipsedim baya ama inşallah dediğin gibidir
Benim de bir defa 10 gün gecikmişti mevsim geçişinden falan sanırım sadece 1 defa oldu. Ama bazen diyorum acaba kimyasal denen şey mi oldu garip ama moral bozmak yok devammm ediyoruzzzYaptım canım negatif yarın 8. Gün olacak
Aşkoş bizim bat aynı galiba, benim de regl belirtilerim var hep. Daha test yapmadım, yapay zeka en erken pazartesi sabah yapabilirsin demişti. Ama dayanamayıp yarın sabah yapabilirim ssjsjdKızlar beniöde batıma 3 gün kaldı bu gün test yaptım reglim 3 aydır düzensiz olduğu için her uygulama farklı dpo yazdığı için dpo saymayı bıraktım . Bu gün predictor yaptım negatif. Herkes için hayırlısı olsun regl belirtilerim başladı zaten bacak ağrısı gibi…
Şaka mı, kız karnındaki mı üç buçuk aylık olmuşAy belirti arayan kızlar için bir şey anlatmak istiyorum , az önce kuzenim arıyorlar ısrarla müsait değildim açamadım neyse üst üste arayınca açayım dedim ağlıyor test de atmış hamile ama nasıl ağlıyor nasıl yapacam ben bittim falan gilannnn, 4 aylık bir oğlu var be bu süre içinde 2 kez birlikte olmuşlar sadece ve ikincisi de 2 hafta önce olmuş , diyprum ki hiç mi anlamadın zaten adet düzensizliği vardı diypr hiö şüphelenmedim çünkü eşi içine de yapmamış ya da öyle sandı artık , velhasıl belirti aramaya çok da gerek yok çocuk 3 buçuk aylık olmuş bile
Aşkoş olmadığı için belirti arıyoruz shdjdjdjdAy belirti arayan kızlar için bir şey anlatmak istiyorum , az önce kuzenim arıyorlar ısrarla müsait değildim açamadım neyse üst üste arayınca açayım dedim ağlıyor test de atmış hamile ama nasıl ağlıyor nasıl yapacam ben bittim falan gilannnn, 4 aylık bir oğlu var be bu süre içinde 2 kez birlikte olmuşlar sadece ve ikincisi de 2 hafta önce olmuş , diyprum ki hiç mi anlamadın zaten adet düzensizliği vardı diypr hiö şüphelenmedim çünkü eşi içine de yapmamış ya da öyle sandı artık , velhasıl belirti aramaya çok da gerek yok çocuk 3 buçuk aylık olmuş bile
Haklısın canımİnsan o an ki endişeyle soru sormayı unutuyor asıl sormam gereken şeyleri soramadıminşallah 2 hafta sonra tekrar gidicem o zamana hem güzel haberler veririm hemde bebek oluşmuş olur Rabbim tez zamanda isteyen herkesi güzel haberlere kavuştursun
Ben dpo 6 diye biliyodum kendimiBenim 8 yarın yapsam mı diyorummmm ama hiç belirtim yok ya negatif olacak
Ohaa ben şokAy belirti arayan kızlar için bir şey anlatmak istiyorum , az önce kuzenim arıyorlar ısrarla müsait değildim açamadım neyse üst üste arayınca açayım dedim ağlıyor test de atmış hamile ama nasıl ağlıyor nasıl yapacam ben bittim falan gilannnn, 4 aylık bir oğlu var be bu süre içinde 2 kez birlikte olmuşlar sadece ve ikincisi de 2 hafta önce olmuş , diyprum ki hiç mi anlamadın zaten adet düzensizliği vardı diypr hiö şüphelenmedim çünkü eşi içine de yapmamış ya da öyle sandı artık , velhasıl belirti aramaya çok da gerek yok çocuk 3 buçuk aylık olmuş bile
Hellüüüükızlar herkes çok sessiz bugünnnn
Valla canım pik görene kadar devam et derim ama Pcos yok değil mi sendeNe zaman olcak ya kaç gün daha ovulasyon yapayım
Aşkım banada bu gün için iyi bir test görür dedi yarın içinde elverişli bir gün dedi. Yarın misafirim gelecek düğüne gidecek düğün sahibi aile dostumuz biz evlenirken çok iyiliklerini gördük gece yola çıkacaklardı ben size yolluk yapayım dedim yarın yoğun bir günüm yani o yüzden bu gün yaptım hayırlısı kırmızıyı görene kadar ümit varAşkoş bizim bat aynı galiba, benim de regl belirtilerim var hep. Daha test yapmadım, yapay zeka en erken pazartesi sabah yapabilirsin demişti. Ama dayanamayıp yarın sabah yapabilirim ssjsjd
Hay maşallah ağlamasaydı iyiydi önceden saygınduyuyordum ama artık biraz sinir oluyorum gerçi ilk yalancı pozitifte bende ağlamıştımAy belirti arayan kızlar için bir şey anlatmak istiyorum , az önce kuzenim arıyorlar ısrarla müsait değildim açamadım neyse üst üste arayınca açayım dedim ağlıyor test de atmış hamile ama nasıl ağlıyor nasıl yapacam ben bittim falan gilannnn, 4 aylık bir oğlu var be bu süre içinde 2 kez birlikte olmuşlar sadece ve ikincisi de 2 hafta önce olmuş , diyprum ki hiç mi anlamadın zaten adet düzensizliği vardı diypr hiö şüphelenmedim çünkü eşi içine de yapmamış ya da öyle sandı artık , velhasıl belirti aramaya çok da gerek yok çocuk 3 buçuk aylık olmuş bile
Ay evet ve asla hissetmemiş hastaneye giderken dış gebelik falan olsun diye dua ediyordu da yokŞaka mı, kız karnındaki mı üç buçuk aylık olmuş
Bak sen Rabbimin işineAy evet ve asla hissetmemiş hastaneye giderken dış gebelik falan olsun diye dua ediyordu da yok