Yarın 9 olacak belki çooooook silik çıkar falan sjjddjHaklısın canımbekliyoruz bebişten güzeel haberleer aşkıım Amiiinn canım hamişim
Ben dpo 6 diye biliyodum kendimimeğersem 7 ymişim bende akıntı ve göğüste ağırlaşma dolgunluk var, arada kasık ağrısı var ama batma gibi değil de daha çok regl ağrısı gibi canım bekle canım 11-12 de yapmayı düşünüyorum ben yapma bekle derim ben
Valla canım pik görene kadar devam et derim ama Pcos yok değil mi sende
Yumurta tembelliği var demişti doktorValla canım pik görene kadar devam et derim ama Pcos yok değil mi sende
Ya işte yeni doğum yaptı ya bir depremden sonra yeni evine kavuştu tam rahatlama dönemindeydi ben de üzüldüm ama kız istiyordu ikincisini erkek oldu bu üç kız olur inşallah yaHay maşallah ağlamasaydı iyiydi önceden saygınduyuyordum ama artık biraz sinir oluyorum gerçi ilk yalancı pozitifte bende ağlamıştım3 aylık evlilikte hamilemi kalınır salak mıyım ben diye
Benim nasibimi zorlama şekliYarın 9 olacak belki çooooook silik çıkar falan sjjddj
Ben ilk kızım olsun istiyorumYa işte yeni doğum yaptı ya bir depremden sonra yeni evine kavuştu tam rahatlama dönemindeydi ben de üzüldüm ama kız istiyordu ikincisini erkek oldu bu üç kız olur inşallah ya
İlaç vs tedavi önerdi miYumurta tembelliği var demişti doktor
Thancs woman kullanıyorumİlaç vs tedavi önerdi mi
Aa iki gün aramız yineeee8 Eylül de oldum bugün verimli günlere girdim
biraz kasık ağrılarım oluyor ama iyiyim aşkım teşekkür ederimEvet neden duruldu buralarSenin nasıl geçiyor hamilelik
ay doğru bebişim ya haftaiçi konuşuruz yine ama özleşiyoruz alışkınım ya dolu dolu sohbeye fldsjlgkjdfkHaftasonu ya canım herkes bir yerde
Daha olmamış ikisininde kırmızı olması gerekiyorEki Görüntüle 3823493 Kızlar bir yorumlar mısınız
hoşşgeldin bebeksuuuuuHellüüüü
Ooo bu rahatlığaaaa olacak bu ayAmin canım inşallah yarın itibariyle ovü testine de başlayacağım garantilemiş olayım en azından içim rahat etsin diyorumama bu ay haddinden fazla relaxım
Faydasını görüyor musun pekiThancs woman kullanıyorum
bende de oluyor ya bişi olucak diye korkuyorum lekelenmem kanamam yokda şükür korkuyorum yinedeBenim çoook ağrım oldu ya kasıklarda kafamı kaldıramadım yataktan birkaç hafta resmen. Regl öncesi başladı bu 5. Haftaya kadar devam etti.
Bende ilk kız istiyorum ama oğlumun ismi hazırBen ilk kızım olsun istiyorumTabii Rabbim hangisini nasip ederse başım gözüm üstüne
nasılsınnn nası gidiyooor var mı hiç gözüne çarpan belirtleeerrrrHoşbuldum aşksuuuu
Sen değerlendirseydin yinede 2 günde bir11. Gün de koyuluk var bilemedim napacağım şaşırdım iyice
Aman aman olumsuzu çağırmak yok bacım bırak rahat yerleşsinbende de oluyor ya bişi olucak diye korkuyorum lekelenmem kanamam yokda şükür korkuyorum yinede