Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha olmamış ikisininde kırmızı olması gerekiyor
Bende de yumurta tembelliği varmış geçen ay benimde pik olmadı
3 aya giriyorum 3. Kutuya geçtim takviyeyle umutlanmıştım yumurtam iyi olmuştur diye bu ay ovılasyon yapayım dedim üzüldüm suan sizin tedavi nasıl ilerliyor

nasılsınnn nası gidiyooor var mı hiç gözüne çarpan belirtleeerrrr
Uykucu prenses modundayım şu an bilmiyoree ama onun dışında iyiyim aşkııımçok çarpan belirti yok aşkım göğüslerim ağırlaşma yaptı biraz ve arada sızlıyor, kasıklarımda arada bir batma şeklinde değil de daha çok regl ağrısı gibi aşkıımsen nasılsın nasıl gidiyor birtanem

bende iyiyim çiçeğiiimm dinleniyorummm ayyy inşallah vardır yaaaa

3 aya giriyorum 3. Kutuya geçtim takviyeyle umutlanmıştım yumurtam iyi olmuştur diye bu ay ovılasyon yapayım dedim üzüldüm suan sizin tedavi nasıl ilerliyor
Ocean polistol kullanıyorum bu ay ilk defa. Bide letu kullandım 5. Gün başladım 5 gün ama takibe gidemeyeceğim zaten ilişkide olmayacak şehir dışıma çıkıyorum bugün 5 gün evde olmayacağım dün ilişki oldu ama çatlarsa yumurta testle görürüm ama ilişki olmayacağı işin umudum yok doktora da gidemeyeceğim için testle takip ediyorum

16. Gün yarın ovulasyona devam etsem mi bilemedim

Not kutumu pembe kutumu canım ben pembeyi kullanıyorum içimi filan çok rahat

16. Gün yarın ovulasyona devam etsem mi bilemedim
Et canım 20. Günde olan oluyor uygulamalar genel geçer günü söylüyor hem hiç görmezsen bir ay boyunca doktora söylersin 1 ay yaptım hiç pil görmedim diye ona göre bakarlar

Ben de öyle düşünüyorum ama her ay regl belirtileri yaşıyorum shshdhd bakalım inşallah canım

Et canım 20. Günde olan oluyor uygulamalar genel geçer günü söylüyor hem hiç görmezsen bir ay boyunca doktora söylersin 1 ay yaptım hiç pil görmedim diye ona göre bakarlar
3 ay takviye kullan duphtaon vermişti bide reglin 15.-25. Günler kullanıyorum döngümün 28 olması için kasımda bitiyor hepsi ona göre giderim

`