- Emoji Skoru
- 2.000
- Puanlar
- 133
bende hiçbişi hissedemiyorum ama isim bulmakta çok zorlanıyoruz fşdşgkfdlkBende ilk kız istiyorum ama oğlumun ismi hazır
3 aya giriyorum 3. Kutuya geçtim takviyeyle umutlanmıştım yumurtam iyi olmuştur diye bu ay ovılasyon yapayım dedim üzüldüm suan sizin tedavi nasıl ilerliyorDaha olmamış ikisininde kırmızı olması gerekiyor
Bende de yumurta tembelliği varmış geçen ay benimde pik olmadı
Uykucu prenses modundayım şu an bilmiyoree ama onun dışında iyiyim aşkııımnasılsınnn nası gidiyooor var mı hiç gözüne çarpan belirtleeerrrr
Öyle yapıyorum askım bakalımSen değerlendirseydin yinede 2 günde bir
Hahahahaha kızın gözü yaşlıBende ilk kız istiyorum ama oğlumun ismi hazır
Bir kaç güne gelecek gibiiKızlar bugün adetten sonra 10. Gün
Artımed ovülasyon testi ve İnnovita ovülasyon testi sizce geliyor mu gelmekte olan ?
bende iyiyim çiçeğiiimm dinleniyorummm ayyy inşallah vardır yaaaaUykucu prenses modundayım şu an bilmiyoree ama onun dışında iyiyim aşkııımçok çarpan belirti yok aşkım göğüslerim ağırlaşma yaptı biraz ve arada sızlıyor, kasıklarımda arada bir batma şeklinde değil de daha çok regl ağrısı gibi aşkıım sen nasılsın nasıl gidiyor birtanem
Ocean polistol kullanıyorum bu ay ilk defa. Bide letu kullandım 5. Gün başladım 5 gün ama takibe gidemeyeceğim zaten ilişkide olmayacak şehir dışıma çıkıyorum bugün 5 gün evde olmayacağım dün ilişki oldu ama çatlarsa yumurta testle görürüm ama ilişki olmayacağı işin umudum yok doktora da gidemeyeceğim için testle takip ediyorum3 aya giriyorum 3. Kutuya geçtim takviyeyle umutlanmıştım yumurtam iyi olmuştur diye bu ay ovılasyon yapayım dedim üzüldüm suan sizin tedavi nasıl ilerliyor
16. Gün yarın ovulasyona devam etsem mi bilemedimOcean polistol kullanıyorum bu ay ilk defa. Bide letu kullandım 5. Gün başladım 5 gün ama takibe gidemeyeceğim zaten ilişkide olmayacak şehir dışıma çıkıyorum bugün 5 gün evde olmayacağım dün ilişki oldu ama çatlarsa yumurta testle görürüm ama ilişki olmayacağı işin umudum yok doktora da gidemeyeceğim için testle takip ediyorum
Not kutumu pembe kutumu canım ben pembeyi kullanıyorum içimi filan çok rahatOcean polistol kullanıyorum bu ay ilk defa. Bide letu kullandım 5. Gün başladım 5 gün ama takibe gidemeyeceğim zaten ilişkide olmayacak şehir dışıma çıkıyorum bugün 5 gün evde olmayacağım dün ilişki oldu ama çatlarsa yumurta testle görürüm ama ilişki olmayacağı işin umudum yok doktora da gidemeyeceğim için testle takip ediyorum
Et canım 20. Günde olan oluyor uygulamalar genel geçer günü söylüyor hem hiç görmezsen bir ay boyunca doktora söylersin 1 ay yaptım hiç pil görmedim diye ona göre bakarlar16. Gün yarın ovulasyona devam etsem mi bilemedim
Aşkım banada bu gün için iyi bir test görür dedi yarın içinde elverişli bir gün dedi. Yarın misafirim gelecek düğüne gidecek düğün sahibi aile dostumuz biz evlenirken çok iyiliklerini gördük gece yola çıkacaklardı ben size yolluk yapayım dedim yarın yoğun bir günüm yani o yüzden bu gün yaptım hayırlısı kırmızıyı görene kadar ümit var
Ben de öyle düşünüyorum ama her ay regl belirtileri yaşıyorum shshdhd bakalım inşallah canımAşkım banada bu gün için iyi bir test görür dedi yarın içinde elverişli bir gün dedi. Yarın misafirim gelecek düğüne gidecek düğün sahibi aile dostumuz biz evlenirken çok iyiliklerini gördük gece yola çıkacaklardı ben size yolluk yapayım dedim yarın yoğun bir günüm yani o yüzden bu gün yaptım hayırlısı kırmızıyı görene kadar ümit var
Papatya kendin için bir cinsiyet tahminin var mı senin mesajını her gördüğümde bunu merak ediyorumbende iyiyim çiçeğiiimm dinleniyorummm ayyy inşallah vardır yaaaa
İnşallah aşkıım beniimbende iyiyim çiçeğiiimm dinleniyorummm ayyy inşallah vardır yaaaa
Kıyamam ya sağlıkla kucağına alır kız olur inşallahAy evet ve asla hissetmemiş hastaneye giderken dış gebelik falan olsun diye dua ediyordu da yok
3 ay takviye kullan duphtaon vermişti bide reglin 15.-25. Günler kullanıyorum döngümün 28 olması için kasımda bitiyor hepsi ona göre giderimEt canım 20. Günde olan oluyor uygulamalar genel geçer günü söylüyor hem hiç görmezsen bir ay boyunca doktora söylersin 1 ay yaptım hiç pil görmedim diye ona göre bakarlar
İyi geceler canımNeyse ben uykuya kaçaariyi geceler kızçelerim
Haddinden fazla relaxAmin canım inşallah yarın itibariyle ovü testine de başlayacağım garantilemiş olayım en azından içim rahat etsin diyorumama bu ay haddinden fazla relaxım