Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
İki farklı marka ile ovulasyon testi yaptım biri pozitif iken diğeri negatif sanırım... Hangisi doğru şimdi

Eklentiler

• IMG_20260920_161721.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 9
Ümit her zaman var doktorunuzda sert veya ümitsiz konuşmamış. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar merhaba,
İki farklı marka ile ovulasyon testi yaptım biri pozitif iken diğeri negatif sanırım... Hangisi doğru şimdi
Canım ikisini aynı idrarla mı yaptın merak ettiğim için soruyorum . Birde değerlendir gitsin ne kaybedersin ki

Ben 42 günümde oldum ama baya şişmiştim o yüzden bana da adet söktürücü verdi oda hormon yüklüyormuş vücuda
Ben 42 günümde oldum ama baya şişmiştim o yüzden bana da adet söktürücü verdi oda hormon yüklüyormuş vücuda
Sen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu ya

Sen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu ya
Ama benimde beta 3 düştü öyle adet oldum beta sıfırlanınca geliyormuş sizin yavaş düşmüştür şuanda adetim mesela az oluyor benim 5 gün süren 3 gün anca sürüyor sizde o durum oldu mu doktorlar normal diyor vucüt toplanması buluyormuş ama mesela kürtajdan hemen sonra hamile kalanda var etrafımda ama benim 3 denemem daha nasip olmadı

Ya bide gebelikte kıllanma vs arttı benim hormon ilaçları yapmış olabilir mi bilemiyorum çenemde çoğaldı Prolaktinim yüksek kaldı bide sizin o hormonunuz nasıl ben mayısta oldum mesela haftaya yine kan baktırmaya çağırdı doktor prolaktin düşmüyor

Kızlar bide anne olmak için niyet edip 40.000 ihlas süresi okuyabilirsiniz ben niyet edip okuyanları görüyorum bende okuyorum şuan belki okumak isteyen olursa ev için yapanlar daha çok ama Allah niyetini bilip kabul eder diye düşünüyorum

`