- Emoji Skoru
- 189
- Puanlar
- 103
Hergun yapmaktansa 15 de yapın garantı olsunbende 9-10 da negatif çıktı 12 de pozitif çıktı
9+4 haftalıktı sorma 1.5 ayda kaç beta verdım cuma günü sıfırlandıCanım ileri haftalarda mı kürtaj oldun 85 gün çok fazla ilk kez böyle bir rakam gördüm
Ümit her zaman var doktorunuzda sert veya ümitsiz konuşmamış. hayırlı haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar benimde değerlerim 66 169 251309 367 sekkidne devam etti 48 saat arayla neredeyse hepsi son testim de 493 geldi. Progesteron 20.7 geldi tüpleri kontrol etti dış gebelik değil dedi İki gündür de test vermiyorum doktor çok nadir de olsa yavaş başlayıp sonra toparlayan gebelikler olabilir dedi Çarşamba günü ultrasona çağırdı Ümit var mı sizce. Böyle düşük katlayıp sonra sağlıklı gebelik elde eden oldu mu
Ayy Allah cc razı olsun sizden sizde sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza alırsınız inşallahAmin inşallah canım. Darısı nurdaki tüm kızlara. Namazda hepimiz için dua edicem. Rabbim yardımcımız olsun
Olacak inşallah. Bakalım artış görürsem bende rahatlayacağımBende de çıkar inşAllah kayıptan sonra çok zor süreçteyiz toparlanmaya çalışıyoruz doktorlar devam durmayın dedi ama sabır bakalım
Canım ikisini aynı idrarla mı yaptın merak ettiğim için soruyorum . Birde değerlendir gitsin ne kaybedersin kiKızlar merhaba,
İki farklı marka ile ovulasyon testi yaptım biri pozitif iken diğeri negatif sanırım... Hangisi doğru şimdi
Evet aynı ısrarla yaptim ama aşağı kaset ile yaptığım 3 gündür aynı şekilde çıkıyor o sebepleCanım ikisini aynı idrarla mı yaptın merak ettiğim için soruyorum . Birde değerlendir gitsin ne kaybedersin ki
Ne zaman Regl oldun ben 85 gün sonra söktürücü ıleoldum
Ben 42 günümde oldum ama baya şişmiştim o yüzden bana da adet söktürücü verdi oda hormon yüklüyormuş vücudaNe zaman Regl oldun ben 85 gün sonra söktürücü ıleoldum
Amin inşallah güzel haber alırsam yazacağımÜmit her zaman var doktorunuzda sert veya ümitsiz konuşmamış. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Ben 42 günümde oldum ama baya şişmiştim o yüzden bana da adet söktürücü verdi oda hormon yüklüyormuş vücuda
Sen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu yaBen 42 günümde oldum ama baya şişmiştim o yüzden bana da adet söktürücü verdi oda hormon yüklüyormuş vücuda
Kaç haftalık olmuş oluyor suanOlacak inşallah. Bakalım artış görürsem bende rahatlayacağım
Sen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu ya
Ama benimde beta 3 düştü öyle adet oldum beta sıfırlanınca geliyormuş sizin yavaş düşmüştür şuanda adetim mesela az oluyor benim 5 gün süren 3 gün anca sürüyor sizde o durum oldu mu doktorlar normal diyor vucüt toplanması buluyormuş ama mesela kürtajdan hemen sonra hamile kalanda var etrafımda ama benim 3 denemem daha nasip olmadıSen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu ya
Ya bide gebelikte kıllanma vs arttı benim hormon ilaçları yapmış olabilir mi bilemiyorum çenemde çoğaldı Prolaktinim yüksek kaldı bide sizin o hormonunuz nasıl ben mayısta oldum mesela haftaya yine kan baktırmaya çağırdı doktor prolaktin düşmüyorSen ıyıymıssın benı düşün sısmesını o gergınlık beta ne kdr sürede sıfırlandı benım halen sıs karnım tuhaf sekılde bırde adet kanı gıbı degılde daha koyu korkutucu ya
Hormonlara göre Pcos demiyor ama pco diyorSenin pcos vardı belki dönünce pik olur canım doktorla olmasa bile ovüyle takip edersin gidince. Dönünce pik olursa doktora da gidebilirsin.
Et bence balım benim bazen 19. Gün oluyo16. Gün yarın ovulasyona devam etsem mi bilemedim
Pembe kutu şeftalili bazı gibi aynıNot kutumu pembe kutumu canım ben pembeyi kullanıyorum içimi filan çok rahat
Canım Pcos olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz doktor mu dediHormonlara göre Pcos demiyor ama pco diyor