Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi şehirdesin canım iyi bir doktora düşersin inşallah ? Hiç vesvese yapma bak bu günlerinin tadını çıkar . Mutlulukla sağlıkla huzurla kucağına al inşallah
İstanbuldayım canım. Perinatologum Recep has. Biz çok kötü durumda tanıştık bu doktorla. İnşallah bu sefer sevindirici haberler alırım ondan.
Cidden öyleymiş demek ki, kuruma çizgisi de çıkmıyormuş.

Canım tek gen mutasyonu, ayrıntılı ultrasonda çıktı. Bebeğimi kaybettim 27.. haftada

2 buçuk yıldır deniyormuydunuz yoksa ara vermemişmiydiniz kayıptan sonr

2 buçuk yıldır deniyormuydunuz yoksa ara vermemişmiydiniz kayıptan sonr
Ara vermedik denemeye ama benim eşim yurtdışında çalışıyor. O yüzden üst üste en çok 2 ay deniyor sonra 3-4 ay ayrı kalıyorduk. Eşimde sperm azlığı, hareket azlığı, canlı kalma süresi kısalığı falan vardı. Ekimde tüp bebek başlayacaktık. Mucize oldu.

Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşAllah benimde bi kaybım varda 3 ayım 3 aydır ovulasyonla deniyorum ama hazır değşl demekki vucüt 11 yaptım dpo negatifti adetime de 2 gün var bakalım pozitifleşenler oluyor ama hayırlısı

boşaymış o çift çizgiler o belirtiler adet oldum inanamıyorum tutunamadı belki de ..devam.. hayırlısı böyleymiş vazgeçmeyeceğiz
Canım kimyasaldan sonraki ay hamilelik hemen oluyormuş diye okudum hep. Hatta bizim Esra da öyle oldu dimi @alsimist

Arkadaşlar benimde değerlerim 66 169 251309 367 sekkidne devam etti 48 saat arayla neredeyse hepsi son testim de 493 geldi. Progesteron 20.7 geldi tüpleri kontrol etti dış gebelik değil dedi İki gündür de test vermiyorum doktor çok nadir de olsa yavaş başlayıp sonra toparlayan gebelikler olabilir dedi Çarşamba günü ultrasona çağırdı Ümit var mı sizce. Böyle düşük katlayıp sonra sağlıklı gebelik elde eden oldu mu

Kuzum her gün düdük konusunu seninle konuştuk dimi? Maşallah ya, sağlıkla al. Bende yumurta büyütme yapacaktım, hatta yarına randevu almıştım.

Kuzum her gün düdük konusunu seninle konuştuk dimi? Maşallah ya, sağlıkla al. Bende yumurta büyütme yapacaktım, hatta yarına randevu almıştım.
Evet canım tüp benek öncesi son ayımdı işte. Her gün yaptık ve oldu. İkimiz içinde bir mucize olmuş. Devamı gelir inşallah

değer arrışların biraz düşük canım dış gebelik değil demiş ama iyi birşey ağrın vs oluyor mu

Evet canım tüp benek öncesi son ayımdı işte. Her gün yaptık ve oldu. İkimiz içinde bir mucize olmuş. Devamı gelir inşallah
bende yumurtlama haftamı fire vermeden yaptım ilk ayımda tuttu şükür inşallah hepimizinki sağlıkla ilerler,

değer arrışların biraz düşük canım dış gebelik değil demiş ama iyi birşey ağrın vs oluyor mu
Evet dış gebelik olmadığına sevindim ama kimyasal mı yoksa böyle yavaş artıp sağlıklı ilerleyene var mı bilmiyorum hiç denk de gelemedim formda ağrım vs de yok adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama o da sık olmuyor hafif oluyor günde 3 4 kez anca ilk başlarda daha sık di bu ağrı giderek azaldi

boşaymış o çift çizgiler o belirtiler adet oldum inanamıyorum tutunamadı belki de ..devam.. hayırlısı böyleymiş vazgeçmeyeceğiz

Merhaba sizinle aynı dpodaydık adetiniz erken mi geldi benim 2 gün var ama test dün negatifti

Evet 3 yıllık evliyim eşim ilk kez tam sertleşme olmadan ve kendi istediği dışında erkenden boşaldı kendisininde şuan morali bozuldu. Ovulasyonda ben pozitif gördüm yapalım dedim öyle istediğimizde yoktu görev gibiydi tam giriş yaparken boşaldı 1 gün sonra tekrar denedik yine aynısı oldu. Şimd ekime kadar denemicez diğer reglimde denicez. Son zamanlarda keçi boynuzu pekmezi ve havuç suyu içirmiştim onlar mı etkili oldu anlamadık her şeyi kestik kullanma sen dedim

eğer
verebiliyorsan birdaha kan ver canım artışa bakalım, kanaman vs de yok sanırım

`