Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mthfr ler aynı faktör V heterozigot pai 4g/5g benim. Senin 4g/4g den dolayı zaten kullanman gerekir canım. Kullanmak biz gibi kişilerde sorun olmuyor merak etme ama kullanmamak tekrarlayan gebelik kaybı olabiliyor en kötüsü çok ilerleyen haftalarda aylarda pıntı atıp kaybedilebiliyor. Bir de şu da var normalde gebe değilmen pıhtılaşma düzeyi sıkıntı olmuyor ama gebelikle birlikte pıhtılaşma artıyor aktive c rezistanı, s rezistanı değerleri hopluyor. Yani gebelik başlar başlamaz pıntılaşma artıyor. O sebeple kullanmak önemli.

Ben 23 yaşındayım bide bende doktora götürmedim ama bu amh yumurta sayısıyla ilgili bişeymiş galiba bu ay da gebelik denedik
Yaşın çok küçük olduğu için amh değerini hiç dert etme canım bu yaşlarda yumurta kalitesi güzel olur. Evvel Allah sağlıklı gebelikler oluşur i.

Kızlar dün ben değerlerime baktırmak için gittim kan verdim reglime 1 hafta vardı yumurtlama günüm ayın 11-12 siydi negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmı sizce
Var tabi ki canım 11 , 12 ise yerleşme daha yeni bitiyor olabilir.

Amin canın inşallah ister istemez düşünce hep var keşke daha rahat olsa kafam ama işte
Belki benim hiç hamilelik tecrübem olmadı ama mesleğim gereği o annelik hissiyatını hep kalbimde taşımışımdırNasıl istiyorum evladım olsun hemen koklayayım sarayım ama bu sabır işiymiş nasip işiymiş ben bunu anladım ha benimde kafam dolu ama beklemekten başka elden bir şey gelmiyor

ooo onu nasıl anlıcaz hergun yapman lazım kı bılesın yumurtlamayıda masallah kac gun yuksek kalmıs ole
Aslında ilk iki mor sadece 17 sinin diğerleri sırasıyla işte ben hergün yapmadım da takvime yakın zamanda başlıyım dedim ama galiba bu ay erken yumurtlama oldu

İnşallah canım bi tanıdığımda karın kısmı hep morardı ciltten cilde de değişir tabi kiminin cildi hassas olur ya

Gerçekten öyle Rabbim hepimize ikişer ikişer nasip etsin o zaman

Bizim testler genetik bölümünde yapıldı dediğin hangi bölüme gitmem gerekir

Çok doğru Rabbim hayırlısıyla size sağlıklı bi evlat size de nasip etsin inşallah

Üzücü olsa da bu ay tutmuş olması umudumuz olacak canım inşaAllah takip eden aya en kısa zamana
İnşallah canım. O sağlıklı yumurta ve sperm buluşacak umarım. Sağlıksız gebeliği sonlandırıyor işte vücut. İleride yaşamaktansa şimdi olması daha iyi. İyi yanından bakıyorum

Senin çıktı mı sonucun canım. İnşallah değerin senin yüksek gelir

`