Mthfr ler aynı faktör V heterozigot pai 4g/5g benim. Senin 4g/4g den dolayı zaten kullanman gerekir canım. Kullanmak biz gibi kişilerde sorun olmuyor merak etme ama kullanmamak tekrarlayan gebelik kaybı olabiliyor en kötüsü çok ilerleyen haftalarda aylarda pıntı atıp kaybedilebiliyor. Bir de şu da var normalde gebe değilmen pıhtılaşma düzeyi sıkıntı olmuyor ama gebelikle birlikte pıhtılaşma artıyor aktive c rezistanı, s rezistanı değerleri hopluyor. Yani gebelik başlar başlamaz pıntılaşma artıyor. O sebeple kullanmak önemli.Sizin nasıldı trombofili sonucunuz ben paylaştım altta benim iki kürtajım var iki kaybım var benim için ikisi de çok hassas bi süreçti ondan eşime de bana da gerekli genetik testler pıhtılaşma testleri bu sefer yapıldı bide bu ay gebelik denedik tutucak mı bilmiyorum onun endişesi ister istemez gerekli bütün tahlilleri detaylı gebelik denemeden önce bu ay baktırdım
Üzücü olsa da bu ay tutmuş olması umudumuz olacak canım inşaAllah takip eden aya en kısa zamanaKızlar maalesef değerim 10 a düşmüş. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Biran önce adet olurum inşallah.
Yaşın çok küçük olduğu için amh değerini hiç dert etme canım bu yaşlarda yumurta kalitesi güzel olur. Evvel Allah sağlıklı gebelikler oluşur i.Ben 23 yaşındayım bide bende doktora götürmedim ama bu amh yumurta sayısıyla ilgili bişeymiş galiba bu ay da gebelik denedik
Amin canım. Ben 2+6 da öğrendim canım çok erken reglime 7 gün vardıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım peki ne zaman öğrendin en erken kaç gün sonra
Var tabi ki canım 11 , 12 ise yerleşme daha yeni bitiyor olabilir.Kızlar dün ben değerlerime baktırmak için gittim kan verdim reglime 1 hafta vardı yumurtlama günüm ayın 11-12 siydi negatif çıktı pozitife dönme ihtimali varmı sizce
Ay baya erken demek ki erken yumurtlamışsınızAmin canım. Ben 2+6 da öğrendim canım çok erken reglime 7 gün vardı
Belki benim hiç hamilelik tecrübem olmadı ama mesleğim gereği o annelik hissiyatını hep kalbimde taşımışımdırAmin canın inşallah ister istemez düşünce hep var keşke daha rahat olsa kafam ama işte
Negatif maalesef cuma günü doktor ayrıntılı bakar gene bi ÜmitNaptınnnn testi yaptın mııı
Aslında ilk iki mor sadece 17 sinin diğerleri sırasıyla işte ben hergün yapmadım da takvime yakın zamanda başlıyım dedim ama galiba bu ay erken yumurtlama olduooo onu nasıl anlıcaz hergun yapman lazım kı bılesın yumurtlamayıda masallah kac gun yuksek kalmıs ole
Süpersin aşkııımAmin canım. Ben 2+6 da öğrendim canım çok erken reglime 7 gün vardı
İnşallah canım bi tanıdığımda karın kısmı hep morardı ciltten cilde de değişir tabi kiminin cildi hassas olur yaİyi bari en azından iyi doktor denk gelmişiğneyi bir anda basmayıp yavaş enjekte edince ağrımıyor morluk ise damara denk gelirse oluşuyor. İlk haftalarda acemilik oluyor illa ki sonrasında sıkıntısız yapılıyor. Bir de en yağlı yere enjekte etmek en kolayı. İnşaAllah olsun ve sağlıklı olsun tek önemli olan o
Gerçekten öyle Rabbim hepimize ikişer ikişer nasip etsin o zamanBelki benim hiç hamilelik tecrübem olmadı ama mesleğim gereği o annelik hissiyatını hep kalbimde taşımışımdırNasıl istiyorum evladım olsun hemen koklayayım sarayım ama bu sabır işiymiş nasip işiymiş ben bunu anladım ha benimde kafam dolu ama beklemekten başka elden bir şey gelmiyor
Belki benim hiç hamilelik tecrübem olmadı ama mesleğim gereği o annelik hissiyatını hep kalbimde taşımışımdırNasıl istiyorum evladım olsun hemen koklayayım sarayım ama bu sabır işiymiş nasip işiymiş ben bunu anladım ha benimde kafam dolu ama beklemekten başka elden bir şey gelmiyor
Bizim testler genetik bölümünde yapıldı dediğin hangi bölüme gitmem gerekirKafan karışmasın internete de bakma böyle önemli bir konuda. Kafa karışıklığını hematoloji ile gidermeni tavsiye ederim. Kadınli doğumcular bile yetersiz bu konuda. Mthfr lerde dediğim gibi homosistein açısından bilhassa önemli ve o noktada da metilformlu b12, b9 ve b6 önemli. Homosistein ölçtürmen iyi olur.
Çok doğru Rabbim hayırlısıyla size sağlıklı bi evlat size de nasip etsin inşallahBelki benim hiç hamilelik tecrübem olmadı ama mesleğim gereği o annelik hissiyatını hep kalbimde taşımışımdırNasıl istiyorum evladım olsun hemen koklayayım sarayım ama bu sabır işiymiş nasip işiymiş ben bunu anladım ha benimde kafam dolu ama beklemekten başka elden bir şey gelmiyor
Kaç gün vardı regl neNegatif maalesef cuma günü doktor ayrıntılı bakar gene bi Ümit
Var tabi ki canım 11 , 12 ise yerleşme daha yeni bitiyor olabilir.
Belirti hissetmeyince sanki olmamış gibi hissediyorumVar tabi ki canım 11 , 12 ise yerleşme daha yeni bitiyor olabilir.
İnşallah canım. O sağlıklı yumurta ve sperm buluşacak umarım. Sağlıksız gebeliği sonlandırıyor işte vücut. İleride yaşamaktansa şimdi olması daha iyi. İyi yanından bakıyorumÜzücü olsa da bu ay tutmuş olması umudumuz olacak canım inşaAllah takip eden aya en kısa zamana
Var gibi predictor ile dene freelly sakın almainşallah tekrarlıycam bakalım yarın başka markayla
Senin çıktı mı sonucun canım. İnşallah değerin senin yüksek gelirŞöyle ben eşim yurtdışında çalışıyor. Üst üste 2 aylık periyotlarda deneyebildik biz. 6 ay birbirimizi görmediğimiz oldu. Bazen 4 ay falan. O yüzden uzun gelmiş olabilir ama fiilen değil :) benim eşimde sperm azlığı hareket azlığı vs gibi sorunlar var. O yüzden bu ay her gün yaptık ve tuttu. En son mayısta bir aradaydık. Sonra ağustos denedik olmadı bu ay oldu.