Spermler yolu bulmuş en azından iyi tarafından bakalım ilk gebeliğimde bende kimyasal geçirdim ondan sonraki ay olmuştum33 dü.
inşallah bakalım.
İnşallah senin değer güzel artar canım. Benim maalesef olmadı.
Kaset testte çıktı. İdrarla yaptım. 1 gün sonra kan verdim 17 çıkmıştı. 48 saat sonra verdim 33 çıktı. Son testin üzerinden 5 gün geçti işte bugün istedi doktorum sonuç bekliyorum yazarım hemen burayaKan da mı çıktııı
Bekliyorum ya çıkmamışSenin çıktı mı sonucun canım. İnşallah değerin senin yüksek gelir
Sonraki ay sağlıklı gebelik oldu mu? Evet tüpler açık, rahim durumu iyi en azından. Oğlumu 2,5 ay önce kaybettim. İlkin kimyasal olması üzdü bu yüzden beniSpermler yolu bulmuş en azından iyi tarafından bakalım ilk gebeliğimde bende kimyasal geçirdim ondan sonraki ay olmuştum
Evet kimyasaldan sonra sağlıklı olduSonraki ay sağlıklı gebelik oldu mu? Evet tüpler açık, rahim durumu iyi en azından. Oğlumu 2,5 ay önce kaybettim. İlkin kimyasal olması üzdü bu yüzden beniama sabır, rabbimin vardır bir bildiği
Dahiliyeye sorarsın homosistein bakabiliyor musunuz diye hayır ders hematoloji bölümüne randevu açmasını istersiniz. Hematoloji bakar ayrıca onların da trombofoli testleri için görüşünü alırsınız iyi olur.Bizim testler genetik bölümünde yapıldı dediğin hangi bölüme gitmem gerekir
Belirti kesinlikle şart değil inşaAllah vardır canımBelirti hissetmeyince sanki olmamış gibi hissediyorum
Bende dün yaptım açıktı rengiii kuzumYaptımdaha bişi yok ama bi tık koyu sanki düne göre sen yaptın mı
bu da çok güvenilir bir marka değil valla yarın bulursam alıcam o markayı yoksa da bununla devamVar gibi predictor ile dene freelly sakın alma
Bu hangi markaydıbu da çok güvenilir bir marka değil valla yarın bulursam alıcam o markayı yoksa da bununla devam
artı trend diye bir marka ve şu an arkadaşıma aldırttım bulamayıp frelly marka almışşşşşBu hangi markaydı
Bende yalancı pozitif çıkarttıartı trend diye bir marka ve şu an arkadaşıma aldırttım bulamayıp frelly marka almışşşşş
Ben azerbaycandayım şuan eşimin yanında. normalde bu saate kadar çıkardı ama çıkmamış işte.Sağlık ocağında mı verdin canım? Senin yüksek gelecek ama testlerden belli zaten.
Offf bu saat olmuş yeni gelebildim evi derle topla ütü derkennnnGünaydınlar kızlar
günaydın canım valla Napayım yeni uyandımsen napıyorsun
Süper her şey yolunda çok şükür ne oldu canım bir sorunun mu varGünaydın herşeye rağmen iyisenin nasıl gidiyor
Eğer yaşadığın yerde mesai sonra bakıyorlarsa şehir hastanesinde tavsiye ederim daha ilgili oluyorlaranladım canım. bakalım randevu bulursam yakına gideceğim
anladım canım gideceğim en kısa zamanda randevu açılınca
canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay olacak
Frelly test beni yalancı pozitifle kandırdı da birazSüper her şey yolunda çok şükür ne oldu canım bir sorunun mu var