Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
33 dü.

inşallah bakalım.

İnşallah senin değer güzel artar canım. Benim maalesef olmadı.
Spermler yolu bulmuş en azından iyi tarafından bakalım ilk gebeliğimde bende kimyasal geçirdim ondan sonraki ay olmuştum

Kan da mı çıktııı
Kaset testte çıktı. İdrarla yaptım. 1 gün sonra kan verdim 17 çıkmıştı. 48 saat sonra verdim 33 çıktı. Son testin üzerinden 5 gün geçti işte bugün istedi doktorum sonuç bekliyorum yazarım hemen buraya

Spermler yolu bulmuş en azından iyi tarafından bakalım ilk gebeliğimde bende kimyasal geçirdim ondan sonraki ay olmuştum
Sonraki ay sağlıklı gebelik oldu mu? Evet tüpler açık, rahim durumu iyi en azından. Oğlumu 2,5 ay önce kaybettim. İlkin kimyasal olması üzdü bu yüzden beni ama sabır, rabbimin vardır bir bildiği

Sonraki ay sağlıklı gebelik oldu mu? Evet tüpler açık, rahim durumu iyi en azından. Oğlumu 2,5 ay önce kaybettim. İlkin kimyasal olması üzdü bu yüzden beni ama sabır, rabbimin vardır bir bildiği
Evet kimyasaldan sonra sağlıklı oldu
Başın sağolsun aylar bizim stresten uzak kalalım yeter

Bizim testler genetik bölümünde yapıldı dediğin hangi bölüme gitmem gerekir
Dahiliyeye sorarsın homosistein bakabiliyor musunuz diye hayır ders hematoloji bölümüne randevu açmasını istersiniz. Hematoloji bakar ayrıca onların da trombofoli testleri için görüşünü alırsınız iyi olur.

Arkadaşım bir gebenin günlüğü diye marka önerdi yanıltmıyormış

anladım canım. bakalım randevu bulursam yakına gideceğim

anladım canım gideceğim en kısa zamanda randevu açılınca

canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah önümüzdeki ay olacak
Eğer yaşadığın yerde mesai sonra bakıyorlarsa şehir hastanesinde tavsiye ederim daha ilgili oluyorlar

`