Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar selam.

Ben de bebiş yapma maceramın ikinci ayındayım. İlk ay olumlu sonuç alamadık. Bakalım bu ay belki güzel şeyler olur.

Enteresan bir şey yaşıyorum, korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlama dönemlerim iyice şaştı. PCOS teşhisi aldım temmuzda ama gerçekten geçen aya kadar döngümün 13-15 gün sıralarında yumurtlarken geçen ay 21. gününde yumurtladım. bu ay da 21-22. günlerde yumurtlama belirtisi hissettim. Anlamadım hiç ne oluyor, korunmayı bırakmak yaramadı galiba

Ovulasyon ile mi takip ettiniz bende 2 aydır düzenli ilişki yaşıyorum yumurtlama daha görmedim yumurta tembelliği var takviye felan önerdi mi doktorunuz

Selam canım aramıza hoşgeldin
umarım kısa zamanda yumurtlama dönemlerin düzene girer PCOS için çok çok endişelenmeye gerek yok hekimin gerekli tavsiyeleri vermiştir zaten
Umarım burası sana şans getirir ve bir an önce pozitifi görürsün

İnşallah iyi sonuçlar alırsın gönlünü ferah tut

Canlarım selam kavuşmamıza az kaldı yine ağrılarla dolu bir haftadan sonra toparlanmaya çalışıyorum güncellemeleri görüyorum hepsini yapacağım sizi de çok özledim ve çok seviyorum inşallah güzel haberler vardır

Sormak istediğim bir şey var, aranızda endometriozis şüphesi olan ya da bu rahatsızlığı geçiren biri var mı ben kendimde galiba bundan şüphelenmeye başladım konuşacak birine ihtiyacım var

İlahii miniğiiim sen çok yaşaa emiiuyu dinlen ayagına kahvaltılar sunumlar iste aşkım
Öyle öyle de sıkıldım ayoll neyse ki beni kaçıran arkadaşlar var burada bunaldımmmm diye ağlayan mesaj atıyorum hemen beni alıp bir yere götürüyorlar inan ayağa gelen kahvlatıdan daha iyi

frelly marka yaptım bende negatif gösteriyor tabi merakımdan seyrelmiş idrarla yapmak zorunda kaldım

Canım çok erken bakmışsın benim de regl 3-4 ekim haftaya pazartesi yada bi ihtimal pazar anca testte gözükür
Benim bu ay bir gün adet oldu ya aceba yerleşme mı diye denemek istedim nasip ya kendime stres verince değişmiyor sonuç Allah nasip ettiyse olur 6 aydır olmuyor hiç bir sorun yokken artık bırakıyorum yani olursa olur olmazsa can sağlığı olsun bı kızım var ona Allah sağlık versin

`