Ah kıyamam kuzummFrelly test beni yalancı pozitifle kandırdı da biraz
Ovulasyon ile mi takip ettiniz bende 2 aydır düzenli ilişki yaşıyorum yumurtlama daha görmedim yumurta tembelliği var takviye felan önerdi mi doktorunuzHanımlar selam.
Ben de bebiş yapma maceramın ikinci ayındayım. İlk ay olumlu sonuç alamadık. Bakalım bu ay belki güzel şeyler olur.
Enteresan bir şey yaşıyorum, korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlama dönemlerim iyice şaştı. PCOS teşhisi aldım temmuzda ama gerçekten geçen aya kadar döngümün 13-15 gün sıralarında yumurtlarken geçen ay 21. gününde yumurtladım. bu ay da 21-22. günlerde yumurtlama belirtisi hissettim. Anlamadım hiç ne oluyor, korunmayı bırakmak yaramadı galiba
Selam canım aramıza hoşgeldinHanımlar selam.
Ben de bebiş yapma maceramın ikinci ayındayım. İlk ay olumlu sonuç alamadık. Bakalım bu ay belki güzel şeyler olur.
Enteresan bir şey yaşıyorum, korunmayı bıraktığımdan beri yumurtlama dönemlerim iyice şaştı. PCOS teşhisi aldım temmuzda ama gerçekten geçen aya kadar döngümün 13-15 gün sıralarında yumurtlarken geçen ay 21. gününde yumurtladım. bu ay da 21-22. günlerde yumurtlama belirtisi hissettim. Anlamadım hiç ne oluyor, korunmayı bırakmak yaramadı galiba
Evet canım olmayabilir doğruher ay yumurtlama olmuyormus dogrumu ?
Aşkım geçmiş olsunKızlar maalesef değerim 10 a düşmüş. Kimyasal gebelik geçiriyorum. Biran önce adet olurum inşallah.
Evet canım olmayabilir doğru
çok üzülürüm ınşallah görürüz.Evet canım olmayabilir doğru
Sağlık olsun hayatım inşallah görürüz ama kadınız robot değilizzz kendinize çok yüklenmeyinçok üzülürüm ınşallah görürüz.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın gönlünü ferah tutKaset testte çıktı. İdrarla yaptım. 1 gün sonra kan verdim 17 çıkmıştı. 48 saat sonra verdim 33 çıktı. Son testin üzerinden 5 gün geçti işte bugün istedi doktorum sonuç bekliyorum yazarım hemen buraya
evet ama hevesımde kursagımda kaldı keske bebegım dursaydıSağlık olsun hayatım inşallah görürüz ama kadınız robot değilizzz kendinize çok yüklenmeyin
Canım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.Senin çıktı mı sonucun canım. İnşallah değerin senin yüksek gelir
Regl 3 4 ekimKaç gün vardı regl ne
Öyle öyle de sıkıldım ayollİlahii miniğiiim sen çok yaşaa emiiuyu dinlen ayagına kahvaltılar sunumlar iste aşkım
Canım çok erken bakmışsın benim de regl 3-4 ekim haftaya pazartesi yada bi ihtimal pazar anca testte gözükürRegl 3 4 ekim
İyi ol ablişimmm çok iyi ollllNiye ayıp olsun kız hem de burdayuvarlanıp gidiyoruz işte döngüden döngüye. Yeni döngüme hazırlanıyorum iyiyim.
Bende bekliyorum sabretmek çok zor ama işteRegl 3 4 ekim
Benim bu ay bir gün adet oldu ya aceba yerleşme mı diye denemek istedim nasip ya kendime stres verince değişmiyor sonuç Allah nasip ettiyse olur 6 aydır olmuyor hiç bir sorun yokken artık bırakıyorum yani olursa olur olmazsa can sağlığı olsun bı kızım var ona Allah sağlık versinCanım çok erken bakmışsın benim de regl 3-4 ekim haftaya pazartesi yada bi ihtimal pazar anca testte gözükür