- Emoji Skoru
- 12.128
- Puanlar
- 408
Canım ben görüyor gibiyim çift çizgi hayırlı olsun inşallahbenimde 27 eylül bat benimde testlerim böyle sizinki hangi marka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben görüyor gibiyim çift çizgi hayırlı olsun inşallahbenimde 27 eylül bat benimde testlerim böyle sizinki hangi marka
Allah hepimizin kucağına bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsinYaaa inşallah dediğiniz gibi olur![]()
Günaydıııntekrar negatif regl olmayı bekliyorum artık
![]()
Aşkoş günaydın ben deGünaydıııntekrar negatif regl olmayı bekliyorum artık
![]()
pembe negatif ama ona baktınız mıCanım ben görüyor gibiyim çift çizgi hayırlı olsun inşallah
Merhaba siz gebe kaldığınız için bana umut oldunuzBenim eşimde de sperm le alakalı baya sorun var. Azlık, yavaşlık, canlı kalma süresi kısa, morfoloji %1 falan. Doktorum takviyeler %1-2 fayda sağlar uğraşmayın ama deneyin dedi. Ekstra bir şey kullanmadı o yüzden ama bu ay gebelik oldu çok şükür. İlerisi için öğreneyim dedim :) Sağlıkla kucağıma alırsam hemen 2. ye niyet inşallah.
Ay evet ama sabah akşam olsa bu defa sperm kalitesi düşmez miEvet burda okuduğum herkes her gün yapmıssende o yoldan devam sabah aksam
Ay evet ama sabah akşam olsa bu defa sperm kalitesi düşmez mi![]()
Merhaba biz proxeed plus kullsnıyorduk. Ama sizin dediğinizi de araştırayım. Teşekkür ederimErxper diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesi ile bir üroloji doktoruna danışın bi araştırın isterseniz.
Hahaha işin espiriisne öyle dedim gün aşırı da bile bazen dayanamıyorum hahshhd
Ya evet planlı olunca böyle insana zul geliyorHahaha işin espiriisne öyle dedim gün aşırı da bile bazen dayanamıyorum hahshhd
Amin canımAllah hepimizin kucağına bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin
Aynı hayatım bildiğin gibiii sabah ev işleriGünaydın canım napıyorsunuz
Amh bakmamış regliyken bakacak sanırım tsh lh prolaktin vb bakmışAMh kaç çıktı canım ?
Aynen canım olabilir bende öyle düşünüyorumBende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demişti![]()
Teşekkür ederim kızlar innovita aldım ben de ay regl biteli bir hafta olacak böyle ay ortasında başlanır dimiCanım genelde laboquick veya innovita alıyor kızlar tydan
Cankm çok stres yaptım yaBebeğim geçmiş olsun
11 gün biraz fazla olmuş dediğin gibi aslında farklı bir hekim görüşü almak iyi olabilir
İstersen gebelik testi yap ama 11 gün gecikmeyle çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
Şahsi fikrim bu esnada bir hekime git doktor randevun gelene kadar başka bir doktorun da görüşüne al şifayı nereden bulacağımız belli olmuyor bazen![]()
Evet doğal yoldan oldu. Bizim süreç karışık. Eşim yurtdışında çalışıyor. 2.5 yıldır deniyoruz ama toplamda anca 1 yıl ya olmuştur ya olmamıştır deneme süreci. 6 ayda bir 4 ayda bir gördüğüm oldu eşimi. Ben bu ay adetim bitti 15 gün boyunca her gün birlikte oldum.Doğal yoldan mı oldu canım ? Ne zamandır deniyorsunuz ?
Toplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.Merhaba siz gebe kaldığınız için bana umut oldunuzsizde hız ve sayı ne kadardı
Siz bu ay her gün yapmıştınız dimi ovüslasyon zamanıToplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.
İnşallah ya çok istiyorum gerçekten bakalım, gynoseed jel de aldım bu ay onu kullanarak deneyeceğizToplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.