- Emoji Skoru
- 292
- Puanlar
- 23
Bugün dpo5 benimde döngülerde en geçmeyen zaman şu dpo saymak yaDpo 6, var mı benimle beraber süreci devam ettiren![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün dpo5 benimde döngülerde en geçmeyen zaman şu dpo saymak yaDpo 6, var mı benimle beraber süreci devam ettiren![]()
Prodoctor iyi diyorlardı diye biliyorum inşallah testler hatalıdır biz gebeyizdirevet işte farklı markalar yalancı pozitifte veriyor diye şikayet çok var umutlanmak istemedim sabah frelly marka negatif ti ilk idrarla yapmıştım
Tabiiki hatta bence tam zamanı reglden 2 3 sonra başlıyor kızların çoğu ama inşallah pik dönemini kaçırmazsın canım döngü gününe göre hesaplayabilirsin aslındaTeşekkür ederim kızlar innovita aldım ben de ay regl biteli bir hafta olacak böyle ay ortasında başlanır dimi
bakalım regl gelmezse yine yaparız yaProdoctor iyi diyorlardı diye biliyorum inşallah testler hatalıdır biz gebeyizdir![]()
Aynı bende öyle oldum bebeğim işte hiç gecikmeyen adet gecikti sonra kiste dönmüş solda pcos var dedi böylelikle öğrendim o yüzden dedim keşke gitseydin diyeCankm çok stres yaptım ya
Bir an önce yeni aya geçseydim süper olacaktı.
Cumaya gideceğim doktora. İnsallah bugün yarın olurum rahatlarım
Al benden de o kadar yumurtlama gelsin diye bekle sonuç öğrenmek için bekle beklemekten stres oluyoruz zatenBugün dpo5 benimde döngülerde en geçmeyen zaman şu dpo saymak ya![]()
Canım sen bu ay hiç regl olmadın dimiAynı bende öyle oldum bebeğim işte hiç gecikmeyen adet gecikti sonra kiste dönmüş solda pcos var dedi böylelikle öğrendim o yüzden dedim keşke gitseydin diye
Siz bu ay her gün yapmıştınız dimi ovüslasyon zamanı
Hayatımda hiç ovulasyon testi yapmadım :) ama regl sonrası 15 gün her gün yaptık.Siz bu ay her gün yapmıştınız dimi ovüslasyon zamanı
Bir de eşim benim ayaklarımdan havaya kaldırdı ve silkelediİnşallah ya çok istiyorum gerçekten bakalım, gynoseed jel de aldım bu ay onu kullanarak deneyeceğiz
Ayyy ikiz üçüz falan mı acabaCanım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.
Aramızda 5 gün var aşkım belki ondandır koyulaşacak ben inanıyorumBenim bugün koyulaşmış senin niye öyle oldu kiii şimdi
Ay inşallahSelametle dön canım.![]()
Hangi şehirdesin balım. Benim doktorum 15 senedir aynı devletteSanırım dün bir patlama yaşadım artık, bastırılmış duygularım gün yüzüne çıktı. Devlet hastanesine mi gidiyorsun? Oradaki doktorlar nasıl acaba? Özele para vermek istemiyorum, dünyanın parasını döktüm bu süreçlerde zaten.
İnşaallah aşkııımAyyyyy az kaldııığğğğğ
Güzel haberler alacağız Allah’ın izniyle balım![]()
Aynı dpo dayız beklenen âdet tarihimiz de aynı bende bugün test yaptım negatif çıktıKızlar günaydındpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test
kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime
![]()
Ya ben burada olabilir mi diye sordum ama şöyle sordum. Ben kaset test ile 2+6 da öğrendim. Kuzenim çok erken öğrendin ikiz olabilir dedi ama burada yok dediler. İkiz çok istiyorum. İnşallah bu artışın kaynağı budur.Ayyy ikiz üçüz falan mı acaba
İstanbuldayım kuzum Anadolu yakasıAramızda 5 gün var aşkım belki ondandır koyulaşacak ben inanıyorumdöngümün 14. Günü bugün uygulama 17/18. Gün gösteriyor
Ay inşallah
Hangi şehirdesin balım. Benim doktorum 15 senedir aynı devlette
Ahshshsh bu ay aynısını yapacağımBir de eşim benim ayaklarımdan havaya kaldırdı ve silkelediSonra sadece bacaklarım değil kalçam da havada kalacak şekilde duvara dayadı.
Ya inşallah ikizdir, tek seferde iki tane harika olurYa ben burada olabilir mi diye sordum ama şöyle sordum. Ben kaset test ile 2+6 da öğrendim. Kuzenim çok erken öğrendin ikiz olabilir dedi ama burada yok dediler. İkiz çok istiyorum. İnşallah bu artışın kaynağı budur.