Belki mevsimsel artık baska bişeye yoramıyorum cok stres yasadım bu ay cidden hayırlısı herşeyin artık ama rahat bıraktım kendşmş burayagirip belirti aramayı ya bıraktım cünkü çok umutlandım bu ay o yüzden daha seyrek girmeye karar verdim sessiz usulca inşallah güzel haberlerle geliriminşallah sende öyle olursun canım
Cumartesi yapmıştım canım böyle az kahverengi koyu leke geldi daha birsey gelmediEn son gebelik testini hangi gün yaptın canım
Sen hep son ilişkiyi baz alarak üstünden 9, 10 gün geçince teste devam ediver. Neler oluyor bizlere bu ay anlamadımCumartesi yapmıştım canım böyle az kahverengi koyu leke geldi daha birsey gelmedi
Ama canım benim regli 11 gün geciktiSen hep son ilişkiyi baz alarak üstünden 9, 10 gün geçince teste devam ediver. Neler oluyor bizlere bu ay anlamadımbakarsın senden bir sürpriz gelir
benim dpo9-10 da negatifti 11-12 de gördüm hatta 11 de bile göremedim sayılır
Ben bu testten aldım siz hangi testle öğrendiniz dpo 11 debenim dpo9-10 da negatifti 11-12 de gördüm hatta 11 de bile göremedim sayılır
bende geçen ay bıraktım korunmayı bu ikinci ayımBen de geçen aydan beri korunmayı bıraktığımızdan beri yani yumurtlama tarihlerim her şeyim şaştı. Yaramadı bana
ya benimde son ilişki 15 eylül 8 ve 10 eylüldeki ilişkiden olmuş olsa şu an çıkardı galiba hatta silik bir testim var elimde de güvenilir değil onu negatif kabul ediyorum bugün yaptım çıkmadı çünküSen hep son ilişkiyi baz alarak üstünden 9, 10 gün geçince teste devam ediver. Neler oluyor bizlere bu ay anlamadımbakarsın senden bir sürpriz gelir
22 snde olmuş gözüküyor canım pikMerhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi
Tesadüften ziyade iyi gitmişler diyelim ve nasip olmuş hayırlı olsun canımCanım bende çok inanmam ama sperm azlığı, hareket azlığı var bizde. Hayatta kalma süresi de çok az. Denedik ve oldu. Belki tesadüf. Ama güzel oldu.
Aramıza hoşgeldinMerhaba beni de ekler misiniz? Sat 8 Eylül bat 8 Ekim yaş 25
Bu ay herkes garip bende de beyaz ince akıntı içinde kahve rengi noktalar başladı belki dikkat etmesem görmezdim . Ben mevsim geçişlerine bağlıyorum1 bucuk senedir evliyim hic böyle olmadı bu ay böyle oldu şaşırdım hayırlısı canım
Aramıza hoşgeldin@doriath görünce ekler canım
HosbuldumAramıza hoşgeldin@doriath görünce ekler canım
Aa adet mi oldun senden umutluydum geçmiş olsun canımKızlar selam. Nasılsınız ben adet olunca morel sıfırdı girmedim hic umarım isteyen bekleyen güzel haberler almıştırben 22 sinde adet oldum bugün akşama doğru kesildi anlamadığım şekilde az az geliyor normal 3 bucuk gün felan sürerdi 4 5 gün hafif hafif biterdi fikri olan varmı
Regl tarihiniz ne zaman bende acaba geç döllenme mi diye düşünüyorumKan testi verseniz bu günlerde çıkar mıydı sizce ben verdim >1,20 bi umut pozitife döner mi dedim de yok herhalde
Canım şöyle , 2 aydır tam ayın 28 inde oluyorum ama öncesinde 1 gün 2 gün önce veya sonra olduğu oluyor sadece geçen ay öyle oldu , açıkçası kanda öyle çıkınca erken gebelik testi de yapmadım bugün falan ama hiç belirtim yok açıkçasıRegl tarihiniz ne zaman bende acaba geç döllenme mi diye düşünüyorum
Benimde 28 inşallah beraber geç döllenmişizdiirCanım şöyle , 2 aydır tam ayın 28 inde oluyorum ama öncesinde 1 gün 2 gün önce veya sonra olduğu oluyor sadece geçen ay öyle oldu , açıkçası kanda öyle çıkınca erken gebelik testi de yapmadım bugün falan ama hiç belirtim yok açıkçası
Ama canım benim regli 11 gün gecikti
Olsa çıkardı eğer yarın gelmezse kan şeklinde bir test daha yaparım
8 ve 10 muhtemelen çıkardı ama ya 15 indeki oldu iseya benimde son ilişki 15 eylül 8 ve 10 eylüldeki ilişkiden olmuş olsa şu an çıkardı galiba hatta silik bir testim var elimde de güvenilir değil onu negatif kabul ediyorum bugün yaptım çıkmadı çünkü
Eli kulağında bence bu gece bile olabilir pik canım.Yarın uygulamaya göre yumurtlama günüm yarın pik görebilirim gibi hissediyorum