Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç benim de hayatımda ilk defa 3 gün sürdü normalde 6-7 gün sürerdi. 4. Gün yıkandım ve bugün kasığımda da inanılmaz batma ağrı oluştu yumurtlama erken mi olacak acaba. Hani psikolojik de değil bende zaten 1.5 yıldır bekliyorum artık ağır psikolojik fönemlerim bile çok geride kaldı.

Evet aynı şey ben bi kaç sayfada adet biter bitmez diye gördüm birisi de yumurtlama günü yazmış yakı aldım da yapacağım

Benim ananem ilk çocuğu a böyle gebe kalmış

Oluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönem
suan bende buna inandiriyorum kendimi bir yanım diyorki boşuna heveslenme yok diğer yanım olmasa neden günüm geçti goguluslerim çok ağrıyor kasıkta belde ağrı var üstelik bat 18 iydi o zamana kadar şiddetli adet sancısı çektim ve çok akıntı oldu şeffaf olarak islaniyordum resmen her defasında oldum bu defa diye koşuyorsun lavaboya bat tarihimin ertesi günü akintida ağrılarda çok çok azaldı offf sanırım yine kendini kadiriyorum

Bende de var biraz test önceki aylardan, bu ay yumurtlama yaklaşınca yapacağım
Aşkım benim damla damla khave rengi kırmızı akıntıyla gelmeye başladı ama minicik.Bir rahatladım.
Ben hiç kullanmadığım için 30 tane alıp 1 ay yapmayı planlıyorum bakalım

Ben de geçen aydan beri korunmayı bıraktığımızdan beri yani yumurtlama tarihlerim her şeyim şaştı. Yaramadı bana

Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ya hanımlar bel boşluğım test yaptığım günden beri ağrıyor ve göğüslerim şiş sert anlamadım ya

Belki mevsimsel artık baska bişeye yoramıyorum cok stres yasadım bu ay cidden hayırlısı herşeyin artık ama rahat bıraktım kendşmş burayagirip belirti aramayı ya bıraktım cünkü çok umutlandım bu ay o yüzden daha seyrek girmeye karar verdim sessiz usulca inşallah güzel haberlerle gelirim inşallah sende öyle olursun canım

Pcos mu var benimde hep böyle ovu

`