Çok ilginç benim de hayatımda ilk defa 3 gün sürdü normalde 6-7 gün sürerdi. 4. Gün yıkandım ve bugün kasığımda da inanılmaz batma ağrı oluştu yumurtlama erken mi olacak acaba. Hani psikolojik de değil bende zaten 1.5 yıldır bekliyorum artık ağır psikolojik fönemlerim bile çok geride kaldı.Kızlar selam. Nasılsınız ben adet olunca morel sıfırdı girmedim hic umarım isteyen bekleyen güzel haberler almıştırben 22 sinde adet oldum bugün akşama doğru kesildi anlamadığım şekilde az az geliyor normal 3 bucuk gün felan sürerdi 4 5 gün hafif hafif biterdi fikri olan varmı
Oyy Allah’ım kolaylıklar versin ve dilerim en kısa zamanda kurulur düzeniniz15 yıldır evliyim böyleydi artık bir düzen kurana kadar böyle ..evet çok zor inanın yoruldum …çok sağol tatlım
Teşekkür ederim çokOlmuş dün yükselmiş bugün olmuştur
Evet aynı şey ben bi kaç sayfada adet biter bitmez diye gördüm birisi de yumurtlama günü yazmış yakı aldım da yapacağımaynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama adete göre yapmıyorlar burda belin tam çukur olan yerine yakı yapıştırıyorlar belli bir süre duruyor ben yaptırmadım tabi ama yapılırken gördüm nenem yapardı
Benim ananem ilk çocuğu a böyle gebe kalmışaynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama adete göre yapmıyorlar burda belin tam çukur olan yerine yakı yapıştırıyorlar belli bir süre duruyor ben yaptırmadım tabi ama yapılırken gördüm nenem yapardı
suan bende buna inandiriyorum kendimi bir yanım diyorki boşuna heveslenme yok diğer yanım olmasa neden günüm geçti goguluslerim çok ağrıyor kasıkta belde ağrı var üstelik bat 18 iydi o zamana kadar şiddetli adet sancısı çektim ve çok akıntı oldu şeffaf olarak islaniyordum resmen her defasında oldum bu defa diye koşuyorsun lavaboya bat tarihimin ertesi günü akintida ağrılarda çok çok azaldı offf sanırım yine kendini kadiriyorumOluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönem
Vücut çok etkileniyor stresten kuzum. Ben 2 senedir içindeyim yani artık herşeyi çözmüş durumdayımsana stres yapma demiycem öyle elde olan bişey değil valla en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah
Aşkım benim damla damla khave rengi kırmızı akıntıyla gelmeye başladı ama minicik.Bir rahatladım.Bende de var biraz test önceki aylardan, bu ay yumurtlama yaklaşınca yapacağım
Ben de geçen aydan beri korunmayı bıraktığımızdan beri yani yumurtlama tarihlerim her şeyim şaştı. Yaramadı banabenimde öyle oldu hatta evliliğimin ilk yılları saatini bile şaşmazdı şimdi benimde bi 29 bi 33 belli olmıyor hiç bu arada erken gebelik yaptım negatiffff akşamki idrarla ne kadar doğru bilmiyorum ama silik çizgi yok bu sefer
Belki mevsimsel artık baska bişeye yoramıyorum cok stres yasadım bu ay cidden hayırlısı herşeyin artık ama rahat bıraktım kendşmş burayagirip belirti aramayı ya bıraktım cünkü çok umutlandım bu ay o yüzden daha seyrek girmeye karar verdim sessiz usulca inşallah güzel haberlerle gelirimÇok ilginç benim de hayatımda ilk defa 3 gün sürdü normalde 6-7 gün sürerdi. 4. Gün yıkandım ve bugün kasığımda da inanılmaz batma ağrı oluştu yumurtlama erken mi olacak acaba. Hani psikolojik de değil bende zaten 1.5 yıldır bekliyorum artık ağır psikolojik fönemlerim bile çok geride kaldı.
Pcos mu var benimde hep böyle ovuMerhaba. Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar? Dün sol kasığımda yumurtlama sancısı da yaşadım ama burda gördüğüm testlerde kopkoyu olanları gördüğümden emin olamıyorum benim ki pik mi diye. Anlayan biri bakabilir mi
dpo11 de 9-10 da nwgatiftiCanım senin testte ne zaman çıkmıştı
benim dpo9-10 da negatifti 11-12 de gördüm hatta 11 de bile göremedim sayılırYaaa bana umut verdiniz çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdirşuan dpo 9 dayım testim negatif biraz o üzdü beni bilemiyorum
dpo 12 demi gördünüz pozitifibenim dpo9-10 da negatifti 11-12 de gördüm hatta 11 de bile göremedim sayılır
testiniz varsa atar mısın ilk nasıl göründübenim dpo9-10 da negatifti 11-12 de gördüm hatta 11 de bile göremedim sayılır
Yok hayır benimki hep böyle değildi zaten bunlar aynı günün testleri saatleri farklı günde 1 yapıyordum 21 de yaptığım test koyu çıkınca sayıyı arttırdımPcos mu var benimde hep böyle ovu
Kan testi verseniz bu günlerde çıkar mıydı sizce ben verdim >1,20 bi umut pozitife döner mi dedim de yok herhaldedpo11 de 9-10 da nwgatifti
İnşaallah az kaldı inanıyorumÖnceden belirti yok diye sızlanırdın şimdi var diyeuzan dinlen bolca aşkıım yapacak bir şey yok inşallah bu süreçler geçer prime döneme geçersin aşkıım
Sağolasın canım benimhepimiz mutlu olalım ve mutluluklarımıza şahit olalım inşaAllah güzel mesajın mutlu etti bak beni öperim önemseyen güzel kalbinden