Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızı 28 Ağustos'ta oglanida 1 Ekim'de ogrenmstim olursa yine belki aynı zamanlarda hamile kalirim

Benım de bırı 3 bırı de bugun 7 yasına girdi. Ya vucut o kadar degısıyor kı bilemiyoruz ki neden oluyor. Doktorlar bile emin olamıyorlar.

Kızı 28 Ağustos'ta oglanida 1 Ekim'de ogrenmstim olursa yine belki aynı zamanlarda hamile kalirim
Ben cok kolay hamıle kalıyordum.Doktora enfeksıyon ıcın cok gıderdım evlılıgın ılk yılında. Her gıttıgımde de cok cabuk hamıle kalırsın sen derdi. Zaten 2. Suprız olmustu yıne.Bu 3.de suprız oldu ama hıc aklımın ucundan bile gecmedı kı dıs gebelıkmıs. Ben de haftaya genel kontrol ıcın özel doktoruma gıdecegım. Bakalım o bır baksın. Enfeksiyon gevırmeye cok yatkınım oyle bır zamana mı denk geldi yoksa 3 yılda baska seyler mı oldu kafamda sorular.

Merhabalar, dpo 8deyim dayanamadım test yaptım. Ben mi hayali çizgi görüyorum bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5099.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_5096.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 54
Bendede kızıma hamileyken başladı mantar mi enfeksiyon mu ne ilacla tedavi oldum sonra ara ara doğum dan sonrada senede 1 kere falan olurdum fitille geçer 1 2 sene giderdi geçenlerde bendede kaşıntı başladı ama kendiliğinden yok oldu

Merhabalar, dpo 8deyim dayanamadım test yaptım. Ben mi hayali çizgi görüyorum bakar mısınız
Var ikinci çizgi var ama çok uzak yerde konumu birde erken gebelik dene kuzum ilk idrarla yaptıysan ve 5 dk çıktıysa pozitiftir inşallah

Benım de bırı 3 bırı de bugun 7 yasına girdi. Ya vucut o kadar degısıyor kı bilemiyoruz ki neden oluyor. Doktorlar bile emin olamıyorlar.
Allah evlatlarını sana bağışlasın yavrum iyiki doğmuş kuzucugun da

Var ikinci çizgi var ama çok uzak yerde konumu birde erken gebelik dene kuzum ilk idrarla yaptıysan ve 5 dk çıktıysa pozitiftir inşallah
İlk idrarla yaptım bugün, belirtilerim de var, inşallah test bitti bugün de eczaneler kapalıymış, nöbetçi eczaneye gidebilirsem yarın sabah erken test ile yapacağım. Off inşallah bakalım

İlk idrarla yaptım bugün, belirtilerim de var, inşallah test bitti bugün de eczaneler kapalıymış, nöbetçi eczaneye gidebilirsem yarın sabah erken test ile yapacağım. Off inşallah bakalım
Yarına güzel haberlerle başlarız inşallah

Bende geldiim Sat 12 Temmuz Bat 8 Ağustos Yaş 26 tablo yapıcaksanız

Bende geldiim Sat 12 Temmuz Bat 8 Ağustos Yaş 26 tablo yapıcaksanız
Tablo yapmasak gelmicen mi kız ayarlicam bir şekilde kuzum su durumum netlessin ilgilencem hayırlı olsun bu ay senin için

Tablo yapmasak gelmicen mi kız ayarlicam bir şekilde kuzum su durumum netlessin ilgilencem hayırlı olsun bu ay senin için
Ay yok tarihleri yazdım ya o yüzden dedim senin durumlarınıda okudum canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin önümüzdeki aylarda

Herkese selamlar 1 temmuz gece 11 de ovitrel vuruldum 3 temmuz da aşılama yaptık.bugun asilamnin 12. Çatlatma in 14. Günü evde freelly marka test yaptım pozitif kan vermeye gittik hemen 0.31 cikti sok olduk yükselmesi mumkunmuu

Eklentiler

• IMG20260715140846.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 53
Ay yok tarihleri yazdım ya o yüzden dedim senin durumlarınıda okudum canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin önümüzdeki aylarda
Amin canım inşallah cümlemize

Hergun yeni birşeyler duyup görüyorum ya bir yaşıma daha girdim inşallah yükselir kuzum 2 gün sonra tekrar idrar kan testi ver belli olmaz bu işler koyulasmayi takip et gebelik testinde

2 gün sonra mutlaka testi tekrarlayın kanda 0.31 olup idrarda bu kadar belli çizgi çıkmasına şaşırdım açıkçası yükselesedebilir bence yerleşmeye yeni başlamıştır

`