Kızı 28 Ağustos'ta oglanida 1 Ekim'de ogrenmstim olursa yine belki aynı zamanlarda hamile kalirimYok canım parca sanmam kaldıgını. Ama bundan sonra her seyıne baktırırsın ve kısa zaman sonra saglıklı bır hamılelık yasayacaksın inşallah canım.2 cocugun varmıs Cocukların kac yaslarındalar?
Benım de bırı 3 bırı de bugun 7 yasına girdi. Ya vucut o kadar degısıyor kı bilemiyoruz ki neden oluyor. Doktorlar bile emin olamıyorlar.Oğlum 12 kızım 7 yaşında şükür şimdi işte bu da kimyasalsa cam ve sakura Hastanesi'nde bir doktor baktım tıbbi genetik için belki diyorum sigaraya başladım 4 senedir pıhtılaşma yakınlığın mi başladı bu zamana kadar kan değerlerin iyiydi ama bu başka boyut galiba bir arastirilsin bakalim
Ben cok kolay hamıle kalıyordum.Doktora enfeksıyon ıcın cok gıderdım evlılıgın ılk yılında. Her gıttıgımde de cok cabuk hamıle kalırsın sen derdi. Zaten 2. Suprız olmustu yıne.Bu 3.de suprız oldu ama hıc aklımın ucundan bile gecmedı kı dıs gebelıkmıs. Ben de haftaya genel kontrol ıcın özel doktoruma gıdecegım. Bakalım o bır baksın. Enfeksiyon gevırmeye cok yatkınım oyle bır zamana mı denk geldi yoksa 3 yılda baska seyler mı oldu kafamda sorular.Kızı 28 Ağustos'ta oglanida 1 Ekim'de ogrenmstim olursa yine belki aynı zamanlarda hamile kalirim
Bendede kızıma hamileyken başladı mantar mi enfeksiyon mu ne ilacla tedavi oldum sonra ara ara doğum dan sonrada senede 1 kere falan olurdum fitille geçer 1 2 sene giderdi geçenlerde bendede kaşıntı başladı ama kendiliğinden yok olduBen cok kolay hamıle kalıyordum.Doktora enfeksıyon ıcın cok gıderdım evlılıgın ılk yılında. Her gıttıgımde de cok cabuk hamıle kalırsın sen derdi. Zaten 2. Suprız olmustu yıne.Bu 3.de suprız oldu ama hıc aklımın ucundan bile gecmedı kı dıs gebelıkmıs. Ben de haftaya genel kontrol ıcın özel doktoruma gıdecegım. Bakalım o bır baksın. Enfeksiyon gevırmeye cok yatkınım oyle bır zamana mı denk geldi yoksa 3 yılda baska seyler mı oldu kafamda sorular.
Var ikinci çizgi var ama çok uzak yerde konumu birde erken gebelik dene kuzum ilk idrarla yaptıysan ve 5 dk çıktıysa pozitiftir inşallahMerhabalar, dpo 8deyim dayanamadım test yaptım. Ben mi hayali çizgi görüyorum bakar mısınız
Allah evlatlarını sana bağışlasın yavrum iyiki doğmuş kuzucugun daBenım de bırı 3 bırı de bugun 7 yasına girdi. Ya vucut o kadar degısıyor kı bilemiyoruz ki neden oluyor. Doktorlar bile emin olamıyorlar.
İlk idrarla yaptım bugün, belirtilerim de var, inşallah test bitti bugün de eczaneler kapalıymış, nöbetçi eczaneye gidebilirsem yarın sabah erken test ile yapacağım. Off inşallah bakalımVar ikinci çizgi var ama çok uzak yerde konumu birde erken gebelik dene kuzum ilk idrarla yaptıysan ve 5 dk çıktıysa pozitiftir inşallah
Tüp bebek değil yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi. 1 yıldan fazla zamandır istiyorduk olmadı.Sizin ilk tüp bebek olmasında ki sebep neydi sebepsiz mi
Yarına güzel haberlerle başlarız inşallahİlk idrarla yaptım bugün, belirtilerim de var, inşallah test bitti bugün de eczaneler kapalıymış, nöbetçi eczaneye gidebilirsem yarın sabah erken test ile yapacağım. Off inşallah bakalım
Sağlıkla kolaylıkla en güzel zamanda gelsin kuzucuklar. Onlar için ne acılar çekip ne badireler atlatıyoruz.Evet ben de oyle dusunuyorum o yaralar varken ıcınde bebek buyumuse ıcım degısık oluyor
İnşallah bu gece de şehir dışına çıkıyoruz nasıl yapcam ne yapcam bakalım :))Yarına güzel haberlerle başlarız inşallah
Dikkat et kuzzum varmış gibi çok gezme yerlessinİnşallah bu gece de şehir dışına çıkıyoruz nasıl yapcam ne yapcam bakalım :))
Tablo yapmasak gelmicen mi kızBende geldiimSat 12 Temmuz Bat 8 Ağustos Yaş 26 tablo yapıcaksanız
Ay yok tarihleri yazdım ya o yüzden dedimTablo yapmasak gelmicen mi kızayarlicam bir şekilde kuzum su durumum netlessin ilgilencem hayırlı olsun bu ay senin için
Amin canım inşallah cümlemizeAy yok tarihleri yazdım ya o yüzden dedimsenin durumlarınıda okudum canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin önümüzdeki aylarda
Hergun yeni birşeyler duyup görüyorum ya bir yaşıma daha girdim inşallah yükselir kuzum 2 gün sonra tekrar idrar kan testi ver belli olmaz bu işler koyulasmayi takip et gebelik testindeHerkese selamlar 1 temmuz gece 11 de ovitrel vuruldum 3 temmuz da aşılama yaptık.bugun asilamnin 12. Çatlatma in 14. Günü evde freelly marka test yaptım pozitif kan vermeye gittik hemen 0.31 cikti sok olduk yükselmesi mumkunmuu
2 gün sonra mutlaka testi tekrarlayın kanda 0.31 olup idrarda bu kadar belli çizgi çıkmasına şaşırdım açıkçası yükselesedebilir bence yerleşmeye yeni başlamıştırHerkese selamlar 1 temmuz gece 11 de ovitrel vuruldum 3 temmuz da aşılama yaptık.bugun asilamnin 12. Çatlatma in 14. Günü evde freelly marka test yaptım pozitif kan vermeye gittik hemen 0.31 cikti sok olduk yükselmesi mumkunmuu