Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Listeye beni de yazın 3 gün sonra pik bekliyorum Eylülde pozitif hissediyorum demiştin bakalım hangi ayın başlığına çıkacak benim tayin @eses_35

Listeye beni de yazın 3 gün sonra pik bekliyorum Eylülde pozitif hissediyorum demiştin bakalım hangi ayın başlığına çıkacak benim tayin @eses_35
Allah'ın izniyle atanacaksin

Kendime geleyim su tabloyu halletcem galiba uzun süre buralardayım

Teşekkürler canım yeni okudum son durumun ne geçmiş olsun
İnan şuan kimse bilmiyor doktorda şaşkın bendede ufak bir sınıf kriziyle antidepresan hissi var gibi hissediyorum yapabilecek birşey yoksa akışta kalmaya devam edicem burası bana iyi geliyor

İnan şuan kimse bilmiyor doktorda şaşkın bendede ufak bir sınıf kriziyle antidepresan hissi var gibi hissediyorum yapabilecek birşey yoksa akışta kalmaya devam edicem burası bana iyi geliyor
Betan yüksek çıkmış gebelik var işte neyine şaşırıyor ki doktor anlamadım benim beta resmen 0.0 çıkmıştı

Bosverme evresinde gibi hissediyorum ben kendimi yerlere de atsam boş herşey olacağına varacak bekleyip gorucez bel.agrim var bugün gebe.olmadigim.icin hareketlendim 1 haftadır birşey yapmıyordum iyi geldi temizlik yapmak deşarj oldum

Betan yüksek çıkmış gebelik var işte neyine şaşırıyor ki doktor anlamadım benim beta resmen 0.0 çıkmıştı
Bazı insanlar vardır ya asko hani gökten birşey yağda misali hehhh işte o benim herkese piyango vurur bana Kaya

Bazı insanlar vardır ya asko hani gökten birşey yağda misali hehhh işte o benim herkese piyango vurur bana Kaya
Aa canım bekle biraz ya betan çıkmış zamanla yükselir yada düşer acele mi ettin acaba regl ne alemde

Aa canım bekle biraz ya betan çıkmış zamanla yükselir yada düşer acele mi ettin acaba regl ne alemde
Hicbirsey yok hicbirsey ne gebeliğe dair ne adete dair sadece bugün islemdim biraz belim.agriuor hastaneye giderken sıkıntıdan midem bulandı onun dışında 2 haftadır sürekli cisim geliyor 10 dk bir 15 dk bir

Hicbirsey yok hicbirsey ne gebeliğe dair ne adete dair sadece bugün islemdim biraz belim.agriuor hastaneye giderken sıkıntıdan midem bulandı onun dışında 2 haftadır sürekli cisim geliyor 10 dk bir 15 dk bir
Ya sen bir doktora görün canım betan çıkmış benim gibi 0,0 çıkmamış

Benide yazar mısınızzz bat 9 dpo 6 bir kaybım var 16 haftamda suyum geldi enfeksiyondan erken dogumla kayıp yaşadım. Aradan 5 ay geçti denemede 4.ayım diyebiliriz bu ay fertility jel ile bi deneme yaptım hayırlısı inşallah

Geçmiş olsun bu jel ne işe yarıyor çok duydum da

Basın sağolsun kuzum benimde şimdi ne sağlıklı ne sağlıksız diyebileceğim bir evrede gebelik muallaktayim ama en kısa zamanda bakicam su liste işine olurmu onun dışında devam edelim birbirimize iyi gelmeye

Geçmiş olsun bu jel ne işe yarıyor çok duydum da
Çok sagolun jel oradaki ph degerini koruyor, kaygan yapıyı oluşturup spermin kolay ilerlemesini saglıyor tabi öncelikle herşey Allahtan bende duymıştum ve kaşıntı vs yapıyor dediler ama inanın bana çok iyi geldi çünkü kafamız biraz yogun oldugu için o anda afedersiniz çok verimli olmuyor kuruluk vs olabiliyor ama bu jel o anlamda çok iyi geldi gebelik anlamında iyi geldimi haftaya görecegiz inşallah buraya yazmak isterim işe yaradı diye de herkes kullansın herkese nasip olsunnn

Aminnn allah razı olsun, sizinde aynı şekilde okudum tüm yazılarınızı sor bir süreçten geçiyoruz bende mayıs ayında emin olmamakla birlikte bi kimyasal geçirdim sanırım ama betam 5ti sonradan düştügü için doktor kimyasaldır dedi gecikmede yaşamıştım adette sonra pıhtılı şekilde kanamam başladı o ay fazla kanama yaşadım. Rabbim tez vakitte hepimizin gönlüne göre versin

Dış gebelik sonrası gebe kalan var mı aramızda. 2 doz Metotreksat oldum. Doktorların da ne dediği belli değil biri 3 ay dolmuş yeter diyor biri 6 ayı kesin bekle diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

`