- Emoji Skoru
- 44
- Puanlar
- 13
Geçmiş olsun sizleredeDış gebelik sonrası gebe kalan var mı aramızda. 2 doz Metotreksat oldum. Doktorların da ne dediği belli değil biri 3 ay dolmuş yeter diyor biri 6 ayı kesin bekle diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Teşekkür ederim 3. Ay doldu bat a 1 hafta kaldı sonrası da yapılması gereken diş işlemlerim var bu süreçte onları yaptırıp beslenme ve spor düzeni oluşturayım bari. Başka türlü zaman geçmiyor.Geçmiş olsun sizleredeonunla ilgilibi bilgim yok ama 6 ay diye duymuştum direkt tüplerle alakalı oldugu için
İnanın aynı duyguları paylaşıyoruz. Kayıptan önce böyle degildim kayıptan sonra bi boşlukki sadece o haber doldurur gibi sizi çok iyi anlıyorum bencede bu süreçte en azından kendinize yogunlaşın ama yinede rahim tüpler vs iyiyse doktor korunmayın derse süreci kısaltabilirsinizTeşekkür ederim 3. Ay doldu bat a 1 hafta kaldı sonrası da yapılması gereken diş işlemlerim var bu süreçte onları yaptırıp beslenme ve spor düzeni oluşturayım bari. Başka türlü zaman geçmiyor.Artık çok istiyorum her hamileye her anneye içim gidiyor
1,5 yıl sonra tedaviyle gelmişti dış gebelik olunca ne kadar üzüldüm ağladım. Sonra bunda da vardır bir hayır dedim. Onun gelişi için hazırlık yapmak bile mutlu hissetmeye yetiyor birde dünyaya getirsem ne kadar mutlu olabileceğimi düşünemiyorum. 28 Eylül evlilik yıl dönümümüz. O tarihlerde hamile olduğumu öğrenmeyi eşime sürpriz yapmayı çok istiyorum.İnanın aynı duyguları paylaşıyoruz. Kayıptan önce böyle degildim kayıptan sonra bi boşlukki sadece o haber doldurur gibi sizi çok iyi anlıyorum bencede bu süreçte en azından kendinize yogunlaşın ama yinede rahim tüpler vs iyiyse doktor korunmayın derse süreci kısaltabilirsiniz
Normal de iğne olunca en en az 3 ay beklemek lazımmıs. Kanser ıgnesı oldugu ıcın dırek karacıger ve böbreklerde birikiyormus. Onu atması zaman alıyormus. Yaşınız kac bilmiyorum ama eger yasımız kucukse 2 doz da olmuşsunuz 6 ay beklemek en dogrusu gibi.Dış gebelik sonrası gebe kalan var mı aramızda. 2 doz Metotreksat oldum. Doktorların da ne dediği belli değil biri 3 ay dolmuş yeter diyor biri 6 ayı kesin bekle diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
26 yaşındayım. Karaciğer enzimlerim hep normal çıkıyor ama dediğiniz gibi riske de atmak istemiyorum. Ama bir yandan da yine olmaz da çok zaman geçerse diyorum. Zaten istediğim gibi giderse 5 ay kesin geçmiş olacak.Normal de iğne olunca en en az 3 ay beklemek lazımmıs. Kanser ıgnesı oldugu ıcın dırek karacıger ve böbreklerde birikiyormus. Onu atması zaman alıyormus. Yaşınız kac bilmiyorum ama eger yasımız kucukse 2 doz da olmuşsunuz 6 ay beklemek en dogrusu gibi.
Tek doz mtx sonrası en az 3 ay iki doz mtx sonrası en az 6 ay. Çok araştırdım ben bunu yabancı kaynaklardanDış gebelik sonrası gebe kalan var mı aramızda. 2 doz Metotreksat oldum. Doktorların da ne dediği belli değil biri 3 ay dolmuş yeter diyor biri 6 ayı kesin bekle diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Yasin kucuk canim. Ama zaten 3 ay gecmıs sanırım. Sen de olmadı 1 ay daha beklersin oyle boyle 5 aya kadar gecmıs olur. Sonra denersin. 6 aydan fazla da bekleme zaman kaybı olur fazlası. Benim amelıyat oldugu ıcın 3 ay beklemem yeterlı hatta 1 adet sonrası basla diyende var ama ben vucut ve psikolojikmen cok erkene hazır degılım. Ben baslamadan sogan kuru falan yaparım enfeksıyon olabiliyorum kist vs temizlemiş olur.26 yaşındayım. Karaciğer enzimlerim hep normal çıkıyor ama dediğiniz gibi riske de atmak istemiyorum. Ama bir yandan da yine olmaz da çok zaman geçerse diyorum. Zaten istediğim gibi giderse 5 ay kesin geçmiş olacak.
Size de çok geçmiş olsun. Evet bnde öyle düşünüyorum yumurta takibi yapacağım ama doktorum yine de sağdan gelen yumurtayı da sol tüp yakalayabilir yani olacağın önüne geçilemiyor dedi. Tedbir bizden taktir allahtan.Tek doz mtx sonrası en az 3 ay iki doz mtx sonrası en az 6 ay. Çok araştırdım ben bunu yabancı kaynaklardanben tek doz sonrası 1 seneye yakın korundum Hsg sonrası hamile kaldım ama malesef yine sağ tüpten dış gebelik oldu.. bence 6-8 ay korunun sonra Hsg çekilip yumırta takibi yapın dış gebelik geçirdiğiniz tarafı es geçmek için
1 adetle de vücut kendini toplarlayabiliyor mu ki yara sonuçta. Zaten psikolojik olarak da toparlanmak zorYasin kucuk canim. Ama zaten 3 ay gecmıs sanırım. Sen de olmadı 1 ay daha beklersin oyle boyle 5 aya kadar gecmıs olur. Sonra denersin. 6 aydan fazla da bekleme zaman kaybı olur fazlası. Benim amelıyat oldugu ıcın 3 ay beklemem yeterlı hatta 1 adet sonrası basla diyende var ama ben vucut ve psikolojikmen cok erkene hazır degılım. Ben baslamadan sogan kuru falan yaparım enfeksıyon olabiliyorum kist vs temizlemiş olur.
Sizin ilk tüp bebek olmasında ki sebep neydi sebepsiz mi1 adetle de vücut kendini toplarlayabiliyor mu ki yara sonuçta. Zaten psikolojik olarak da toparlanmak zorsoğan kürü de denedim ama tedavi ile aynı zamanda olmaz diye bıraktım. Herşey gönlünüzce olsun
Amentü billahi her şey Allahtan zaten tedbir için elimizden geleni yapacağızSize de çok geçmiş olsun. Evet bnde öyle düşünüyorum yumurta takibi yapacağım ama doktorum yine de sağdan gelen yumurtayı da sol tüp yakalayabilir yani olacağın önüne geçilemiyor dedi. Tedbir bizden taktir allahtan.
Evet ben de oyle dusunuyorum o yaralar varken ıcınde bebek buyumuse ıcım degısık oluyor1 adetle de vücut kendini toplarlayabiliyor mu ki yara sonuçta. Zaten psikolojik olarak da toparlanmak zorsoğan kürü de denedim ama tedavi ile aynı zamanda olmaz diye bıraktım. Herşey gönlünüzce olsun
@eses_35 canım nasılsın? Var mı bir gelısme.
Canım öncekinden kalan bir sey mı acaba ya. Benim de adet ılk defa hıc belirtı vermeden oldu. Normal de gogusler şiş olurdu agrı vs hıc olmadı sadece 2 gun bel agrısı oldu bır baktım olmusum şaşırdım baya 40 gun dolduktan sonra bekliyordum cunku. Belki senin de o sekılde 1 2 gune baslar kanama. Ay bır dr bakarsın yarın Bthcg atağa gecmıs ya hakkında hayırlısıYK valla kuzum aynı ne belırtı var adet olmaya ne gebeliğeebru gundesın şarkısı aklıma gelıyor sımdılık araftayım yastayım
Keşke atağa geçse emin ol burası bayram yeri olurCanım öncekinden kalan bir sey mı acaba ya. Benim de adet ılk defa hıc belirtı vermeden oldu. Normal de gogusler şiş olurdu agrı vs hıc olmadı sadece 2 gun bel agrısı oldu bır baktım olmusum şaşırdım baya 40 gun dolduktan sonra bekliyordum cunku. Belki senin de o sekılde 1 2 gune baslar kanama. Ay bır dr bakarsın yarın Bthcg atağa gecmıs ya hakkında hayırlısı
Yok canım parca sanmam kaldıgını. Ama bundan sonra her seyıne baktırırsın ve kısa zaman sonra saglıklı bır hamılelık yasayacaksın inşallah canım.2 cocugun varmıs Cocukların kac yaslarındalar?Keşke atağa geçse emin ol burası bayram yeri olurparça kalsa kürtajdan sonra ilk reglimi olurmuydum onu düşünüyorum 33 gün regli oldum 2. Ay olmadım. Betada yukselmis kürtajdan sonra 19 a düşmüştü 13. Gun parça mi değeri yüksektir hiç bilmiyorum ki gerçekten far görmüş tavşan gbi saskinim hadi parça kaldı diyelim kaldığını gösteren bir belirti de yok yani ara ara kanamalarım olmadı ağrım sızım yok kötü koku yok hani enfeksiyona dair genelde öyle şey olmuş ateşin hiç çıkmadı
Oğlum 12 kızım 7 yaşında şükür şimdi işte bu da kimyasalsa cam ve sakura Hastanesi'nde bir doktor baktım tıbbi genetik için belki diyorum sigaraya başladım 4 senedir pıhtılaşma yakınlığın mi başladı bu zamana kadar kan değerlerin iyiydi ama bu başka boyut galiba bir arastirilsin bakalimYok canım parca sanmam kaldıgını. Ama bundan sonra her seyıne baktırırsın ve kısa zaman sonra saglıklı bır hamılelık yasayacaksın inşallah canım.2 cocugun varmıs Cocukların kac yaslarındalar?
6 gün sonra kendi doktoruma gorunucem benim için onun soyledikleri yapacakları daha önemli histeroskopi mi ne varmış belki onla varsa parça alır yapışıklık olduysa bakar genelde o islemdenn sonra çoğu kadın gebelik yasamisYok canım parca sanmam kaldıgını. Ama bundan sonra her seyıne baktırırsın ve kısa zaman sonra saglıklı bır hamılelık yasayacaksın inşallah canım.2 cocugun varmıs Cocukların kac yaslarındalar?