Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamıyorum. Teşekkür ederim desteğiniz için 🤲 adet olmayı bekliyorum, bu süreye kadar bir süre hiç bişey düşünmek istemiyorum. Umarım herkes muradına erer. Sizlere güzel haberle dönerim. Rabbim hepimize sabır versin.

Kızlar günaydın 🌸 dpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test😥 kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime 🙏
Aşkıım neden erken yaptın 😶‍🌫🥺buraya atınca görüntü kalitesi daha da düşüyor. Sen gözle görünür bir şey görüyor musun🥲🫂döner canım tabii bir iki güncük daha bekleeyelim beraber yaparız🫂💐

Kızlar günaydın 🌸 dpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test😥 kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime 🙏
Sanırım sizinle aynı günlerde beklemelerdeyiz.
Benim de BAT 28 Eylül
14 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 15inde çatladığımı varsayarsam DPO8'deyim.
Gemini ile yazışıyorum da çok erken bir şey hissetmek için, daha kana beta salgılanmıyor bile diyor. Minimum 25 Eylül günü vucutta bişi hissedebilirsin ve 27sinde kanda belli olur diyor

Erxper diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesi ile bir üroloji doktoruna danışın bi araştırın isterseniz.
Benim eşimde de sperm le alakalı baya sorun var. Azlık, yavaşlık, canlı kalma süresi kısa, morfoloji %1 falan. Doktorum takviyeler %1-2 fayda sağlar uğraşmayın ama deneyin dedi. Ekstra bir şey kullanmadı o yüzden ama bu ay gebelik oldu çok şükür. İlerisi için öğreneyim dedim :) Sağlıkla kucağıma alırsam hemen 2. ye niyet inşallah.

Benim de BAT 28 Eylül
Gemini ile yazışıyorum da çok erken bir şey hissetmek için, daha kana beta salgılanmıyor bile diyor. Minimum 25 Eylül günü vucutta bişi hissedebilirsin ve 27sinde kanda belli olur diyor
Canım bende o yüzden beklemedeyim benim batımda 28.Testi de 25 inde yapmayı düşünüyorum yani cuma günü

Kızlar Günaydın moralim iyice bozulmaya başlıyor
11. Gün gecikme doktoruma perşembe giderim dedim bu hafta full dolu ya doktorumla aramdan baya mesafe var üstelik, araçla bir saatten fazla araçsız 2 saatten fazla.
Bende yaşadıklarımdan ötürü açıkçası başka bir kadın doğumcuya gidip kafamı karıştırmak istemiyorum, mesaj attım doktoruma hocam beni aradan alabilir misiniz diye ?

Ben hayatımda ilk kez böyle bisey yaşıyorum 11 gün gecikme
Sizce bir gebelik daha yapayım mı acaba diyorum aşırı gebelik belirtileri hissettim ondan mı gecikti bu kadar ya.
Resmen tüm belirtileri yaşadım
Bende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demişti🫣

Canım bende o yüzden beklemedeyim benim batımda 28.Testi de 25 inde yapmayı düşünüyorum yani cuma günü
Cuma beraber yapalım cumartesi regl günüm . Bugün Awox yaptım negatif biliyorum yok ama yapıcam ya cuma da 🤣

Cuma beraber yapalım cumartesi regl günüm . Bugün Awox yaptım negatif biliyorum yok ama yapıcam ya cuma da 🤣
Hunililerin arasına hoşgeldin aşkııım🤣💃Haaay haaay memnuniyetlee🙋‍♀️testler bizden korksun😎

Bende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demisti
Yaa bu kadar gecikme stresten olabilirmi ya😔
Benimde gecikmenin 6 . Günü korkudan kan vermeye gitmiyorum negatif çıkacak diye

Yaa bu kadar gecikme stresten olabilirmi ya😔
Benimde gecikmenin 6 . Günü korkudan kan vermeye gitmiyorum negatif çıkacak diye
Oluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönem

Kizlar ben yine evde test yapmaya karar verdim bu kaçıncı artık bilmiyorum çünkü eğer kan veripte negatif gelirse bu beni daha yok etkileyecek kendimi tutamam bu defa işin kötü yanı eşim Bebek var diyor ve her fırsatta bunu dile getiriyor mesela canım yemek yemek istemiyor bebeğimiz için yemelisin diyor iyice kaptırdı kendini oda çok üzülecek 😔

Oluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönem
suan bende buna inandiriyorum kendimi bir yanım diyorki boşuna heveslenme yok diğer yanım olmasa neden günüm geçti goguluslerim çok ağrıyor kasıkta belde ağrı var üstelik bat 18 iydi o zamana kadar şiddetli adet sancısı çektim ve çok akıntı oldu şeffaf olarak islaniyordum resmen her defasında oldum bu defa diye koşuyorsun lavaboya bat tarihimin ertesi günü akintida ağrılarda çok çok azaldı offf sanırım yine kendini kadiriyorum 🫣

Benim de BAT 28 Eylül
Yaaa inşallah dediğiniz gibi olur 🙏

Aşkıım neden erken yaptın 😶‍🌫🥺buraya atınca görüntü kalitesi daha da düşüyor. Sen gözle görünür bir şey görüyor musun🥲🫂döner canım tabii bir iki güncük daha bekleeyelim beraber yaparız🫂💐
Yaa ne bileyim dayanamadım bizim uzun süre oldu deneyeli benimde sabrım tükendi artık çok yoruldum her ay kendimi sıfırlıyorum bat tarihi yaklaşınca strese giriyorum yeniden neyse aşkım yaparız yine beraber inşallah o uğurlu gelir 🌸😍🙏

Back
X