Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkıım neden erken yaptınKızlar günaydındpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test
kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime
![]()
Sanırım sizinle aynı günlerde beklemelerdeyiz.Kızlar günaydındpo9 10 olması lazım bat tarihim 28 Eylül test yaptım negatif çıktı testleri ekliyorum erken mi yaptım acaba @ilkbahaar canımm ben dayanamadım yaptım test
kızlar ne diyorsunuz burdan döner mi bi bakabilir misiniz testlerime
![]()
Benim eşimde de sperm le alakalı baya sorun var. Azlık, yavaşlık, canlı kalma süresi kısa, morfoloji %1 falan. Doktorum takviyeler %1-2 fayda sağlar uğraşmayın ama deneyin dedi. Ekstra bir şey kullanmadı o yüzden ama bu ay gebelik oldu çok şükür. İlerisi için öğreneyim dedim :) Sağlıkla kucağıma alırsam hemen 2. ye niyet inşallah.Erxper diye bir takviye kullandı doktor tavsiyesi ile bir üroloji doktoruna danışın bi araştırın isterseniz.
Canım bende o yüzden beklemedeyim benim batımda 28.Testi de 25 inde yapmayı düşünüyorum yani cuma günüSanırım sizinle aynı günlerde beklemelerdeyiz.
Benim de BAT 28 Eylül
14 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 15inde çatladığımı varsayarsam DPO8'deyim.
Gemini ile yazışıyorum da çok erken bir şey hissetmek için, daha kana beta salgılanmıyor bile diyor. Minimum 25 Eylül günü vucutta bişi hissedebilirsin ve 27sinde kanda belli olur diyor
Bende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demiştiKızlar Günaydın moralim iyice bozulmaya başlıyor
11. Gün gecikme doktoruma perşembe giderim dedim bu hafta full dolu ya doktorumla aramdan baya mesafe var üstelik, araçla bir saatten fazla araçsız 2 saatten fazla.
Bende yaşadıklarımdan ötürü açıkçası başka bir kadın doğumcuya gidip kafamı karıştırmak istemiyorum, mesaj attım doktoruma hocam beni aradan alabilir misiniz diye ?
Ben hayatımda ilk kez böyle bisey yaşıyorum 11 gün gecikme
Sizce bir gebelik daha yapayım mı acaba diyorum aşırı gebelik belirtileri hissettim ondan mı gecikti bu kadar ya.
Resmen tüm belirtileri yaşadım
Cuma beraber yapalım cumartesi regl günüm . Bugün Awox yaptım negatif biliyorum yok ama yapıcam ya cuma daCanım bende o yüzden beklemedeyim benim batımda 28.Testi de 25 inde yapmayı düşünüyorum yani cuma günü
canım senin durum ne oldu. doktora gidecektin en son adet olmamıştın var mı bir gelişmeGünaydın canım hayır yok henüz
Hunililerin arasına hoşgeldin aşkııımCuma beraber yapalım cumartesi regl günüm . Bugün Awox yaptım negatif biliyorum yok ama yapıcam ya cuma da![]()
Naptın canım merak ettimYok canım estafurullah, benim de yarın, ben de yarın sabah test yapacağım. Ama gram ümidim yokinşallah seninki pozitif çıkar
![]()
Var mı yoklayan eden aşkıımDpo 7den günaydın![]()
Ahahahha canım test çekiyo bu değişik bir bağımlılıkHunililerin arasına hoşgeldin aşkııımHaaay haaay memnuniyetlee
testler bizden korksun
![]()
Yaa bu kadar gecikme stresten olabilirmi yaBende 9 gün gecikmiştim ilk deneme zamanları canım doktor stresten demisti
Şu an belirti yok canım sadece bazı günler adet olacakmış gibi sancı giriyor birde akıntı oluyorNaptın canım merak ettim
Var mı yoklayan eden aşkıım![]()
Oluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönemYaa bu kadar gecikme stresten olabilirmi ya
Benimde gecikmenin 6 . Günü korkudan kan vermeye gitmiyorum negatif çıkacak diye
suan bende buna inandiriyorum kendimi bir yanım diyorki boşuna heveslenme yok diğer yanım olmasa neden günüm geçti goguluslerim çok ağrıyor kasıkta belde ağrı var üstelik bat 18 iydi o zamana kadar şiddetli adet sancısı çektim ve çok akıntı oldu şeffaf olarak islaniyordum resmen her defasında oldum bu defa diye koşuyorsun lavaboya bat tarihimin ertesi günü akintida ağrılarda çok çok azaldı offf sanırım yine kendini kadiriyorumOluyormuş canım ben kan verince gerçekten regl oluyordum geciktiğim için hep hamileliğe inandırıyordum kendimi belki geç döllenmedir falan diye . Herşey beyinde bitiyormuş onu anladım o dönem
Yaaa inşallah dediğiniz gibi olurSanırım sizinle aynı günlerde beklemelerdeyiz.
Benim de BAT 28 Eylül
14 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 15inde çatladığımı varsayarsam DPO8'deyim.
Gemini ile yazışıyorum da çok erken bir şey hissetmek için, daha kana beta salgılanmıyor bile diyor. Minimum 25 Eylül günü vucutta bişi hissedebilirsin ve 27sinde kanda belli olur diyor
Evet canım hayırlısı olsun artık …test mi yaptın
Yaa ne bileyim dayanamadım bizim uzun süre oldu deneyeli benimde sabrım tükendi artık çok yoruldum her ay kendimi sıfırlıyorum bat tarihi yaklaşınca strese giriyorum yeniden neyse aşkım yaparız yine beraber inşallah o uğurlu gelirAşkıım neden erken yaptın🌫
buraya atınca görüntü kalitesi daha da düşüyor. Sen gözle görünür bir şey görüyor musun
döner canım tabii bir iki güncük daha bekleeyelim beraber yaparız
![]()