Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende üç gün kala yapmış olacağım inşallah canım🤲🏻Rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻💗senin belirtiler nelerdi
kasıklarım agrımıştı ve benm ilk çocuğum tek ilişki ile olan bir çocuk yani o benim mücizemmiş bilemedim şimdi 2 aydır korunmasız oluyor ama tutmuyor 🥲

Bebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim😂😂😂
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedi😂😂😂 bende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun😍😍😂
geçmiş olsun canım benim onda bir şey yok. bazen vücut yapabiliyor. zaten her ay yumurtlama olsa da o kalitede olamayacağını da söylüyor doktorlar. bu ay olunca yaz mutlaka :KK9:

maşallah canım valla ben çizgileri çok az görebiliyorum iyi yakalamışsın valla markası ne bu testlerin
Canım azerbaycandayım ben şuan. Ekli ürünü kullandım. Asla şaşmıyor ki erkenden yakaladı.

Eklentiler

• WhatsApp Image.webp
    WhatsApp Image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 5
Toplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.
canım peki yaş kaçtı senin hamile kaldığında eşinin bu değerleri varken

Arkadaşlar adeti kahve rengi leke gelince mi sayıyorsunuz yoksa kırmızıyı görünce mi adetliyim şuan doktora gideceğim 3 gün hangi günden sayacağımı bilemediö
sümükümsü şeklinde kan gelmeli canım. pıhtı gibi

Bebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim😂😂😂
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedi😂😂😂 bende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun😍😍😂
Hadi bakalııım yeni aaay yeni umutlaaaar 😍🤲🏻

kasıklarım agrımıştı ve benm ilk çocuğum tek ilişki ile olan bir çocuk yani o benim mücizemmiş bilemedim şimdi 2 aydır korunmasız oluyor ama tutmuyor 🥲
İnşallah tez zamanda tekrardan alırsın mucizeni kucağına canıım🤲🏻💗bende şu an kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var hafiften bir de uyku hali çook

Reglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.
Hiç yok gibi negatif gibi sabırla beklemişsin

pembe negatif ama ona baktınız mı 🥲 mavi olan artimed marka olunca güvenmedim fazla beni de yanıltır diye
Artimede google bile güvenmeyin diyor eczaneler neden satıyor anlamıyorum 🤔 tekrar test yaptınız mı yada kan verdiniz mi hakkınızda iyisi güzeli kolaylıkla olsun

kızlar merhaba birkaç gündür tatildeydim o yüzden buraya gelemedim sık idrara çıkma ve sağ kasığımda batma hala devam ediyor akıntım çok fazlaydı bugün kesildi ama idrara çıkma çok feci çok varmış gibi wcye gidiyorum çok az geliyor böyle belirtiler yaşayan arkadaşlar var mıydı adetime 5 gün var 🥹🥹

Son düzenleme:
Back
X