- Emoji Skoru
- 1.746
- Puanlar
- 48
Ay bende üç gün kala yapmış olacağım inşallah canım40 beta ile 3 gün kala öğrendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende üç gün kala yapmış olacağım inşallah canım40 beta ile 3 gün kala öğrendim![]()
kasıklarım agrımıştı ve benm ilk çocuğum tek ilişki ile olan bir çocuk yani o benim mücizemmiş bilemedim şimdi 2 aydır korunmasız oluyor ama tutmuyorAy bende üç gün kala yapmış olacağım inşallah canımRabbim size bağışlasın inşallah
senin belirtiler nelerdi
geçmiş olsun canım benim onda bir şey yok. bazen vücut yapabiliyor. zaten her ay yumurtlama olsa da o kalitede olamayacağını da söylüyor doktorlar. bu ay olunca yaz mutlakaBebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedibende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
Canım azerbaycandayım ben şuan. Ekli ürünü kullandım. Asla şaşmıyor ki erkenden yakaladı.maşallah canım valla ben çizgileri çok az görebiliyorum iyi yakalamışsın valla markası ne bu testlerin
canım peki yaş kaçtı senin hamile kaldığında eşinin bu değerleri varkenToplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.
sümükümsü şeklinde kan gelmeli canım. pıhtı gibiArkadaşlar adeti kahve rengi leke gelince mi sayıyorsunuz yoksa kırmızıyı görünce mi adetliyim şuan doktora gideceğim 3 gün hangi günden sayacağımı bilemediö
Ben 40 eşim 46 yaşında canım.canım peki yaş kaçtı senin hamile kaldığında eşinin bu değerleri varken
Hadi bakalııım yeni aaay yeni umutlaaaarBebeğim benim durumum şöyle regl olmadım doktora gittim beta negatif. Yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş. Bu sebeple ilaç verdi ilaç bitince regl olacaksın ikinci veya üçüncü gün gel detaylı bakalım dedi bu arada hormonlarım normal çıktı herhangi bir problem görünmüyor ama detaylı bakacağım dedi
Sol yumurtalık’ta Pcos görüntüsü var dedi aslında benim reglim çok düzenliydi hiç gecikme olmazdı bir kere gecikti ve bunları öğrendim
Bu durumun herhangi bir şeye engel olmadığını söyledi 56 kg olduğum için kilo ver diyemedibende durumlar şimdilik böyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
İnşallah tez zamanda tekrardan alırsın mucizeni kucağına canıımkasıklarım agrımıştı ve benm ilk çocuğum tek ilişki ile olan bir çocuk yani o benim mücizemmiş bilemedim şimdi 2 aydır korunmasız oluyor ama tutmuyor![]()
Umarım olumlu sonuç alırsınız ne demekMerhaba biz proxeed plus kullsnıyorduk. Ama sizin dediğinizi de araştırayım. Teşekkür ederim![]()
ayyy hadi inşallah bende de bir belirti yoook şu an o uyku hali her zaman var bendeİnşallah tez zamanda tekrardan alırsın mucizeni kucağına canıımbende şu an kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var hafiften bir de uyku hali çook
ayyy bunu bulamayız burda yoktur ya helal olsun valla 17 beta ile çıkmışCanım azerbaycandayım ben şuan. Ekli ürünü kullandım. Asla şaşmıyor ki erkenden yakaladı.
Hiç yok gibi negatif gibi sabırla beklemişsinReglime 7 gün kala öğrendim. O test yok çok silik olunca fotoda çıkmadı. 1 gün sonra 3 adet yaptım onu atayım. Bu testleri yaptığım zaman betam 17 idi. 15 eylül tarihinde yani. Dün betam 658 çıktı.
Aşkım seni en iyi ben anlarım gel sarılalımAşkoş günaydın ben deo kadar temiz bir negatif ki sjsjdjj ümidim olduğu için utandım. Önümüzdeki aya artık
![]()
İki üç güne öğrencem inşallah canıımayyy hadi inşallah bende de bir belirti yoook şu an o uyku hali her zaman var bende![]()
Artimede google bile güvenmeyin diyor eczaneler neden satıyor anlamıyorumpembe negatif ama ona baktınız mımavi olan artimed marka olunca güvenmedim fazla beni de yanıltır diye
başka test yaptım frelly negatif çıktı kan vermedimArtimede google bile güvenmeyin diyor eczaneler neden satıyor anlamıyorumtekrar test yaptınız mı yada kan verdiniz mi hakkınızda iyisi güzeli kolaylıkla olsun
11 oldu canımİki üç güne öğrencem inşallah canıımdpo kaçsın canım
Yaaa inşallah erken yapmışızdır belirtilerin var mı peki canım ?Aynı dpo dayız beklenen âdet tarihimiz de aynı bende bugün test yaptım negatif çıktı