Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat bana çokça sabırlı olmayı öğretti diyelim aşkıımnasıl dayanıyorsun![]()
Benimkide tam emin olduğum bi dpo değil benimdr bat 3 ekim bakalım hayırlısıAşırı yoğundum rastgele saydım aslında canım sayamadım bu ay Dpo çok ama bat 2 Ekim
Doğru saymış gibiyiz o zaman aramızda 1 gün varrBenimkide tam emin olduğum bi dpo değil benimdr bat 3 ekim bakalım hayırlısı![]()
Sağlık olsun balım hemen ol ve bitsin sürece başlaSelam kızlar. Bat 28 Eylül. Adet belirtileri gelmeye başladı yoğun baş ağrısı ve kasıkta sökülcekmiş gibi bi ağrı var. Her an adet olabilirim.![]()
Regl dışındada bakılıyor canım AMhAmh bakmamış regliyken bakacak sanırım tsh lh prolaktin vb bakmış
Evet doğal yoldan oldu. Bizim süreç karışık. Eşim yurtdışında çalışıyor. 2.5 yıldır deniyoruz ama toplamda anca 1 yıl ya olmuştur ya olmamıştır deneme süreci. 6 ayda bir 4 ayda bir gördüğüm oldu eşimi. Ben bu ay adetim bitti 15 gün boyunca her gün birlikte oldum.
Canım bizde 1,5 sene oldu. 1 düşük oldu.Toplam sperm sayısı 36 milyon, İleri hareketli %10, İleri yavaş hareket %15, yerinde hareket %7, harektsiz %68, Normal morfoloji %1. Canım her zaman umut vardır. Rabbimin dilediği olur.
7-8-9 dpo beyaz akıntım var dpo 4-5 ten beri göğüslerim acıyor dpo 1-4 arası kasık ağrım oldu bide baş dönmelerim var bacak ağrısı falan sende varmıYaaa inşallah erken yapmışızdır belirtilerin var mı peki canım ?
maşallah bizimde sizin gibi eşimde ileri hızda problem vardı. benimde sağ tüp tıkalı deniyoruz olmuyor. siz ekstra bir şey yaptınız mı ben de 39 yaşBen 40 eşim 46 yaşında canım.
Gözün aydın canım gelsin yeni döngüKızlar regli oldum şükürler olsun
aşkuşşş dpo kaç oldunHayat bana çokça sabırlı olmayı öğretti diyelim aşkıımsulugözüm bir de bunun yanında nego görmek falan sen düşün
🌫
ay şükürler olsun sürekli pik görmenden belliydi belkide yumurtan çatlayamadı o yüzden geciktin bi sonraki ay inşallah olucakkkKızlar regli oldum şükürler olsun
Çok şükürrr jsjsjsjsKızlar regli oldum şükürler olsun
valla canım doğru diyorsun ben çok giremiyorum. Birde stres yapmamak için girmiyorum Sjsjjsjskızlarrr ne kadar sessizleşti buralar
Akıntı göğüs krampları var bende de bi de kasılarımda yumurtlamadan sonra üç dört gün regk ağrısı vardı bugün mide bulantısı oldu yani bu belirtilere rağmen testimin negatif çıkmasına inanmıyorum7-8-9 dpo beyaz akıntım var dpo 4-5 ten beri göğüslerim acıyor dpo 1-4 arası kasık ağrım oldu bide baş dönmelerim var bacak ağrısı falan sende varmı
kızlarr lütfen cevap veriinkızlar merhaba birkaç gündür tatildeydim o yüzden buraya gelemedim sık idrara çıkma ve sağ kasığımda batma hala devam ediyor akıntım çok fazlaydı bugün kesildi ama idrara çıkma çok feci çok varmış gibi wcye gidiyorum çok az geliyor böyle belirtiler yaşayan arkadaşlar var mıydı adetime 5 gün var![]()