Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı göğüs krampları var bende de bi de kasılarımda yumurtlamadan sonra üç dört gün regk ağrısı vardı bugün mide bulantısı oldu yani bu belirtilere rağmen testimin negatif çıkmasına inanmıyorum
Akıntı göğüs krampları var bende de bi de kasılarımda yumurtlamadan sonra üç dört gün regk ağrısı vardı bugün mide bulantısı oldu yani bu belirtilere rağmen testimin negatif çıkmasına inanmıyorum
Gerçekten öyle ya ama bizde erken mi davranıyoruz acaba bilemiyorum kafam çok bulanık

7-8-9 dpo beyaz akıntım var dpo 4-5 ten beri göğüslerim acıyor dpo 1-4 arası kasık ağrım oldu bide baş dönmelerim var bacak ağrısı falan sende varmı
bütün hepsi birebir dpo günlerine kadar bende oldu ve gebeyim. çok şaşırdım birebir herşey aynı.
dpo1-4 te kasık ağrısı olunca hatta üşüttüm sandım çünkü bu kadar erken olmaz diye düşünmüştüm. inşallah sende gebesindir

Canım bizde 1,5 sene oldu. 1 düşük oldu.
Toplam sperm 380 milyon
Hareketlilik %39
İleri hareket %13
Yerinde hareket %17
Hareketsiz %71
Morfoloji %4

Ben geçen ay yumurtlama öncesi 2 günde 1 sonra 3 gün artarda oldu. Ama olmadı
Bu ayda aynı şekilde yaptık bekliyorum. Hergun yapınca hareket düşüyor diyorlar bilmiyorum. Senin yöntemimi denesem acaba …
Sizin durum bizden iyi. Denemekten zarar gelmez dene valla. Ben hep bugüne kadar 1 boş bırakarak yaptım. İlk defa her gün yaptık. Tabi birde silkelendim :D

maşallah bizimde sizin gibi eşimde ileri hızda problem vardı. benimde sağ tüp tıkalı deniyoruz olmuyor. siz ekstra bir şey yaptınız mı ben de 39 yaş
Hiç bir şey yapmadım canım. Dediğim gibi ilk defa bu ay adet biter bitmez her gün yaptık. Ayaklarımı ve kalçam dahil havaya kaldırdık 20 dk.

bütün hepsi birebir dpo günlerine kadar bende oldu ve gebeyim. çok şaşırdım birebir herşey aynı.
dpo1-4 te kasık ağrısı olunca hatta üşüttüm sandım çünkü bu kadar erken olmaz diye düşünmüştüm. inşallah sende gebesindir
Yaaa bana umut verdiniz çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir😘 şuan dpo 9 dayım testim negatif biraz o üzdü beni bilemiyorum

Back
X