• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam hamilelik ile ilgili bilgilerimizi e-nabızda görebiliyor muyuz baktım ama öyle bir başlık bulamadım. Kaçıncı haftadayız, dr. a gittiğimizde girilen bilgiler vs
Hayır sadece yapıldıysa tahlil sonuçları gorunuyor

Kızlar selam hamilelik ile ilgili bilgilerimizi e-nabızda görebiliyor muyuz baktım ama öyle bir başlık bulamadım. Kaçıncı haftadayız, dr. a gittiğimizde girilen bilgiler vs
Onlar gözükmüyor sadece ziyaret ve tahliller gözüküyor

Tatile gidecek arkadaşlar için hemen uyarı vereyim. Hava sıcak olduğu için bol su içmeyi unutmayın. Acıkmasanız bile mutlaka yanınızda atıştırmalık taşıyın. Sıcakta kesinlikle yürümemenizi öneririm. Geçen hafta tatil dönüşü Safranbolu da mola verelim dedik hem de yemek yiyelim dedik. 600 metre anca yürümüşümdür restoranın önüne kadar geldim ama 2 adım kala tansiyonum düştü. Üstelik çok da aç değildim. Bayılacağımı anlayınca eşime hemen söyledim kendimi güvene aldım ve sonuç bayılmışım. Tam o anda Allahtan bir doktor çift geçiyormuş önünüzden hemen müdahale etmişler. Ambulans falan geldi. Hem tansiyonum hem şekerim yerlerde tabi. Terleme olduğu için içtiğim su yeterli olmamış. Ben yaşadım siz yaşamayın aman suyunuzu meyvesini kuruyemişinizi yanınızdan ayırmayın
Çok geçmiş olsun. Öğlen sıcağında dışarı çıkmamak en iyisi. Ben hiç kendimi aç hissetmiyorum ya bu normal mi acaba? Aman dikkatli olun 🌸

Çok geçmiş olsun. Öğlen sıcağında dışarı çıkmamak en iyisi. Ben hiç kendimi aç hissetmiyorum ya bu normal mi acaba? Aman dikkatli olun 🌸
Ben de hissetmiyorum ama sonra bir anda midem bulanıyor ya da gözüm kararıyor. O yüzden sürekli birşeyler tırtıklamak daha iyi gibi.

Günaydın.
Benim kız ayaklarını mideme çevirirse midem bulanıyor yanıyor. Diğer pozisyonda iyiyim.

Günaydın.
Benim kız ayaklarını mideme çevirirse midem bulanıyor yanıyor. Diğer pozisyonda iyiyim.
Ay ben mide bulantılarım geçtikten sonra 5. Ayda markette kusmustum hem de aniden durup duruken midem bir bulandi iki elimle ağzımi tutup dışarıya kaçarken insanların önümden kaçistigi anı hiç unutmuyorum rezil olmuştum resmen, şimdi gülüyorum tabi ki o zaman sinirlerim bozulmuştu 🤣 acaba mideme tekme mi attı, şimdi sen söyleyince aklıma geldi, çünkü birden hiç bir şey yokken oldu.

Kızlar doğum için pilatese başlayan var mı ve başlayacak mısınız

Kızlar doğum için pilatese başlayan var mı ve başlayacak mısınız
Ben başladım epeydir de yapıyorum siyatik agrilarima ve kramplarima çok iyi geldi tavsiye ederim ama dikkatli olunması gerek uzmandan destek alın her kasi calistirmamak gerek normal pilatesten çok farklı

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tayinimiz çıktı çok istiyordum düşük bir ihtimaldi oldu çok şükür Kahramanmaraş a gidiyoruz ben 30 haftalığım 2 haftaya gideriz orda yasayan var mı doktor/hastane tavsiyesi olan yada suna asla gitme dediğiniz biri var mı

İki kuzenimde tıp fakültesinde çalışıyor bir her şeyine yardımcı oluruz hatta doğuma bile gireriz diyorlar (oranın personelleri doktorlarla iyiler) size tıp fakültesi iyi bir karar mi yoksa özele mi gitmeliyim??? İlk dogumum ama risksiz bir gebeliğim var bebeğin ve benim her şeyimiz normal gidiyor fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tayinimiz çıktı çok istiyordum düşük bir ihtimaldi oldu çok şükür Kahramanmaraş a gidiyoruz ben 30 haftalığım 2 haftaya gideriz orda yasayan var mı doktor/hastane tavsiyesi olan yada suna asla gitme dediğiniz biri var mı

İki kuzenimde tıp fakültesinde çalışıyor bir her şeyine yardımcı oluruz hatta doğuma bile gireriz diyorlar (oranın personelleri doktorlarla iyiler) size tıp fakültesi iyi bir karar mi yoksa özele mi gitmeliyim??? İlk dogumum ama risksiz bir gebeliğim var bebeğin ve benim her şeyimiz normal gidiyor fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle bende Kahramanmaraş lıyım bizimde tayinimiz bu yıl çıktı buraya açıkcası özele gitme imkanın varsa bence özele git tıp her ne kadar iyi olursa olsun ekipman vs daha kısııtlıdır diye düşünüyorum çünkü doğuma falan da bence kim denk gelirse o giriyordur tam emin değilim ama ben özel sular hastanesi Önder ercana gidiyorum memnunum benimki tüp bebekde olunca riske atmak hiç istemedim çok araştırdım bir kaç doktoru radarıma almıştım ama bu doktora 2 arkadaşım doğum yapmıştı ikisi de memnun olunca bende onda devam ettim aynı hastanede Bülent köstü var oda iyi diyorlar ferah kazancıdan uzak dur aman diyim birde özel hg hospitalde semih yancara iyi diyorlar

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle bende Kahramanmaraş lıyım bizimde tayinimiz bu yıl çıktı buraya açıkcası özele gitme imkanın varsa bence özele git tıp her ne kadar iyi olursa olsun ekipman vs daha kısııtlıdır diye düşünüyorum çünkü doğuma falan da bence kim denk gelirse o giriyordur tam emin değilim ama ben özel sular hastanesi Önder ercana gidiyorum memnunum benimki tüp bebekde olunca riske atmak hiç istemedim çok araştırdım bir kaç doktoru radarıma almıştım ama bu doktora 2 arkadaşım doğum yapmıştı ikisi de memnun olunca bende onda devam ettim aynı hastanede Bülent köstü var oda iyi diyorlar ferah kazancıdan uzak dur aman diyim birde özel hg hospitalde semih yancara iyi diyorlar
Onder hocayı bende takibe aldım özele gideriz bebeğimin sağlığı her şeyden önemli hiç sıkıntı değil yeterki bana güven versin çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙏🏻🙏🏻

Onder hocayı bende takibe aldım özele gideriz bebeğimin sağlığı her şeyden önemli hiç sıkıntı değil yeterki bana güven versin çok teşekkür ederim önerileriniz içi
Ne demek rica ederim her zaman sormak istediğiniz birşey falan olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım

Ben başladım epeydir de yapıyorum siyatik agrilarima ve kramplarima çok iyi geldi tavsiye ederim ama dikkatli olunması gerek uzmandan destek alın her kasi calistirmamak gerek normal pilatesten çok farklı
Evet ben kendimde yaptırdığım için dikkat etmeye çalışıyorum

Selam kızlar aşırı derecede göğüs ucunda kaşıntı yaşıyorum kahverengi kısımda yani kurulukta var kabuklanıyor şuan bunun için yapabileceğim ne var tecrübeli olanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻

Selam kızlar aşırı derecede kaşıntı yaşıyorum kahverengi kısımda yani kurulukta var kabuklanıyor şuan bunun için yapabileceğim ne var tecrübeli olanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Merhaba, ben çatlak yağını ve kremimden sürüyorum gerçi gebe okulunda bana kokusu değişmesin diye bişi sürmeyin demişti ama ben bebek doğduktan sonra çatlar yara olur korkusu ile şimdiden nemlendiriyorum. Şimdiye kadar bir ağrı çatlak yaşamadım.

Selam kızlar aşırı derecede göğüs ucunda kaşıntı yaşıyorum kahverengi kısımda yani kurulukta var kabuklanıyor şuan bunun için yapabileceğim ne var tecrübeli olanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
Çatlak oluşması muhtemel. Nemlendirin sürekli.

Back
X