• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2 paket Molfix pure and soft sarı paket. Numara aldım. Birde aynı serinin ıslak mendilini aldım 6 paket indirimdeydi
Bezi numara değişikliğinden ıslak mendilide kuruma ihtimalinden dolayı çok stoklamaya gerek yok 32 deyim yeni aldım hastane çantası icin

Sleepy nin 99.9 su olanından aldım biraz, bir ay götürür gibi. Tabii indirimli dönemde aldım yoksa biraz pahalı. 1 ay önce falan aldım, zaten yeni ürün olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorjm.
Bir de dün gördüm Uni Baby yine 99.9luk bir mendil çıkarmış fiyatı daha uygundu yanlış hatırlamıyorsam.
Su-pamuk temizliğine gücüm olacağını sanmıyorum o yüzden olabildiğince temiz bir şey tercih etmeye çalıştım.
Bezden de birer paket Harmonie ve Prima aldım. Devamına bakacağım.

Ben indirimde aldım sanırım 1 ay oluyor sleppy natural aldım bebek bezini ıslak mendil olarak yine sleppy natural ıslak mendil aldım. Pamuk zor olur diye almadım ama indirimde şuan alırım ama kullanırmıyım emin değilim

Bezi de ıslak mendili de molfixin mavi olanını aldım 30.haftada pamuk asla yetişmiyor

Bezi molfixin pure & soft açık kahve renkli ambalajı olanı alırım diye düşünüyorum kızlar dediğiniz gibi zulalamak mantıksız belki sevmeyip değiştiririz sleepynin de güzel bezleri var. Islak mendil konusunda katılıyorum pamuklu bez sürdürülebilir değil nemlendirip kutulamak bakteri yapar zaten ıslak mendilin pakedinde ıslakken bakteri yapmamasının sebebi koruyucu maddeler içermesi zaten hastanede ya da evde o ilk günlerin paniğiyle pamuğu ıslat vs zor bence 😅🙏 waterwipes çok önerilmiş ama fiyatı inanılmaz yüksek ilk aylarda belki kullanılır da yerine muadil iyi içerikliler de var gerek yok diye düşünüyorum

Dün 30+0. Haftaya adimimizi attik ve park yatağımızı aldık 😍🧿 Kraft Smart Fold modelini tercih ettik 63x105 cm boyutlarında biraz daha küçük diğer modellere göre ama hem kapılardan daha rahat geçer hem de alanımız yatak odasında biraz dar ama çok güzel içini sağlıkla dolduracağı günlere inşallah 🥹❤️

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne tercih ettiniz? Hangi haftada aldınız?
Günaydın. güzel bir hafta olsun hepimize.
Ben bir paket hastane çantasına prima premium aldım. Ama sleepy bio natural alacağım. cuma günü e bebekte mağazada inanılmaz indirim varmış. Rafları boşaltmışlardı. Üzüldüm. Kampanya bekliyorum. Vakit var diye. Stoklu almam ama bir kaç paket 1 numara 2 numara alırım. Elimin altında bulunsun diye.
ıslak mendil babyme organik serisinden denemelik bir paket aldım. birde pureseed markasını övüyorlardı. ondan aldım. Pureseed türk üretimi firmaymış. Hatta sahibi kadın. Eşide doktor :)
Sanırım indirim buldukça bu markadan stoklarım.
Eski tecrübelerimden fikir vereyim. Pamuk hiç kullanılmıyor. Islak mendil çok pratik. Ben hiç uğraşamadım. çok pis olursa evlerde sıcak su var. iki dk yıkarım totoşunu. :KK45:

Ben derin temizliğin derinine girdim sanırım. Tüm haftasonu kızımın odasına girdim. Okadar sıcaktı ki. Çok zorlandım. Bu hafta evi eski haline toparlarım umarım.

Selam kızlar. Ben bebek bezi prima premium aldım 2 paket. Migros'ta 1alana 1 bedava kampanyasını yakalayabilirsieniz en ucuz o şekilde alırsınız bebek bezlerini. Islak mendil Sleepy aqua care aldım, unibaby ya da molfix ile de devam edebilirim. Pamuk da aldım, belki karışık ilerledim belki hangisi daha kolay gelirse , bilemiyorum şimdiden 😊
Haftasonu odasını düzenledim çamaşırlarını yıkayıp ütüledik, haftaiçi de hastane çantasını hazırlayacağım artık. Ufak tefek eksikleri de tamamlarız yavaş yavaş.
Haftasonu doktor kontrolüne gittim, 35.haftada gideceğim bir sonraki kontrole. O zaman nst'ye alacağım seni dedi ve her şeyin konuşulacağı o gün, o günmüş:)) doğum sathına gitmeye son 1 ay inşallah 🙏🏼
Doktor tatile gidin eşinizle dedi ama benim bu sıcakta ne tatil görüyor gözüm ne bi etkinlik. Haftasonu 1 saat denize gidip gelmek yetiyor bana 😄
Umarım kolaylıkla atlatırız bugünleri 🥰💕🙏🏼

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendil ne tercih ettiniz? Hangi haftada aldınız?
Ben henüz almadım ama ilk günler için Prima premium çare, sonrası için de sleepy ile devam ederim. Islak mendil direk sleepy alırım çok memnundum. İlk zamanlar pamuk ve su kullanırım. Anlık hazırlıyorsun zaten suyu, havalar da sıcak artık pratik olur. Bir kaç haftadan sonra ıslak mendille devam ederim diyorum bakalım zaman ne gösterecek :)

hastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.

Eklentiler

• IMG_3745.webp
    IMG_3745.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 47
Lohusa gecelik pijamaları felaket kokoş birkaç marka var aldigim sayfaları inceleyebilirsiniz

Eklentiler

• 1000246581.webp
    1000246581.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar. Ben bebek bezi prima premium aldım 2 paket. Migros'ta 1alana 1 bedava kampanyasını yakalayabilirsieniz en ucuz o şekilde alırsınız bebek bezlerini. Islak mendil Sleepy aqua care aldım, unibaby ya da molfix ile de devam edebilirim. Pamuk da aldım, belki karışık ilerledim belki hangisi daha kolay gelirse , bilemiyorum şimdiden 😊
Haftasonu odasını düzenledim çamaşırlarını yıkayıp ütüledik, haftaiçi de hastane çantasını hazırlayacağım artık. Ufak tefek eksikleri de tamamlarız yavaş yavaş.
Haftasonu doktor kontrolüne gittim, 35.haftada gideceğim bir sonraki kontrole. O zaman nst'ye alacağım seni dedi ve her şeyin konuşulacağı o gün, o günmüş:)) doğum sathına gitmeye son 1 ay inşallah 🙏🏼
Doktor tatile gidin eşinizle dedi ama benim bu sıcakta ne tatil görüyor gözüm ne bi etkinlik. Haftasonu 1 saat denize gidip gelmek yetiyor bana 😄
Umarım kolaylıkla atlatırız bugünleri 🥰💕🙏🏼
Oh masallahh 🧿🧿😊 camasirlari yikamadan önce makinada özel bir hazırlık yaptınız mı bazıları sirkeli suyla siliyormuş hazneleri vs

Ben de bugün biberon emzik vs karbonatlı su kaynatıp içine atıp kurutup öyle depolayacağım sivenonun biberon temizleyicisiyle de üzerinden geçerim

Oh masallahh 🧿🧿😊 camasirlari yikamadan önce makinada özel bir hazırlık yaptınız mı bazıları sirkeli suyla siliyormuş hazneleri vs

Ben de bugün biberon emzik vs karbonatlı su kaynatıp içine atıp kurutup öyle depolayacağım sivenonun biberon temizleyicisiyle de üzerinden geçerim
Sirkeyle değil ama Kazan temizliği modu var onda çalıştırdım deterjan haznesinide kaynar suyla bir yıkayıp durulayın kalıntı kalmasın diye çokta abartmaya gerek yok bence doğumdan sonra bırakın utulemeyi yikayabildigimize sukredecegiz😂

ben direk atıp yıkıyorum valla. okadar detaya gerek yok. her zaman yapacağımız birşey değil. yani çamaşır yıkayıp toplarsak şükredelim:D sadece ütü yaparım. bende kurutma mak. var. dışarıda bile kurusa atıp toz tüy toplatıyorum. havalandırma modu var. ozaman daha içime siniyor.

ben direk atıp yıkıyorum valla. okadar detaya gerek yok. her zaman yapacağımız birşey değil. yani çamaşır yıkayıp toplarsak şükredelim:D sadece ütü yaparım. bende kurutma mak. var. dışarıda bile kurusa atıp toz tüy toplatıyorum. havalandırma modu var. ozaman daha içime siniyor.
Bebek çamaşırları yüzde yüz pamuklu olduğu için çekiyor kurutmaya atma dediler ama içime sinmedi toz olur diye dışarda kurutmak o yüzden attım ben çekmedi hemen bı ütü mis gibi oldular bencede sürdürülebilirlik önemli😂

benim makinemde çekmiyor. valla herkes herşey çekiyor diyor. kurutmasını balkonda yapıyorum. kendi kıyafetlerimizde aynı. kışın çok mecbur kalınca kurutuyorum makinede.
aman bebek zaten hemen büyüyor ki. illaki çok uzun süre giyemeyecek. hiç kendimi yorup zorlayamam. teknoloji bana hizmet etmek için var. hayatımı kolaylaştırmıyorsa neden almışım diyorum :KK45:

hastane için gecelik aldınız mı? bende önceden kalan vardı yepyeni ama malesef dar geldi.
pamuklu terletmeyen danteli az birşey bakıyorum.
Ben dantelsiz bir şey bulamadım :( Marks&Spencer'dan önü deüğmeli, uzun kollu müslin bir gecelik aldım, sonra plaj elbisesi yapıcam :D Fiyatı da bu takımlara göre uygun. Onun dışında da 2 tane TrendyolMilla büyük bedenden gömlek-şort pijama takımı alacağım, yeter bana.

Sirkeyle değil ama Kazan temizliği modu var onda çalıştırdım deterjan haznesinide kaynar suyla bir yıkayıp durulayın kalıntı kalmasın diye çokta abartmaya gerek yok bence doğumdan sonra bırakın utulemeyi yikayabildigimize sukredecegiz😂
Doğru valla insta anneleri çok abartıp bizi de geriyorlar 😅😅

Back
X