• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Bende bisüre devlette şehir hastanesinde takip yapıp sonra belki özel doktorla anlaşırım diye düşünüyorum. Etlik şehir hast
Bende iki doktora gideyim o zaman mantıklı hem devlet hem özel
Medical parki cok duydum ama orasi da bana uzak :) eşim uzakta çalışıyor kendi aracimla kendimin gidebilecegi yerler ilerisi icin iyi olur diye düşünüyorum. Hem devlet hem ozel kısmı icin de yav ben biraz pimpirikliyim öncelikle rahatim ama garanticiyim yani devlet zaten ucretsiz bakiyor ozellere guven kalmadi haberler malum bir de benim onceki gebeligimde oğlum için plasentası yaşlanmış dediler çocuk beslenemiyor dediler Özel hastanede almamız lazım dediler ben hemen devlete gittim devletteki doktor da evet plasenta yaşlanmış gözüküyor ancak bu devam ettirilebilir bir gebelik sürekli hareketlerini kontrol edin uzun zaman hareketsiz kaldığında tatlı bir şeyler yiyin ve 10-15 dakika sonra hareketlenip hareketlenmediğine bakın hareketi hissetmiyorsan hemen hastaneye gelin dediler neyse özeldeki doktorum da hayır bunu riske atamayız dedi seni hemen sezeryana alıyoruz dedi ve boş yere 34 haftada zayıf bir doğum 2 kilo 300 gram çocuğum doğdu bence biraz daha durabilirdi çünkü çocuğum benim hareketliydi yani çok hareketliydi uzun zaman hareket olmadığı bir dönem yoktu plasenta yaşlanmasında da çocuk beslenemeyince enerjiyi ellerden ve kollardan alıp Hayati organlara veriliyormuş onun için hareketinin takip edilmesi önemliydi bence öyle bir şey yoktu o zaman da gençtim ilk gebeligimdi her seyden korkuyordum bir şey diyemiyordum yani o yüzden devlet ve özel kontrollü gideceğim devlet zaten ücretsiz onlar da görsün gene devletteki özellikle Ankara'da şehir hastanelerindeki cihazlar şu an hemen hemen hiçbir hastanede yok ondan böyle karar aldım

Selamlar ben de muayene oldum, 5+6 da kese ve kalp atışı aldık. Ama bir küçük kanama alanım mevcut olduğu için progestan başladık kanamam olmadı hiç ama yine de başlayalım dedi doktor

Selamlar ben de muayene oldum, 5+6 da kese ve kalp atışı aldık. Ama bir küçük kanama alanım mevcut olduğu için progestan başladık kanamam olmadı hiç ama yine de başlayalım dedi doktor
merhaba çok sevindim seninle aynıyız sanırım bende yarın gideceğim inşallah bende kalp atışlarını duyarım dua edin :)

Selamlar, :KK200:
Bende 26 ağustos son adet tarihim normalde 6 hafta 2 gün ama dr geç döllenme olmuş 4 haftalık gibi dedi. hesaplamalarıma göre haziran annesi olucam :) yerimi alayım burda. Rabbim sağlıkla ilerletsin her birimizin gebeliğini. Amin.

Bende 26 ağustos son adet tarihim normalde 6 hafta 2 gün ama dr geç döllenme olmuş 4 haftalık gibi dedi. hesaplamalarıma göre haziran annesi olucam :) yerimi alayım burda. Rabbim sağlıkla ilerletsin her birimizin gebeliğini. Amin.
merhabalar hayırlı olsun benimde sat 23.08 ekim 1 de 5+3 sanarken doktor geç döllenme olmuş dedi aynı şeyleri yaşamışız ne zaman gittin sen doktora :)

Darısı basımıza ınsaAllah bızlerde kalp atısını duyarız :anneadayı: Bende 5hafta 5gunlukken gıdecegım merak edıyorum sız gordunuzmu duydunuzmu kalp atısını.
Hafıfe almayın aman dıkkat edın kanama olayına

merhabalar hayırlı olsun benimde sat 23.08 ekim 1 de 5+3 sanarken doktor geç döllenme olmuş dedi aynı şeyleri yaşamışız ne zaman gittin sen doktora :)
bende dün gittik dr a kese oluşmuş gordük kesesini cok duygusaladı ya eşimle birlikte gözlerimiz doldu resmen :) haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. Yerleşim yeri de güzelmiş. sağlıkla ilerlesin amin.

TSH yüksek dedi ilaç verdi yarım yarım onu kullanıcam. oyle bende de geç döllenme dedi zaten ben geç yumurtluyordum :)

bende dün gittik dr a kese oluşmuş gordük kesesini cok duygusaladı ya eşimle birlikte gözlerimiz doldu resmen :) haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. Yerleşim yeri de güzelmiş. sağlıkla ilerlesin amin.

TSH yüksek dedi ilaç verdi yarım yarım onu kullanıcam. oyle bende de geç döllenme dedi zaten ben geç yumurtluyordum :)
bizde aynı şetleri hissettik çok düzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi gördük o kadar minikti ki :) yarın kontrolum var kan tahlilleri idrar falan yaptık bugün bakalım nasıl olacak kese boyutunuz kaç mm çıktı size bişey dedi mi doktor

Merhabaaaa daha önce de buralara yazmıştım. Ama bugün kan testimle olayı kesinleştirmiş bulunuyoruz.

T+5 günümüzdeyiz. Umarım kuş üzümlerimle değerimiz sağlıkla yükselecek 🙏

Tüp bebek belki daha iyi olabilir size gücünüz var mı bilmiyorum ama çok tercih ediyorlar bu konularda
Aslında bilinen bir sorunumuz yok yani hamile de kalabiliyorum eşimde problem yok rahim filmim temiz kistim bile yok . Sadece troidim var onu da sınırda tutabiliyoruz. Adetlerim düzenli aklınıza gelebilecek herşey normal sadece pıhtılaşma da iki gen heterozigot çıktı doktorum da koronadan sonra bunun nerdeyse herkeste bu şekilde olduğunu düşüklerle aman aman bir ilişkisinin olmadığını söyledi . Yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı bile başlıcaktık ama değer güzel gelmeyince riske atmak istemedi . 5 senede 6 gebelik ve hiç kalp atışı duymak bile nasip olmadı . Genetik tüp bebek önerdi kendisi de ama sorun yumurta da spermde değilse yine aynı sorunu yaşıyacağımı düşünüyorum. Aşırı çaresizim

bizde aynı şetleri hissettik çok düzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah keseyi gördük o kadar minikti ki :) yarın kontrolum var kan tahlilleri idrar falan yaptık bugün bakalım nasıl olacak kese boyutunuz kaç mm çıktı size bişey dedi mi doktor
dr bişi demedi boyutu ile ilgili. ben sağlık olcağında tahlil vermiştim ayın 1 inde tekrar tahlil almak istemedi. haftaya cuma insallah kalbini de duyarz sadece yerleşim yeri güzel dedi sadece. ultrason kagıtlarında bişiler yazıyor ama anlamadım tabi:)

dr bişi demedi boyutu ile ilgili. ben sağlık olcağında tahlil vermiştim ayın 1 inde tekrar tahlil almak istemedi. haftaya cuma insallah kalbini de duyarz sadece yerleşim yeri güzel dedi sadece. ultrason kagıtlarında bişiler yazıyor ama anlamadım tabi:)
zaten minicik mercimek kadar insan anlamıyor ki sağ altta GS 0.24 MM yazıyor benim ultrasonda bende bugün sağlık ocağına gittim hamilelik bildirisi kan tahlilleri kilo vs yapıldı e nabızda 7. hafta da 6+5 günlük hamileyim ama 1 hafta geriden işte :)

Aslında bilinen bir sorunumuz yok yani hamile de kalabiliyorum eşimde problem yok rahim filmim temiz kistim bile yok . Sadece troidim var onu da sınırda tutabiliyoruz. Adetlerim düzenli aklınıza gelebilecek herşey normal sadece pıhtılaşma da iki gen heterozigot çıktı doktorum da koronadan sonra bunun nerdeyse herkeste bu şekilde olduğunu düşüklerle aman aman bir ilişkisinin olmadığını söyledi . Yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı bile başlıcaktık ama değer güzel gelmeyince riske atmak istemedi . 5 senede 6 gebelik ve hiç kalp atışı duymak bile nasip olmadı . Genetik tüp bebek önerdi kendisi de ama sorun yumurta da spermde değilse yine aynı sorunu yaşıyacağımı düşünüyorum. Aşırı çaresizim
canım merhaba buna benzer durumlar üzerinde uzmanlaşmış doktorlar vardır belki benim halam senin gibiydi annemle babamdan 2 sene önce evlenmişti halam hep hamileliklerinde bebeğin kalbi atmadığı için ya da düştüğü için kaybetmişti ama şimdi çok şükür 3 tane oğlu var geri kendi istemedi yapmadı başka çocuk ilk çocuktan sonra öyle sıkıntıları kalmadı büyük oğlu benden 3-4 yaş küçük mesela onlarında eşiyle hiçbir sıkıntısı yoktu sonra kendiliğinden çocukları oluverdi

zaten minicik mercimek kadar insan anlamıyor ki sağ altta GS 0.24 MM yazıyor benim ultrasonda bende bugün sağlık ocağına gittim hamilelik bildirisi kan tahlilleri kilo vs yapıldı e nabızda 7. hafta da 6+5 günlük hamileyim ama 1 hafta geriden işte :)
masallah barihallah benimde sağda bu arada :) haftaya insallah kalp sesini duyunca gebelik bidirimi yapıcam sağlık ocağında.

masallah barihallah benimde sağda bu arada :) haftaya insallah kalp sesini duyunca gebelik bidirimi yapıcam sağlık ocağında.
ben kalp sesini duyamadım belki yarın duyarım ama geçen hafta kontrolde doktor gebelik rutini isteyince sağlık ocağında bildirmek durumunda kaldılar bu ara da ilk gebeliğiniz mi benim ilk :)

Selam kızlar. İlk gebeliğimde bende bu tarz bi durumla karşılaşmıştım doktor geç döllenme demişti ve bikaç muayene sonrasında sat tarihimi değiştirmişti 10 gün ileriye atmıştı. Sizdede öyle yapılır ve bundan sonra son adet tarihinizi doktor sorarsa yeni belirlenmiş olanı söylersiniz 🥰. Hiç sıkıntı yapacak birşey yok merak etmeyin. Geç yumurtlamıssınız demekli

Selam kızlar. İlk gebeliğimde bende bu tarz bi durumla karşılaşmıştım doktor geç döllenme demişti ve bikaç muayene sonrasında sat tarihimi değiştirmişti 10 gün ileriye atmıştı. Sizdede öyle yapılır ve bundan sonra son adet tarihinizi doktor sorarsa yeni belirlenmiş olanı söylersiniz 🥰. Hiç sıkıntı yapacak birşey yok merak etmeyin. Geç yumurtlamıssınız demekli
çok teşekkür ederiz :)

ben kalp sesini duyamadım belki yarın duyarım ama geçen hafta kontrolde doktor gebelik rutini isteyince sağlık ocağında bildirmek durumunda kaldılar bu ara da ilk gebeliğiniz mi benim ilk :)
benim de 2. gebelik. fakat ilk gebeliğim 4 yıl geçti aradan ve hiç bişi hatırlamıyorum. Kötü de sonuçlandı. O yuzden bu gebeliğimi cok istedim. ovulasyonlarla takip ettim vs vs :) baya heyecalıyım yani ilk gibi sanki :)

evet dr bunu demişti ama heyecandan ben bi çok seyi hatırlamıyorum ya :) eşim de cok heyecanlandı hatırlamıyor :) ben zaten ovulasyon testinde de geç pik görmüştüm :) ama şuan kaç bilmiyorum adet tarihine göre 6+2 ama dr 4.5-5 hafta gibi dedi sanki :)

Back
X