Takviye kullandınız mı? Takviye ve diyetle deneyin birde bence. Bendede sebepsiz infertilite vardı şubat ayından beri diyet yapıyorum hiç gebeliğim oluşmadı doğal yolla. Tüp bebeğe başlayınca çok kaliteli embriyolar elde ettik. Şeker-gluten kestim sıkı sıkı bir diyet yaptım. Çok çaresiz hissettiğimiz anlar oldu bide doktorlar sizin doğal yolla olur bekleyin diyor yaşımız 28 çünkü. Biz beklemekten çok yıprandık tüp bebek yaptırdık.Aslında bilinen bir sorunumuz yok yani hamile de kalabiliyorum eşimde problem yok rahim filmim temiz kistim bile yok . Sadece troidim var onu da sınırda tutabiliyoruz. Adetlerim düzenli aklınıza gelebilecek herşey normal sadece pıhtılaşma da iki gen heterozigot çıktı doktorum da koronadan sonra bunun nerdeyse herkeste bu şekilde olduğunu düşüklerle aman aman bir ilişkisinin olmadığını söyledi . Yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı bile başlıcaktık ama değer güzel gelmeyince riske atmak istemedi . 5 senede 6 gebelik ve hiç kalp atışı duymak bile nasip olmadı . Genetik tüp bebek önerdi kendisi de ama sorun yumurta da spermde değilse yine aynı sorunu yaşıyacağımı düşünüyorum. Aşırı çaresizim
2. Denememde tuttu çok şükür. Ankaradaysanız anatolia tüp bebek merkezini şiddetle tavsiye ederim.
Tekrarlayan düşükler ve bunlar sperm ve yumurtayla alakalı kalitesini artırmanız gerekiyor. Düşük sebebi genelde sperm kaynaklı diye biliyorum. Mutlaka takviye kullanın.