• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Kızlar henüz kan veremedim sizce beta kaçlardadır

Eklentiler

• IMG_2786.webp
    IMG_2786.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 30
Günlük kaç saat calısıyorsunuz blmiyorum ama hamileler 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.o yuzden etkiliyor beni
Bende kalp atışından sonra söylemek istiyorum oda bu ay sonunu bulur gibi daha bat a 3 var😁
Sabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum bende kasımda filan söylerim tüp bebek benimki iş yerime söylemedim tüp olduğu gizli kadın hastalıklarından ameliyat olcam diye izin aldım transfer zamanı şimdi anlarlar söylersem o yüzden kasım iyi 😂

Merhaba hayırlı olsun aynı olmamıza çok sevindim 🥹 geçen hafta çarşamba beta değerim 791di . Doktorum haftaya tekrar gel dedi riskli gebelik takibindeyim düşüklerimdem dolayı . Yarın tekrar randevum var . İnşallah keseyi görürsek kan sulandırıcı başlayacağız . Biraz korku biraz heyecan karışık duygular içindeyim
Maşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz de 🥰 Benim de bugün randevum var çok heyecanlıyım 🥲🥲
Günümüz aynı olduğu için bende sizinle heyecanlandım inşAllah güzel haberler verirsiniz

30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var

30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var
ne kadar erken öğrenmişsin beta normal bence 30 eylul 18 2 ekim36 4 ekim 72 7 ekim 197 artış 48 saatte 2 katına denk gelmekte sat tarihin ne?

Back
X