- 10 Temmuz 2025
- 18
- 3
- 1
- 35
İnşallah canım inşallahBende de yok henüz bulantı . İnşallah sağlıklıdır bebişler . Güzel haberlerle gelelim hepimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahBende de yok henüz bulantı . İnşallah sağlıklıdır bebişler . Güzel haberlerle gelelim hepimiz![]()
İnşallah sağlıkla duyarız hepimizDün 5+1 ile keseyi zar zor gördük, kalp atışı için haftaya çağırdı
Ay inşallah en kısa sürede duyarız en sağlıklı şekildeMaalesef 6. Haftalarda dedi doktor benimde vuma kontrolum var kese 2.4 mm daha 4 haftalik amca dedi ekim 1 de bana
günaydın aynı benim ilk yaptığım test gibi bence beta 60-70 arası olabilir :) tebriklerKızlar henüz kan veremedim sizce beta kaçlardadır
Haftaya gideceğim ultrasona, beta verdim r kere 2 gün arayla ilkinde 416, 2.si 1170, 3.süde 2827 çıktıKeseyi gördünüz mü acaba yada beta verdiniz mi
Sabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum bende kasımda filan söylerim tüp bebek benimki iş yerime söylemedim tüp olduğu gizli kadın hastalıklarından ameliyat olcam diye izin aldım transfer zamanı şimdi anlarlar söylersem o yüzden kasım iyiGünlük kaç saat calısıyorsunuz blmiyorum ama hamileler 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.o yuzden etkiliyor beni
Bende kalp atışından sonra söylemek istiyorum oda bu ay sonunu bulur gibi daha bat a 3 var![]()
Çok mantklıSabah 8.30 akşam 6 çalışıyorum bende kasımda filan söylerim tüp bebek benimki iş yerime söylemedim tüp olduğu gizli kadın hastalıklarından ameliyat olcam diye izin aldım transfer zamanı şimdi anlarlar söylersem o yüzden kasım iyi![]()
Maşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz deHaftaya gideceğim ultrasona, beta verdim r kere 2 gün arayla ilkinde 416, 2.si 1170, 3.süde 2827 çıktı![]()
bize de detayları yazar mısınız :)Maşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz deBenim de bugün randevum var çok heyecanlıyım
![]()
Merhaba hayırlı olsun aynı olmamıza çok sevindimgeçen hafta çarşamba beta değerim 791di . Doktorum haftaya tekrar gel dedi riskli gebelik takibindeyim düşüklerimdem dolayı . Yarın tekrar randevum var . İnşallah keseyi görürsek kan sulandırıcı başlayacağız . Biraz korku biraz heyecan karışık duygular içindeyim
Günümüz aynı olduğu için bende sizinle heyecanlandım inşAllah güzel haberler verirsinizMaşallah keseniz çoktan oluşmuştur hatta bebeği bile görürsünüz gittiğiniz deBenim de bugün randevum var çok heyecanlıyım
![]()
Tabiki şuan sıra bekliyorum inşallah güzel geçer dua edermisinizbize de detayları yazar mısınız :)
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz burayaGünümüz aynı olduğu için bende sizinle heyecanlandım inşAllah güzel haberler verirsiniz
inşallah güzel geçer tabii ki ederiz :)Tabiki şuan sıra bekliyorum inşallah güzel geçer dua edermisiniz![]()
Bence gayet normal görünüyor. Ama net anlamak için tam 2 günde bir aynı yerde aynı saatte vermek gerek diye biliyorum30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla yukselir.Bence gayet normal görünüyor. Ama net anlamak için tam 2 günde bir aynı yerde aynı saatte vermek gerek diye biliyorum♥
ne kadar erken öğrenmişsin beta normal bence 30 eylul 18 2 ekim36 4 ekim 72 7 ekim 197 artış 48 saatte 2 katına denk gelmekte sat tarihin ne?30 Eylül beta 18 çıkmıştı 7 ekim 197 olmuş beta sizce artışı normal olmusmu arada 7 gun var