• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Anneleri buluşalım

Bende 5 haftalığım ara ara bel ağrım oluyor o kadar inşallah hep böyle devam eder. Çalışıyorum ve devamda etmek istiyorum daha keseyi görmeye gitmedim 7. Haftamda giderim diye düşünüyorum

Dün doktor kontrolünde tansiyonum 16’ya 9 çıktı.
İlk gebeliğimde de tansiyon problemim vardı ama ilaç kullanmamıştım.
Kardiyolojiye gitmemi istedi doktorum, bunu yaşayan oldu mu daha öncesinde?

Günlerimiz aynı bende bugün 5+6 yım
Sabah ilk kalktığımda bulantı kusma yaşıyorum öğleden sonra olmuyor ama otururken kalkarken baş dönmesiyle beraber bulantım oluyor 2 3 gündür yoğun uykum geliyor. Kasık bel ağrım hafifledi ama göğüs bacak ağrılarım var acı demek daha doğru olur sanırım
Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Merhaba hayırlı olsun aynı olmamıza çok sevindim 🥹 geçen hafta çarşamba beta değerim 791di . Doktorum haftaya tekrar gel dedi riskli gebelik takibindeyim düşüklerimdem dolayı . Yarın tekrar randevum var . İnşallah keseyi görürsek kan sulandırıcı başlayacağız . Biraz korku biraz heyecan karışık duygular içindeyim

Bende 5 haftalık hamileyim sadece kasık ağrısı ve uyku hali var bulantılarım falan başlamadı daha. Diğer 2 hamileliğimde çok bulantım olmuştu bunda tık yok daha inşallah böyle devam eder.
Bende de yok henüz bulantı . İnşallah sağlıklıdır bebişler . Güzel haberlerle gelelim hepimiz 💘

Uyku hâli var bende, özellikle akşam yemeğinden sonra bir kaç akşamdır uykuya dalıyorum:)

Bulantı değil ama yedikten sonra midem ağzımda hissediyorum bir de
5+2 olduk ♥️
Uyku hali şuan en üst safa da benim de . Yemek masasında uyuklamaya başlıyorum acaba neden yemek yiyince çok ağır basıyor uyku bu dönemde :D

Merhabalae benimde testim silik birşekilde pozitif Testim koyulaşınca kan vereceğim
Çalışan varmı aranızda işyerine ne zaman söylemeli cnku çalışma saatlerinde değişiklik oluyor sanırım

Merhabalae benimde testim silik birşekilde pozitif Testim koyulaşınca kan vereceğim
Çalışan varmı aranızda işyerine ne zaman söylemeli cnku çalışma saatlerinde değişiklik oluyor sanırım
Ya bende özel sektörde çalışıyorum değişiklik oluyo mu öyle çalışma saatlerinde ay ne güzel olur ben kasım gibi filan söyleyim diyorum ya

Uyku hali şuan en üst safa da benim de . Yemek masasında uyuklamaya başlıyorum acaba neden yemek yiyince çok ağır basıyor uyku bu dönemde :D
Bende 24 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum 4+4 filan heralde tam bilmiyorum :( bendede çok uyku var çabuk yorulma kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda hassasiyet ve sertlik var 🤔

Ya bende özel sektörde çalışıyorum değişiklik oluyo mu öyle çalışma saatlerinde ay ne güzel olur ben kasım gibi filan söyleyim diyorum ya
Günlük kaç saat calısıyorsunuz blmiyorum ama hamileler 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz.o yuzden etkiliyor beni
Bende kalp atışından sonra söylemek istiyorum oda bu ay sonunu bulur gibi daha bat a 3 var😁

Ben surekli izin almaya başlayacağım icin amirime soyledim, devlet memuruyum ben. Yemek yedikten sonra migdemde bulantı oluyor onun dışında ben de hic bir etki yok :) oglumda da rahat gecmisti bunda da rahat gececek sanirim 🤭

Bende 24 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum 4+4 filan heralde tam bilmiyorum :( bendede çok uyku var çabuk yorulma kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda hassasiyet ve sertlik var 🤔
Keseyi gördünüz mü acaba yada beta verdiniz mi

selam hayırlı olsun ve hoş geldin :) doktora gittin mi? senle hemen hemen aynıyız :D
Teşekkür ederim sana daa
selam hayırlı olsun ve hoş geldin :) doktora gittin mi? senle hemen hemen aynıyız :D
teşekkür ederim size de de hayırlı olsun 2 gün önce gittim keseyi gördük ama çok ufaktı yarın akşam üstü yine çağırdı gideceğim

Kalp atışını kaçıncı haftalarda duyuyoruz bilginiz var mı acaba benim yarın 5+2 olucak duyulmaz değil mi

Ultrasonda pitit pitir pitir atan kalbini gordum ben ancak kalp atisini duymak için 6 haftalik olması lazim min. Ben haftaya persembe gidecegim 6+4 falan oluyor sanirim

Back
X