- 25 Ekim 2023
- 824
- 611
- 33
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #2.181
Valla bana 6+0 da keseyi görmeye gittim kalp atışını duymamıştım 15 gün sonraya gel dedi daha 5 Kasım'da ama ben dayanamadım özel bir klinige gittim kalp atsini duydum 1 hafta önce carsambada hiç duymamış gibi kendi doktoruma gidecemay ben bekleyemiyorum dayanamıyorum daha 5+4 teyim 4 gün önce kese gördüm ama doktor belkı ikiz olabilir haftaya gel 2. kese var mı bakalım dediği için yerımde duramıyorum kalp atısını da duymadım daha yani bi görsem icim rahatlayacak bekleyemiyorum.
eşime ‘haftaya gel dedi, bugün de pazartesi yani yeni haftaya geçtik haftaya oluyo işte gitsem mi bugün muayeneye’ fln dedim güldü abartma aşkım dedi erkekler mi çok sakin ben mi çok heyecanlıyım anlayamadım gitti
6+0 da karından muaine ile kseyi gördüm alttan hiç muaine olmadım 7+0 dada karından kalp atışını duydumKızlar dr a gittiğiniz de vajinal ultrason mu yapıyor direk karından mı bakıyor vajinal se karına kaçıncı haftadan sonra bakıyor
5+5Benim de 10 nuydu canım da kahverengi akıntılarım olunca çarşambaya çektim. 6+4 oluyorum çarşamba belki görürüz bir şeyler sen kaç haftalıksın şimdi
ilk zamanlar vajinal bakıyorlar karından hemen görünmüyor diyeKızlar dr a gittiğiniz de vajinal ultrason mu yapıyor direk karından mı bakıyor vajinal se karına kaçıncı haftadan sonra bakıyor
ben de tam 6+0 da gidicem kalp atışını görme ihtimalimiz oluyor mu acaba6+0 da karından muaine ile kseyi gördüm alttan hiç muaine olmadım 7+0 dada karından kalp atışını duydum
Karından görmeye bilir ama keseyi bebeği görür alttan muaine yaptırmayın bence kalp atışı için en uygun dönem aslında. 8+0 benim lekem gelince 7+0 da gittiğimde gördüm kalp atsiniben de tam 6+0 da gidicem kalp atışını görme ihtimalimiz oluyor mu acaba
alttan ben de korkuyorum önceki tecrübemden dolayı ama herkes yaptırıyor siz de mi sadece karından muayene oluyorsunuzKarından görmeye bilir ama keseyi bebeği görür alttan muaine yaptırmayın bence kalp atışı için en uygun dönem aslında. 8+0
kalp atışını görmeden de insan rahat edemiyor işte bir an önce görmek istiyorsunKarından görmeye bilir ama keseyi bebeği görür alttan muaine yaptırmayın bence kalp atışı için en uygun dönem aslında. 8+0 benim lekem gelince 7+0 da gittiğimde gördüm kalp atsini
Evet karından iki ayrı doktorla ilerliyorum ben devlet ve özel poliklinik doktoruyla ikiside alttan zorda kalmadıkça Muaine yapılmasının sakıncalı olduğunu soyledialttan ben de korkuyorum önceki tecrübemden dolayı ama herkes yaptırıyor siz de mi sadece karından muayene oluyorsunuz
İnan bende öyle diyordum kalp atsini duysam kafaya takmayacak artık rahat olacam diyordum bukezde gene takıyorsun acaba kalbi durmadi demi atıyor demi biseymi oldu diye kaygı ediyorum bu form bazen iyi bazende kötü kalbi duran bebeklerin 10 .haftada falan duyuyorum okuyorum içim dahada tedirgin olur biz ancak ne zaman rahatlariz bebeğimiz artık hareketlerini gün içinde hissettiğimiz zaman evet sağlıklı diye rahat oluruzkalp atışını görmeden de insan rahat edemiyor işte bir an önce görmek istiyorsun
bu yorumunuz beni rahatlattı teşekkür ederim çünkü benim önceki doktorum alttan muayeninin hiç bi sakıncası olmadığını hatta yurt dışında 10. haftaya kadar bu şekilde muayene yapıldığını söylemişti.Evet karından iki ayrı doktorla ilerliyorum ben devlet ve özel poliklinik doktoruyla ikiside alttan zorda kalmadıkça Muaine yapılmasının sakıncalı olduğunu soyledi
haklısın 12. haftadan önce rahat yok sanki bize sabırlı olmak lazım aslında bakalım deneyeceğimİnan bende öyle diyordum kalp atsini duysam kafaya takmayacak artık rahat olacam diyordum bukezde gene takıyorsun acaba kalbi durmadi demi atıyor demi biseymi oldu diye kaygı ediyorum bu form bazen iyi bazende kötü kalbi duran bebeklerin 10 .haftada falan duyuyorum okuyorum içim dahada tedirgin olur biz ancak ne zaman rahatlariz bebeğimiz artık hareketlerini gün içinde hissettiğimiz zaman evet sağlıklı diye rahat oluruz
Buna aşırı heyecanlıyım gittiğimde 10+2 olucam neyle karsilacagim konusunda aşırı heycan doluyum umarım herşey yolunda ve istenen gibi ilerler hepimiz için küçük bir kalbin atışı beni aşırı heyecanlandırıyorBen prilam dr kullanmaya başladım, bazılarında işe yaramış bazılarında ise yaramamıs ama bi sans vermek istedim, insanlıktan cıkmıstım ama iki gündür kendime geldim Allah’a sükür eskisi gibi yiyip içiyorum
Allah üretenden razı olsun, istersen bi doktoruna danıs ve sans ver, ben keske bu kadar bile durmasaymısım diyorum
Ben en son 7+4te gitmistim, et parcası gibi bir seydi, bir de dün gittim 8+5te inanamadım gördüğüm şeye
Eli kolu oynayan hareket eden bir seye dönüsmüs, kalbi falan duydugumda da cok idrak edememistim ama dün hareket eden ve nispeten bebek formunu almıs bi seyi görünce eve gidene kadar hüngür hüngür agladım
Yani demem o ki simdi kontrole gittiğinizde gördügünüz sey sizi gercekten hayrete sokacak, Allahın mucizesi
Allah su anda hamilelik yasayan herkese yavrularını saglıkla sıhhatle afiyetle kucagına almayı nasip etsin insallah
Normalde ilkinde alttan bakıyorlar.. Ama benim doktor 6 haftaya kadar hep karından baktı 6+6 da vajina dan baktı kalbi duyduk gördük çok şükür.. Kilolu olmama rağmen ilk zamanlar hep karından baktı.. Doktordan doktora değişiyorKızlar dr a gittiğiniz de vajinal ultrason mu yapıyor direk karından mı bakıyor vajinal se karına kaçıncı haftadan sonra bakıyor
Merhabalar bende 2 ayri doktora takip icin giddiyorum ikisi dr vajinal bakiyor ve bebege hic bir zararinjn olmadigini soylediler. Doktordan doktora degisiyor bence bunjn kesin bir dogrusu yok. Sonucta zarari olsa doktorlar tercih etmezdi. Bugun 6+6 da duyduk kalbini elhamdulillahbu yorumunuz beni rahatlattı teşekkür ederim çünkü benim önceki doktorum alttan muayeninin hiç bi sakıncası olmadığını hatta yurt dışında 10. haftaya kadar bu şekilde muayene yapıldığını söylemişti.
Bende de oluyor normalmis. Vucudun eskiye nazaran daha fazla kan pompalamaya ihtiyaci oldugu icin zaten nabzimiz da yari yariya artarmis.Buna aşırı heyecanlıyım gittiğimde 10+2 olucam neyle karsilacagim konusunda aşırı heycan doluyum umarım herşey yolunda ve istenen gibi ilerler hepimiz için küçük bir kalbin atışı beni aşırı heyecanlandırıyorVe bir şey sormak istiyorum hepinize kalp ritminizde değişikler oldumu hiç ben geceleri özellikle yatarken carpintim olduğunu hissediyorum normal mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Merhabalar kaybiniz icin cok uzgunum. Burada ozellikle tup bebek tedavisiyle gelen herkesin yasadigi zor gunler ve kayiplari var. Ama bunu burada surekli hatirlatip dile getirip heyecanli arkadaslari demorilize etmenin uygun olmadigini dusunuyorum. Herkes zaten hormonlardan dolayi hassas ve zor gunlerden geciyor. Elbette risklerin de farkindalar. Ancak saglikli gebelik gecirme orani yuzde95 lerin uzerindeyken olumsuzu hatirlatmanin burada hic kimseye faydasi olmuyorBacım gene erken Allah korusun hamilelikte hersey oluyor insanın başına hersey geliyor benım 5. Aylıkken kızım öldü erken doğumdan yani ben 30 haftalık olunca herşeyi alcam kalan da doğumdan sonra alırım artık ilk bebegım kızdı kıyafet aldım halıyle hepsi kaldı evde deterjanına kadarama bu erkek olursa da 30 haftalık olunca kazasız belasız o güne bır geleyim öyle nasip olursa alcam
Ay valla bence 9 ay rahat yok bende çocuğu olan bir arkadaşa demiştim 3 ay rahat yok bana diye ne 3 ayı 9 ay demişti galiba öyle olacak yahaklısın 12. haftadan önce rahat yok sanki bize sabırlı olmak lazım aslında bakalım deneyeceğim
6+3 de kalp atışı bebeği gördünüz mü canım bende 6+4 de 2 gün sonra gideceğim bi ihtimal görürüm belki dedimben 6+3 de gittim geçen hafta bir ay sonra gel dedi tekrar aralık ilk haftası gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?