Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Valla bana 6+0 da keseyi görmeye gittim kalp atışını duymamıştım 15 gün sonraya gel dedi daha 5 Kasım'da ama ben dayanamadım özel bir klinige gittim kalp atsini duydum 1 hafta önce carsambada hiç duymamış gibi kendi doktoruma gidecem

ben de tam 6+0 da gidicem kalp atışını görme ihtimalimiz oluyor mu acaba
Karından görmeye bilir ama keseyi bebeği görür alttan muaine yaptırmayın bence kalp atışı için en uygun dönem aslında. 8+0 benim lekem gelince 7+0 da gittiğimde gördüm kalp atsini

alttan ben de korkuyorum önceki tecrübemden dolayı ama herkes yaptırıyor siz de mi sadece karından muayene oluyorsunuz
Evet karından iki ayrı doktorla ilerliyorum ben devlet ve özel poliklinik doktoruyla ikiside alttan zorda kalmadıkça Muaine yapılmasının sakıncalı olduğunu soyledi

kalp atışını görmeden de insan rahat edemiyor işte bir an önce görmek istiyorsun
İnan bende öyle diyordum kalp atsini duysam kafaya takmayacak artık rahat olacam diyordum bukezde gene takıyorsun acaba kalbi durmadi demi atıyor demi biseymi oldu diye kaygı ediyorum bu form bazen iyi bazende kötü kalbi duran bebeklerin 10 .haftada falan duyuyorum okuyorum içim dahada tedirgin olur biz ancak ne zaman rahatlariz bebeğimiz artık hareketlerini gün içinde hissettiğimiz zaman evet sağlıklı diye rahat oluruz

Evet karından iki ayrı doktorla ilerliyorum ben devlet ve özel poliklinik doktoruyla ikiside alttan zorda kalmadıkça Muaine yapılmasının sakıncalı olduğunu soyledi
bu yorumunuz beni rahatlattı teşekkür ederim çünkü benim önceki doktorum alttan muayeninin hiç bi sakıncası olmadığını hatta yurt dışında 10. haftaya kadar bu şekilde muayene yapıldığını söylemişti.

haklısın 12. haftadan önce rahat yok sanki bize sabırlı olmak lazım aslında bakalım deneyeceğim

Buna aşırı heyecanlıyım gittiğimde 10+2 olucam neyle karsilacagim konusunda aşırı heycan doluyum umarım herşey yolunda ve istenen gibi ilerler hepimiz için küçük bir kalbin atışı beni aşırı heyecanlandırıyor Ve bir şey sormak istiyorum hepinize kalp ritminizde değişikler oldumu hiç ben geceleri özellikle yatarken carpintim olduğunu hissediyorum normal mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Kızlar dr a gittiğiniz de vajinal ultrason mu yapıyor direk karından mı bakıyor vajinal se karına kaçıncı haftadan sonra bakıyor
Normalde ilkinde alttan bakıyorlar.. Ama benim doktor 6 haftaya kadar hep karından baktı 6+6 da vajina dan baktı kalbi duyduk gördük çok şükür.. Kilolu olmama rağmen ilk zamanlar hep karından baktı.. Doktordan doktora değişiyor

Merhabalar bende 2 ayri doktora takip icin giddiyorum ikisi dr vajinal bakiyor ve bebege hic bir zararinjn olmadigini soylediler. Doktordan doktora degisiyor bence bunjn kesin bir dogrusu yok. Sonucta zarari olsa doktorlar tercih etmezdi. Bugun 6+6 da duyduk kalbini elhamdulillah

Bende de oluyor normalmis. Vucudun eskiye nazaran daha fazla kan pompalamaya ihtiyaci oldugu icin zaten nabzimiz da yari yariya artarmis.

Merhabalar kaybiniz icin cok uzgunum. Burada ozellikle tup bebek tedavisiyle gelen herkesin yasadigi zor gunler ve kayiplari var. Ama bunu burada surekli hatirlatip dile getirip heyecanli arkadaslari demorilize etmenin uygun olmadigini dusunuyorum. Herkes zaten hormonlardan dolayi hassas ve zor gunlerden geciyor. Elbette risklerin de farkindalar. Ancak saglikli gebelik gecirme orani yuzde95 lerin uzerindeyken olumsuzu hatirlatmanin burada hic kimseye faydasi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…