Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
12 binle 28 bin arasında kac gun var

Benim de 5+4 ve 2 haftadır lekelenmem var aynen ve cuma günü ultrasonda karnıma baktı keseyi gördük doktor yerleşmeye ait endişelenme normal diyor. Birçok kişi yaşıyor bunu diyor. İlaç vs de vermedi

Kızlar son adet tarihim 17 eylül. İlk defa 17 ekimde doktora gittim keseyi gördüm dedi aynı tarihte sağlık ocağında kan verdim Beta hCG 4642 çıktı. Daha doktora gitmedim. Şuan taşınma aşamadsyız köyde oturuyuz ve aşırı dolu geçiyor günler. Aslında randevu aldım ama yanlış tarihe alıp iptal edemediğim için 2 hafta ceza verildi 13 ne kadar hastaneye gidemiyorum. Sizde o zamana kadar bekliyim mi özel doktora gideyim mi? Bu arada ikinci hamileliğim. İlkinde şehrin en iyi doktora ve sürekli gidiyordum bahane yaratıyordum resmen gitmek için nedense bunda aşırı saldım

Adet dongunuz çok kısa ve erken yumurtlama olabilir diye düşünüyorum veya ikiz gebelik çok yüksek gelmiş adet tarihine göre

Adet dongunuz çok kısa ve erken yumurtlama olabilir diye düşünüyorum veya ikiz gebelik çok yüksek gelmiş adet tarihine göre
Ay tövbe diyin tövbe tövbe ikiz olmasın lütfen. Ablamın 2 yaşında ikiz kızları neler çektiğini bir ben bilirim bir Allah. Ama neden böyle yüksek çıktı bende takıldım. Yarın tekrar kan vericem sağlık ocağına

Benim de 5+4 ve 2 haftadır lekelenmem var aynen ve cuma günü ultrasonda karnıma baktı keseyi gördük doktor yerleşmeye ait endişelenme normal diyor. Birçok kişi yaşıyor bunu diyor. İlaç vs de vermedi
Ya benim 5+4 de kanamam oldu biraz sildikçe geldi . Hemen acile gittim kesede hiç bir sıkıntı yoktu yolk sacı da görmüştük. O günden sonra kahverengi akıntıya döndü işte. Benim doktorumda korkma çok normal birçok kadın yaşıyor dedi ama işte yine de bi tedirginim. Ultrason randevumuda taaaa 7+2 de alabildim şimdi diyorum işte değiştirip 6+4 e mi alsam

Biz tedirgin oluyoruz ama doktorlar rahatlar artık bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum açıkçası kendimi geçen hafta biraz hırpaladım çok kafaya taktım. Şimdi takmıyorum artık. Aktif bir kanama olmadıkça sorun yokmuş öyle dedi. Bir iki damla kan da gelebilir, sildikçe gelen kahverengi vs lekelenme de olabilirmiş. Bakın yaşıyoruz bu süreçleri. Benzer şeyler söylemişler ikimize de. Bana ilaç da vermedi folik asit kuklan dedi ve 2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi bakalım. İçinize sinmiyorsa ona göre değişiklik yaparsınız olmazsa

Bende unicorn uterus var canım düşük riskim normal rahimlere göre biraz daha fazla o yüzden tedirgin oluyorum açıkçası ama bu tedirginlikle de 9 ay geçmez onu biliyorum yine de çarşamba bi gideceğim 6+4 oluyorum zaten doktor 5+3 de haftaya gel demişti

Merhaba, ben de haziran annesi olacağım nasipse. Yaş 35 sat:12 Eylül. 5.0’da keseyi gördük. 7.1’de ise kalp atışını duyduk. İkinci çocuğum olacak. Tahmini doğum tarihi 19 Haziran. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.
P Prettywomaan rica etsem müsait olduğunuzda beni de ekleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…